Bebek İkinci El Avent wasabi ve oyuncaklar

metchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
83
5
Merhaba,
Evde yer açmak için bazı oyuncaklarımızı ve Avent wasabi Buharlı pişirici+blenderımızı satıyorum
Avent wasabi 6 ay kullandık çok memnun kaldım bütün ek gıdalarını onunla hazırlıyordum:100 tl
Fisher price Eğitici saat:25 tl
Fisher price Eğitici köpekçiğin evi:25 tl
Daha oyuncak ekleyeceğim resimlerle birlikte...
Lütfen fiyat indirimi için mesaj atmayın

Eğitici saatle ilgileniyorum ben resim atabilirseniz bir de başka oyuncaklar varsa onları da görmek istiyorum. Daha basit oyuncaklar varsa onlarla da ilgileniyorum.. saati ayırabilirseniz sevinirim

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Uçak hareket ediyor halı üstünde de gidebiliyor ışıklı ve müzik Çalıyor.:15 tl
Araba konsolu: üstündeki küçük araba hareket ediyor, sinyali, kontak ve vitesi var müzik düğmesi var ışıklı...: 40 tl
Kaplumbağa:30 tl
Oyuncakların hepsi temiz ve çalışır durumda...

Merhaba.avent wasabi nin de fotoğraflarını yüklermisiniz lütfen almak istediğim bir ürün.garantisi devam ediyormu?teşekkür ederim

ek gıdaya yeni geçtiyseniz çok kullanışlı ben söylediğim gibi bütün sebze pürelerini bununla hazırladım vitamin kaybı Olmasın diye, önce buharda pişiriyordum sonra ters çevirip tekrar takıyorsunuz blendarla püre haline getiriyorsunuz resimdeki gibi aynı kapta hem pişirip hem püre yapmak çok pratik oluyor. ayva gibi rendeleyemediğim meyveleri de buharda pişirip püre yapıyordum. Ama artık kullanmıyoruz katı Yediği için. image.jpg

ek gıdaya yeni geçtiyseniz çok kullanışlı ben söylediğim gibi bütün sebze pürelerini bununla hazırladım vitamin kaybı Olmasın diye, önce buharda pişiriyordum sonra ters çevirip tekrar takıyorsunuz blendarla püre haline getiriyorsunuz resimdeki gibi aynı kapta hem pişirip hem püre yapmak çok pratik oluyor. ayva gibi rendeleyemediğim meyveleri de buharda pişirip püre yapıyordum. Ama artık kullanmıyoruz katı Yediği için.Eki Görüntüle 1599312
Ben almak istiyorum nasıl satın alıyorum 100 tl dimi?istanbul içindeyse eldende alabilirim

Bsnyocu civciv:7 TL
Cloud-b uyku arkadaşı kuzucuk:30 TL
Chicco ışıklı ninnili aydede:15 TL
Fisher price köpekçiğin evi:25 TL
Işıklı müzikli dans eden jumbo jet: 15TL
Sesli ışıklı araba konsolu: 30 TL
Eğitici kaplumbağa: 30 TL
Fisher price kitap: 15 TL

chicco mama sandalyesi 50 TL
Oturma yeri ve sırt arasında dikişte açılma var ama ilk resimdeki gibi kılıfla kullanınca sorun olmuyor, onun dışında hiçbir sorunu yok: 1203388-cb87722650e8c69587dcf60ffc389127.jpg 1203389-4515051f34593f732bcf517c0452e9f7.jpg

X