Viaport dediğiniz yer uçsuz bucaksız,kocaman bir avm. Orada kamera kayıtlarından birşey çıkmaz,sanmıyorum. Arabamdan almış olabilirler diyorsunuz,aracınızın camı kırılmamış,kapıyıda açık bırakmamışsınızdır diye düşünüyorum,dolayısıyla bu ihtimali eleyin derim.
Bence poşetleri araca koyarken otoparkta bırakmıs olabilirsiniz (alışveriş sepetinin içinde olabilir yada yere koyduysanız kapıları açarken,orada kalmıştır)
Annenizi bıraktıktan sonra elinizdeyse poşet girdiğiniz mağazada yada annenizle markete gitmişsiniz,markette kalmış olabilir.
Hırsızlık yapılmamış,siz kaybetmişsiniz,görünen o ama tabiki kendisine ait olmayan birşeyi bulduğu için cebe atmakta iyi niyetli bir davranış değil. Sonuçta size ulaşma imkanı varmış bulan kişinin,pakette fatura varmış.
Saat yine kullanılabilir birşey ben avm otoparkında portatif tuvaletini unuttum kızımın (bebek arabasını katlarken yere koymuştum,orada unuttum)onu bile bulamadım geri döndüğümde,gören bilen yoktu,düşünün,bildiğiniz klozeti alıp gitmişler.
Parkta kum havuzunun orada kova kürek vs bırakmıştım başka cocuklarla oynuyordu kızım,sonra kaydırağa gitmek istedi,bende almadim çocukların önünden oynayın kenara koyarsınız dönüşte alırım diyerek onları bile toplayıp götürmüşler. Kova,kürek,tuvalet nasıl tenezzül edilip alınır anlamak mümkün değil.
Saati bulanda götürmüş olabilir hiç şaşırmam.
Belki görevli bulmuştur,temizlikçi yada sepet toplayan kişiler,onlarda almış olabilirler.