- Emoji Skoru
- 8.663
- Puanlar
- 78
Cok tesekkur ederim.geçmiş olsun, bir kurşun falan döktürün kendinize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim.geçmiş olsun, bir kurşun falan döktürün kendinize :)
Geçmiş olsun.
Kanuna göre, taşınırı çalınan, kaybolan ya da iradesi dışında başka herhangi bir şekilde elinden çıkan zilyet, o şeyi elinde bulunduran herkese beş yıl içinde taşınır davası açabilir.
Ben mi algılayamadım
Saat hediye idi diyorsunuz poşette idi diyorsunuz
Kolunuzda saat takılı mıydı kayda baktık kolumdaydı demişsiniz
Sonuçta saat poşette ise ve poşet kayıp ise avm içi kamerada vardır ama arabaya koyarken düşürmüş de olabilirsiniz arada o poşeti
Genelde arada kaynayıp kağıt torbasını bırakmışlar banka diye çöpe de gitmiş olabilir
Bulurlar, belki orada bir çalışan veya sık gelen biridir. Hangi mağazadan hangi saatte alışveriş yaptığına bakılır. Kredi kartı kullanmış ise çat diye bulurlar. Hırsızlık suçtur ve açıkçası annesinin yanındaki poşeti düşürdüğünü sanmıyorum. Gelip çaktırmadan alıp gitmiş olabilir. Zaten avm lere dadanan hırsızları da biliyordur polisler.
Sonuna güldüm o kadar ugraşmışsınız bazen insanlar çok nankörBilemiyorum hepsi olabilir .
Bende geçen ay yolda cep telefonu buldum şarjı bitmiş şifrede var açamadım karakola götürsem belki ulaşmazlar sahibine dedim .
Kendi kartımı takıp rehberinede ulaşamadım kartın arkadındaki numaradan belki belli olur diye rica minnet bisürü aracı koyup numarayı aldım bekledim günlerce yeni hat çıkarsında arıyım veriyim diye . Sonunda ulaştım sahibine verdim okadar çabama kuru bi teşekkür bike etmeyen ayı çıktı .
Bidaha bişey bulursam üstüne basıp geçerim .
Yani çöpe bile gitmiş okabilir
Medeni kanunumdan bakıp yazdım :))Eşya hukuku kitabı okuyor gibi hissettim![]()