Avm'de Hırsızlık

Güvenliğe bırakabilir bence. Ben sokakta para bulsam almam hakkım olmayan bir para diye. Belki birinin çantasından almak kadar ağır bir şey değil ama gene de hırsızlık bence.

Ben sahibi bulunur bulunmaz düşüncesiyle haraket etmemki yolda bir şey bulduğum zaman. En yakındaki yere teslim ederim. Allah korkusu olan biriyim kimsenin ahını almam böyle şeylerden.
Mağazada 50 tl buldum geçen gün, kasaya teslim ettim hemen

Avm nin o kadar dışında kamera yoktur avm nin kendi kayıtları içeridedir mobese varsa olabilir ama zor yani başvurmanız lazım falan olan olmuş artık. Büyük ihtimalle anneniz bankta bıraktı onu çünkü mağazada kolunuzdaymış bu da avm de çalınmadığını gösteriyor. Annenizin yanına şüpheli biri oturmuş olsaydı şöyle biri vardı yanımda derdi ama yokmuş demek ki işte kalabalık yerlerde ekstra dikkat lazım ben hep poşetlerimi otursam bile elimde tutarım yana koysam bile elim omlardadır. Pahalı eşyalarını kendiniz korumasınız gerekir maalesef yapacak bir şey yok giden gitmiş.

Evet güzel fikir verdiniz teşekkürler, saat akşam 10 ile 11 arasında kayboldu o saatlerde gelen kişi muhtemeln arabasıyla gelmiştir. Saatin içinde garantisi falan vardı ayrıca ordaki mağazadan alındı her türlü bana ulaştırabilirlerdi.

Otopark ve kipa marketin orda oldu bu durum muhtemelen vardır kamera diye düşünüyorum.
Annem orda unutmadığını söylüyor geriye kalan tek ihtimal arabamdan almış olmaları.
Bu akşam polise gidicem işten çıkınca

Saatin çalındığına pek kanaat getirmiyorum.Saat ne bozdurulur ne kolay kolay paraya çevrilir.Hırsız için öncelikli değildir saat cüzdanınızı falan çalardı bence çalacak olsaydı.
Ya düşürdünüz yada bir yerde unuttunuz..Bulan da getirmez malesef..

hiçbir şey çıkmaz bundan. yıllar önce yurtta telefonum çalışmıştı. e-mail numarası da vardı. savcılığa şikayet ettim bulunamadı. hatta neden dikkat etmedin göz hakkı gibi saçma sapan yorumlar bile aldım. o yüzden cezasını falan da çekmez. yorulduğunuzla kalırsınız.

Kapıdan arabamız gitti bulunamadı, bir saat için bu kadar uğraşmazlar sizi ararız diyecekler ve aramayacaklar.
Geçmiş olsun

Ben mi algılayamadım

Saat hediye idi diyorsunuz poşette idi diyorsunuz

Kolunuzda saat takılı mıydı kayda baktık kolumdaydı demişsiniz

Sonuçta saat poşette ise ve poşet kayıp ise avm içi kamerada vardır ama arabaya koyarken düşürmüş de olabilirsiniz arada o poşeti

Genelde arada kaynayıp kağıt torbasını bırakmışlar banka diye çöpe de gitmiş olabilir

Saat&saat'in poşetindeydi değişim yapmıştım mağaza poşetle geri verdi.Mağazaya girerken de çıkarken de o poşet kolumda.

Ayrıca saat kutularını biliyorsunuz kare ve kocaman, içinde de su şişesi vardı boştur gibisinden çöpe atılacağnı hiç sanmıyorum.

Bulan ve cebine indiren kişiyi bulmak istiyorum. Her yerde kamera var imkansız mıdır ki?
Gece 10 'da avm de olan kişi muhtemelen aracıyla gelmiştir bi ihtimal tespit edilemez mi?
Bilemiyorum haklısınız ama baktırmak istiyorum

Ne adaletsiz ne saçma bir ülkede yaşadığımız kanıtı. İyiki müslüman ve medeni bir ülkeyiz
Aaaa öyle deme ellerinde sihirli değnek var, biz onlara boyun eğersek ülke ekonomisi kalkınacak, terör bitecek, abye giricez, adalet sağlanıcak senin saatin buluanacak bizim araba geri gelecek

Olay pek hirsizlik gibi degil ,daha cok kaybetmissiniz baskasi bulmus durumu var ,
En azindan magazaya gidip fatura bilgisinden size ulastirilmasini isteyebilirdi ,
Ama yapmadiysa da ne diyeceksin ki

sonucta sızın dıkkatsızlıgınızden kaynaklanmıs bı durum
sınırınızden hırsızlık dedınız galıba
annenızın elınden kımse zorla almamıs
basının gozunun sadakası olsun

Kisa süre önce ailecek 9 pasaport çaldırdık.. İnanın keşke para mal gitseydi dedik durduk.. üzülmeyin olan olmuş.. belki bulunur ama zor..

Saat&saat mağazasına gitse bana her türlü ulaştırırdı, ama bizim ülkemizde o kadar adam Yok maalesef
Dogru bir davranış old8gunu iddia etmiyorum hanımefendi. Dediğiniz gibi her insan bunu yapmıyor diyorum. Siz daha dikkatli olmaliydiniz
Güvenliğe bırakabilir bence. Ben sokakta para bulsam almam hakkım olmayan bir para diye. Belki birinin çantasından almak kadar ağır bir şey değil ama gene de hırsızlık bence.
Bende almam.ama insanların hepsi aynı olmuyor.kimi ihtiyacı olduğu için kimi bosverdigi için bulunca alıyor işte.
Bu durumda herkes kendi malına sahip çıkmak zorunda.Bir söz vardır ya "eşeğini sağlam kazığa bağla"diye.onun gibi..
Hırsızlık mi degil mi tam olarak birşey diyemem ama konu sahibinin tavrı da acayip.sanki çantasından çalmışlar gibi davranıyor.

Aslında tespit edilebilir,ama AVM ile görüştünüz mü ne dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…