Güvenliğe bırakabilir bence. Ben sokakta para bulsam almam hakkım olmayan bir para diye. Belki birinin çantasından almak kadar ağır bir şey değil ama gene de hırsızlık bence.
Calindigini nasil anladiniz ki.dusurmussunuzdur muhtemelen.giden girmia geri gelmez sanmiyorum.
vialand? viaport?
Kanunda buluntu mal ile sahibine ulaşılabilir mal arasında fark var. Sizinki hangisine girer bilemiyorum. Cep telefonu mesela ikinci kisma giriyor ve cezasi hirsizlikla ayni. Avmnin her yerinde kameralar vardır. Bulan kişi kendi arabasiyla geldiyse otoparkta da kamera kaydi vardır. Önce AVM içinde bulunduğunuz alanların kayotlarini inceleyin. Eğer saati bulani bulursaniz, otopark kayitlarini da inceleyin. Plakasindan bulunabilir.
Avm nin o kadar dışında kamera yoktur avm nin kendi kayıtları içeridedir mobese varsa olabilir ama zor yani başvurmanız lazım falan olan olmuş artık. Büyük ihtimalle anneniz bankta bıraktı onu çünkü mağazada kolunuzdaymış bu da avm de çalınmadığını gösteriyor. Annenizin yanına şüpheli biri oturmuş olsaydı şöyle biri vardı yanımda derdi ama yokmuş demek ki işte kalabalık yerlerde ekstra dikkat lazım ben hep poşetlerimi otursam bile elimde tutarım yana koysam bile elim omlardadır. Pahalı eşyalarını kendiniz korumasınız gerekir maalesef yapacak bir şey yok giden gitmiş.
Kapıdan arabamız gitti bulunamadı, bir saat için bu kadar uğraşmazlar sizi ararız diyecekler ve aramayacaklar.
Geçmiş olsun
Ben mi algılayamadım
Saat hediye idi diyorsunuz poşette idi diyorsunuz
Kolunuzda saat takılı mıydı kayda baktık kolumdaydı demişsiniz
Sonuçta saat poşette ise ve poşet kayıp ise avm içi kamerada vardır ama arabaya koyarken düşürmüş de olabilirsiniz arada o poşeti
Genelde arada kaynayıp kağıt torbasını bırakmışlar banka diye çöpe de gitmiş olabilir
Saatin çalındığına pek kanaat getirmiyorum.Saat ne bozdurulur ne kolay kolay paraya çevrilir.Hırsız için öncelikli değildir saat cüzdanınızı falan çalardı bence çalacak olsaydı.
Ya düşürdünüz yada bir yerde unuttunuz..Bulan da getirmez malesef..
Aaaa öyle deme ellerinde sihirli değnek var, biz onlara boyun eğersek ülke ekonomisi kalkınacak, terör bitecek, abye giricez, adalet sağlanıcak senin saatin buluanacak bizim araba geri gelecekNe adaletsiz ne saçma bir ülkede yaşadığımız kanıtı. İyiki müslüman ve medeni bir ülkeyiz
Aaaa öyle deme ellerinde sihirli değnek var, biz onlara boyun eğersek ülke ekonomisi kalkınacak, terör bitecek, abye giricez, adalet sağlanıcak senin saatin buluanacak bizim araba geri gelecek
Dogru bir davranış old8gunu iddia etmiyorum hanımefendi. Dediğiniz gibi her insan bunu yapmıyor diyorum. Siz daha dikkatli olmaliydinizSaat&saat mağazasına gitse bana her türlü ulaştırırdı, ama bizim ülkemizde o kadar adam Yok maalesef
Bende almam.ama insanların hepsi aynı olmuyor.kimi ihtiyacı olduğu için kimi bosverdigi için bulunca alıyor işte.Güvenliğe bırakabilir bence. Ben sokakta para bulsam almam hakkım olmayan bir para diye. Belki birinin çantasından almak kadar ağır bir şey değil ama gene de hırsızlık bence.
Aslında tespit edilebilir,ama AVM ile görüştünüz mü ne dediler?Bulan ve cebine indiren kişiyi bulmak istiyorum. Her yerde kamera var imkansız mıdır ki?
Gece 10 'da avm de olan kişi muhtemelen aracıyla gelmiştir bi ihtimal tespit edilemez mi?
Bilemiyorum haklısınız ama baktırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?