slm bayanlar ben avonun gönderiği poşetlerden hiç memnun değil eskileri daha sağlamdı bunlara iki tane duş jeli koydunmu hemen kopuyo ve ürünlere göre az sayıda poşet koyuyolar konuyla ilgili avona mail attım daha fazla talep doğrultusunda değiştirebilecekleri sayınında ürünlere oranla hesaplandığı yönünde bir cevap dönüldü sizde rahatsızsanız mail atarsanız sevinirim
hala sevkiyata hazırlanıyor ya kolimmm??
hala sevkiyata hazırlanıyor ya kolimmm??
bn geçen aylarda mail atmışım büyük poşet yapsınlar ya da daha kalitelei olsun poşetleri değiştirin sırf poşet için bile ben bazen ürün alıyordum arkdşlarımdanslm bayanlar ben avonun gönderiği poşetlerden hiç memnun değil eskileri daha sağlamdı bunlara iki tane duş jeli koydunmu hemen kopuyo ve ürünlere göre az sayıda poşet koyuyolar konuyla ilgili avona mail attım daha fazla talep doğrultusunda değiştirebilecekleri sayınında ürünlere oranla hesaplandığı yönünde bir cevap dönüldü sizde rahatsızsanız mail atarsanız sevinirim
bana gelmiycek galiba o rimelden şimdi sipariş verdim faturadan görünmüyo geçen ay 200 lük vermiştim buayda 200 verdim neden bana gelmiyo acaba
kızlar ben k10dan sipariş vercem ama katalog görünmüyor nasıl vercez acaba? avon bunu düşünmemiş mi???
şu an k9 geçerli 31 ağustosa kadar
bu katalog bitmeden k10'da sipariş veremezsin
hayır 3 günlük erken sipariş hakkı verdi avon. k 10 butonu da eklemiş hatta. erken siparişe 6 lı far paleti ve maskara hediye. amaa katalog görünmüoo
k10 butonu tam olarak nerede? temsilci sayfamda k9'dan başka katalog görünmüyor
sen bu bilgiyi nasıl öğrendin?
sipariş ver butonuna basınca 2 secenek var k9 ve k10
teşekkür ederim ama bende sipariş giriş ekranında sadece k9'u gösteriyor. bütün sayfalara baktım ama k10 yok
söylediğin uygulama ile ilgili ne mail ne de mesaj geldi, internet sitesinde de böyle bir bilgi yok.
sen bu bilgiyi nasıl öğrendin?
Ben yeni temsilciyim 3 tane ürün alternatif olarak olmayanın yerine yollamışlar k8den.Ben nasıl iade ediceğimi bilemiyorum ne yapmam gerekiyor detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?