AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende atmıştım bana da aynı cevap verilmişti :)

bn geçen aylarda mail atmışım büyük poşet yapsınlar ya da daha kalitelei olsun poşetleri değiştirin sırf poşet için bile ben bazen ürün alıyordum arkdşlarımdan tutmuşlar adi beyaz bi poeşt yapmşlar millet hiç beğenmedi bnden alşvriş yapan arkdşlarm da beğenmyorlar kalitesiz ztn inceliveryo bidünya poşet yolluyolr ama işe yaramadıktan snra tutulmuyo bile poşet şampuanlardan duş jellernden.
bana gelmiycek galiba o rimelden şimdi sipariş verdim faturadan görünmüyo geçen ay 200 lük vermiştim buayda 200 verdim neden bana gelmiyo acaba

bana da gelmiyor sırf onun için o kdr sipariş vermiştim ben madem göndermicekler niye yazıyolar şu kdr sipariş veri n gelsin diye ta son günler msj attılr. ben kaydolduğumda ilk ytgp ürünlerinden gelmişti bana ondan mı gelmyo acaba dyorum ama öyle olsa bile kontrol etmeleri gerekmez mi şikayette bulunucam nye ümitlendiriyosunz adamı ztn temsilci broşüründki açklamalarndandan anlaşılmıyo bşy çoğundan

kızlar avon temsilcileriii.siz şikayat ya da önerileri falan söylüyomusunuz yetkililere??
ay parfümlerini de söyleyin ya.biraz kalıcı yapamazlarmı.fiyatını da ona göre belirlesinler.
avonun parfümleri çok güzel gerçekten.ama hiç kalıcı değil ya.

Avonda çok değişik uygulamalar var neden biz bilmiyoruz kırmızı zarf felan dıe okumustum burda bıde.

Avon ayrımcılık yapıyor bence kimine kırmızı zarf yolluyor kimine erken siparişe hediye veriyor bu ne böyle ya ben her ay düzenli sipariş veririm hiç böyle bir iyilik yapmadı daha bana avon bence böyle yaparak kendinden soğutuyor

hem mail hem msj geldi . ben cok düzenli vermyorum o yüzdendir. temsilci kazanabilmek içindir

bana da kırmızı zarf geliyor her zaman kampanyanın ilk gününde sipariş veriyorum erken sipariş hakkı tanıyorlar özel temsilcilerimiz diyor abartılacak kadar çok siparişte vermiyorum ama bilemedim ki :S

Ben yeni temsilciyim 3 tane ürün alternatif olarak olmayanın yerine yollamışlar k8den.Ben nasıl iade ediceğimi bilemiyorum ne yapmam gerekiyor detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz bana

e
Ben yeni temsilciyim 3 tane ürün alternatif olarak olmayanın yerine yollamışlar k8den.Ben nasıl iade ediceğimi bilemiyorum ne yapmam gerekiyor detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz bana

faturanin 1 tanesinde iade icin yazilacak kisimlari doldurup ve yurt ici kargo ile gonderebilirsin iade onlara ulasinca borc bakiyenden dusuyorlar ayrica kolinin icinden iade islemlerini nasil yapabilecegimizi anlatan bir kagitta cikiyor oraya da bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…