güzlmiş sabırsızlıkla bekliyorum katalogu bnde yeni sipariş verdim hafta sonu elimde olur
k10 da indirimde olan rujlar var mı acaba
color trend rujları 4,90 başka göremedim
gecen ay 150 liraklık bu ay da her hangi bi sipariş gönderenlere geliyo o maskara canım
arkadaşlar ya bu avon beni deli etti 490 a nevresim seti verdi ya 520 lik sipariş verdim ben ama ne nevresim seti geldi nede erkek perceıve ler stokta yokmuş iade olacak ürünlerde var zaten şimdi iade yollasam k 9 dan mı k 8 denmi düşer ödül satış k 8 e yansıdı fatura tutarı yani gelmeyen ürünler k9 sürsince gelirse k 9 a yansıyacak nasıl olacak bir bilen varsa bana anlatabilirmi?
k10 yüklüyorum kızlar birazdan linkini atarım
süpersinnnnnnnnnn
şu manikür setinden alan yok mu nasıl ya çatlıycam valla
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...endi-objektifimizden-resimli-anlatim-233.html
yükledim canım bakabilirsin fotosuna :)
beklediğimden daha güzelmiş :) güle güle kullan canım
kızlar peki makyaj aynasından ve siyah yuvarlak kol çantası ve sarı dikdörtgen boyuttaki kol çantalarından alanınız oldu mu ? gören duyan bilen varsa kaliteleri nasıl ,güzel mi?
ya bende avonun özellikle rujlarının renk kartelalarından hiç memnun değilim..soft pembe bir renk diye alıyorum cart kırmızı geliyo kaçtır gıcık oldum..katalogtaki renkle gelen renk isim olarak tutuyo ama rengi çok başka geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?