AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar ya bu avon beni deli etti 490 a nevresim seti verdi ya 520 lik sipariş verdim ben ama ne nevresim seti geldi nede erkek perceıve ler stokta yokmuş iade olacak ürünlerde var zaten şimdi iade yollasam k 9 dan mı k 8 denmi düşer ödül satış k 8 e yansıdı fatura tutarı yani gelmeyen ürünler k9 sürsince gelirse k 9 a yansıyacak nasıl olacak bir bilen varsa bana anlatabilirmi?

yani benim k8 deki iade hakkım ne kadar ki?

teşekkür ederim canım

slm bayanlar ben avonun gönderiği poşetlerden hiç memnun değil eskileri daha sağlamdı bunlara iki tane duş jeli koydunmu hemen kopuyo ve ürünlere göre az sayıda poşet koyuyolar konuyla ilgili avona mail attım daha fazla talep doğrultusunda değiştirebilecekleri sayınında ürünlere oranla hesaplandığı yönünde bir cevap dönüldü sizde rahatsızsanız mail atarsanız sevinirim

arkadaşlar aranızda kampanya 9 dan mkyaj aynası , açık kahve subra kol çantası , emma çapraz asılan siyah çantadan alan olduysa kaliteleri güzel mi? yorumlarınızı aabilir miyim ? çok teşekkürler şimdiden :)

ya bende avonun özellikle rujlarının renk kartelalarından hiç memnun değilim..soft pembe bir renk diye alıyorum cart kırmızı geliyo kaçtır gıcık oldum..katalogtaki renkle gelen renk isim olarak tutuyo ama rengi çok başka geliyo..

canım ben artık makyaj bloglarında aratıyorum o ürünleri. youtube ta da yabancıların videolu bloglarının görüntüleri oluyor. ne dediklerini anlamasam da dudakta duruşu nasıl diye bakıp alıyorum. türkçe bloglarda avon ürünü yorumu varsa ordan ve pek tabiki kadınlar kulübü foruma bakıp seçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…