arkadaşlar geçen ay 213 tllik bu ayda 172 tllk sipariş verdim şimdi faturalanmış baktım faturama süper extend maskara black eklnmiş anlamadım ben bunu neden gönderiyorlar ki iki yıllk temsilciyim yaklaşık belirli bi sipariş limiti mi vardki bu ay iiçin verenlere hediye olarak gönderiyorlar
gecen ay 150 liraklık bu ay da her hangi bi sipariş gönderenlere geliyo o maskara canım
bugün kargodan msj geldi kargonuz gelicek diye ama hala gelen giden şu kargo deli ediyor ya sabah 11 den beri bekliyorum inş geldikte bulamadık demezler :S
ben geçen ay 145 liralık sipariş verdim 150 olmadı sanmam yollamazlarsana da maskara yolladılar mı?
bugün kargodan msj geldi kargonuz gelicek diye ama hala gelen giden şu kargo deli ediyor ya sabah 11 den beri bekliyorum inş geldikte bulamadık demezler :S
gecen ay 150 liraklık bu ay da her hangi bi sipariş gönderenlere geliyo o maskara canım
bana 2 sıparışımden berı kargo gelıyo ertesı gun kargo gelcek dıe msj gelıyo hıc anlamıyorum
şimdi gönderi takibine baktım alıcı yok ihbar notu diyor ay ben bu kargonun bütün gün evde bekledim ya şimdi ta kargoya gidicem elden alıcam yarın kargosu gelen yok mu k10 nasıl acaba?
teşekkürler ederim canım kaçırmışım bunu bilmiyordum iyi oldu:124:
k10 şimdi geldi parfümlerde güzel indirim var ilk gözüme çarpan :)) kurcalıyorum şuan...yüklemeye çalışayım becerebilirsem...işyerindeyim çünkü çaktırmadan halletmeye çalışayım
Avon parfumlerini ne kadar sure saklayabiliriz ya hic acilmadik bir suru parfumum var
Panaromada ne hediye var bu ay onu yazarsan çok sevinirim :)
300 tl + 5 katalog fakir narenciye sıkacağı
590 tl + 10 katalog 20 parça kütahya porselen pasta takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?