AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

gecen ay 150 liraklık bu ay da her hangi bi sipariş gönderenlere geliyo o maskara canım

bugün kargodan msj geldi kargonuz gelicek diye ama hala gelen giden şu kargo deli ediyor ya sabah 11 den beri bekliyorum inş geldikte bulamadık demezler :S

bugün kargodan msj geldi kargonuz gelicek diye ama hala gelen giden şu kargo deli ediyor ya sabah 11 den beri bekliyorum inş geldikte bulamadık demezler :S

bana 2 sıparışımden berı kargo gelıyo ertesı gun kargo gelcek dıe msj gelıyo hıc anlamıyorum

bana 2 sıparışımden berı kargo gelıyo ertesı gun kargo gelcek dıe msj gelıyo hıc anlamıyorum

şimdi gönderi takibine baktım alıcı yok ihbar notu diyor ay ben bu kargonun bütün gün evde bekledim ya şimdi ta kargoya gidicem elden alıcam yarın kargosu gelen yok mu k10 nasıl acaba?

kızlar ben yarın gidicem almaya siparişim şubede yarın elime geçer geçmez yüklerim haberiniz olsun

şimdi gönderi takibine baktım alıcı yok ihbar notu diyor ay ben bu kargonun bütün gün evde bekledim ya şimdi ta kargoya gidicem elden alıcam yarın kargosu gelen yok mu k10 nasıl acaba?

ay o kargolar zaten benim surda dogumuma 7 gün kalmıs gelmisler evde bulamamıslar nereye gidicem msj falan da yazmadılar bu sefer ama aradım subeyi tekrar gönderttim elime gecti bugün biraz zor oldu ama

teşekkürler ederim canım kaçırmışım bunu bilmiyordum iyi oldu :124:

ne demek sekercim rica ederim benim gecen ay siparisim pek yoktu gelmedi o yüzden hediye oldugunu da sayıda ögrendim bende ama o rimeli cok begeniyolar kullananlar iyiymiş..

k10 şimdi geldi parfümlerde güzel indirim var ilk gözüme çarpan :)) kurcalıyorum şuan...yüklemeye çalışayım becerebilirsem...işyerindeyim çünkü çaktırmadan halletmeye çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…