hayır 3 günlük erken sipariş hakkı verdi avon. k 10 butonu da eklemiş hatta. erken siparişe 6 lı far paleti ve maskara hediye. amaa katalog görünmüoo
ay çok teşekkür ederim ya
nasıl buldun ben o kadar araştırdım ama hiç bulamdım
merhabalar k10da anew rujlar ne kadar acaba katalok yanımda değil şu an yardımcı olurmususnuz??
25 tl.lik alışverişe kargonun bedava olması süper oldu bence,zaten genellikle kendime alıyorum bugün yine canım bişeyler sipariş etmek istedi ve sipariş ettim keşke hep bu 25 tl.limiti olsa çokmu şey istiyorum
ben yeni üye oldum avona temsilci olarak üyelik ve kargo parasının alınmaması için 85tl'lik alışveriş yapmam gerektiği söylendi doğru mu acaba? 25tl'lik alışverişe kargo bedava nerede yazıyo kesin mi bana bi yardımcı olsanız?
kızlar bişey soracaktım. benim faturamda gönderilemeyen ürün var. o ürünün fiyatını da almamşlar. e peki bundan sonraki ilk siparişte o ürün gelecek mi? diğer ay?
merhaba canım ,
avon.com.tr sitesinde temsilci girişi yaptığında görebilirsin orada yazıyor. bu ay üyelik ücreti kampanyası var mı hatırlamıyorum.istersen 0212 473 11 11 avon müşteri hizmetlerinde pazartesi detaylı bilgi alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?