AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hayır 3 günlük erken sipariş hakkı verdi avon. k 10 butonu da eklemiş hatta. erken siparişe 6 lı far paleti ve maskara hediye. amaa katalog görünmüoo

katalog yok internette canım sen sana gelen katalogtan bakıp vericeksin sipariş, işin büyüsü orda. Bana da geldi zarf ben hep kargom geldikten sonra verdim siparişlerimi son dakikalarda.

kızlar bugun paarda avonun dolurma parfumlerı vardı 50 cc 5 tl nasıl ama bızım ışlerı etkılermıkı

selam kızlar ben de artık aranızdayım parfüm alcam derken üye yaptılar beni de satacağım kimse yok etrafımda ama olsun kendime alırım arada çözebilirim inş avon işini

merhabalar k10da anew rujlar ne kadar acaba katalok yanımda değil şu an yardımcı olurmususnuz??

merhabalar k10da anew rujlar ne kadar acaba katalok yanımda değil şu an yardımcı olurmususnuz??

25 tl.lik alışverişe kargonun bedava olması süper oldu bence,zaten genellikle kendime alıyorum bugün yine canım bişeyler sipariş etmek istedi ve sipariş ettim keşke hep bu 25 tl.limiti olsa çokmu şey istiyorum

ben yeni üye oldum avona temsilci olarak üyelik ve kargo parasının alınmaması için 85tl'lik alışveriş yapmam gerektiği söylendi doğru mu acaba? 25tl'lik alışverişe kargo bedava nerede yazıyo kesin mi bana bi yardımcı olsanız?

merhaba canım ,
avon.com.tr sitesinde temsilci girişi yaptığında görebilirsin orada yazıyor. bu ay üyelik ücreti kampanyası var mı hatırlamıyorum.istersen 0212 473 11 11 avon müşteri hizmetlerinde pazartesi detaylı bilgi alabilirsin

kızlar bişey soracaktım. benim faturamda gönderilemeyen ürün var. o ürünün fiyatını da almamşlar. e peki bundan sonraki ilk siparişte o ürün gelecek mi? diğer ay?

kızlar bişey soracaktım. benim faturamda gönderilemeyen ürün var. o ürünün fiyatını da almamşlar. e peki bundan sonraki ilk siparişte o ürün gelecek mi? diğer ay?

benimde geçen ayki siparişimde aynı şey olmuştu canım,bundan sonraki ilk siparişinde mutlaka gönderirler

sanırım üyeliğim yapıldığında telefonuma mesaj gelecekmiş henüz gelen giden yok bekliyorum öyle en kötü ihtimalle çarşamba günü beni üye yapan ablayla konuşcam olmadı ondan vercem siparişimi artık teşekkürler..

slm kızlar size epilasyon aleti geldimi hediye olarak bana felix geldi arkadaşıma arzum marka gelmiş ve benm siparişim ondan daha fazla nedn böyle bişe olsu acaba stokta kalmayınca başka ürünmü gönderiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…