AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kargo firmasının müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edin. Tarih mutlaka verin. Mümkünse kargonuzun fatura numarasını da verin. Hangi personelin bunu yaptığını buurlar. Onlar şubeyi arar ikazda bulunurlar.

avon hayvanlar üzerinde deney yapıomuydu? peta da yapıo gözükuyodu en son ....ne acı!!!!

kızlaar K10 siparişi faturalanan var mı cuma günü verdim siparişi salı gelir mi acaba :44: :26:

arkadaşlar kampanya 11 sipariş limiti kaç olmuş acaba ? bu ay 50 tl ya, acaba bi dahaki ay kaç olmuş ?

kızlar ben erken sipariş vermiştim. yani 5 9 dayken 3 günlük kampanyayla 510dan siapriş vermiştim şu kırmızı zarf olayı. ama sevkiyata hazırlanıyorken iptal edilmiş. nedenini anlamadım sizce nedendir??? içinde katalogdu ilk sipariş setiydi şuydu buydu vardı yaa ayrıca iadem 1 haftadan fazla oldu işlenmedi. 2 gün sonra son ödemem ve 30 tl fazladan ödemek istemiyorum :S neden iptal işemi gözüktüğü halde bir türlü onay gelmiyor acabaaa?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kozmetikle ilgilenmyi seven biriyim avon temsilcisi olsam mı diye düşünmeye başladım şimdilerde ama kararsızım her ay kotamı dolduramayabilirim.diyelim ki karar verdim hemen bugun avonun resmi sitesinden temsilcisi kaydı yaptırırsam şu an aktif olan katalogtan sipariş verebilir miyim? herhangi bir nedenden dolayı temsilci olmaktan çıkmak istediğimde bi sorunla karşılaşır mıyım?temsilci olanların fikirlerini bekliyorum önerir misiniz?

arkadaşlar panaromayı gören yokmu yüklerseniz çok sevincez hediyeleri çok merak ediyoruz mutlaka birilerine gelmiştir noolurr yükleyin hadi şunu yada hediyeleri yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…