hıslar slm...diyelim ben avon temsilcisi oldum..sipariş veren kişiler parasını ödemezzse ne olur...olmycak şey değil yani
25 liralık alışverişe catanzaro bilezik şeklinde saat 25 tl demişya
geliş fiyatıda 25 tl mi
fiyat listemi kaybettimde :))
gelişide 25 lira canım saatin
arkadaşlar dün internetten avona temsilci olmak için kayıt oldum bugün geldiler hemen kaydı yaptık yanlız aklımda soru işaretleri kaldı sizler tecrubelisiniz yardımcı olursanız sevinirim... 31 ağustosa kadar en az 25 liralık siparişte kayıt ücreti alınmayacakmış yapamazsam ne olacak? kayıt işlemim gerçekleşecek mi,gerçekleşmezse kayıt ücreti ne kadar olacak ? ve sipariş veremediğim aylarda birşey oluyor mu ? ve ödeme noktaları hakkında bilgi istiyorum...şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
eğer 31 ağustosa kadar sipariş vermessen kayıt sistemde p olarak kalır 31 ağustostan önce verirsen kayıt ücretsizaçılır ama 31 ağustostan sonra verirsen 8,5 lira kayıt ücreti ödeyerek açılır her ay sipariş vermek zorunda değilsin toplayamassan vermessin o ay ve vermediğin ay eğer avona borcun yoksa avon sana yeni kataloğu ücretsiz olarak yollar1 tane ödemeleride varsa kredi kartın otomatik ödeme talimatı vererek yaparsan hem her ay havale ücreti ödemessin hemde 150 lira ve üzeri alışverişlerini 1 ay sonra ödeyebilirsin yani her türlü avantajlı olursun kredi kartı kullanırsan bence kredi kartın yoksa akbank a gidip gişe işlemlerinden fiş alıp temsilci numaranı ve borcunun miktarını söyleyip 2 lira havale parası vererek ödeme yapabilirsin ama her akbank avon ödemelerini almıyor önce güvenlğe sor ondan sonra sıraa bekle şimdiden hayırlı olsun
Kizlar bisi sorcam. Ben incandessence parfum almak istiyorum.avonun son katologinda varmi ve fiyati ne kadar acaba?
çok teşekkür ederim daha önce oriflame yaptım fakat arasında bayağı fark var kafam karıştı ve çok hızlı oldu adapte olamadım,avon sayfasında 85 lira diye yazıyor 25 lira yapsam kafi anladığım 31 ağustosa kadar. 2 günde sipariş almam çok zor anca kendi ihtiyaçlarımı alıcam inşallah hayırlı olur :) temsilci numaram falan olmadığına göre ilk siparişimi temsilciye veriyorum sanırım ? hepinize bol kazançlar arkadaşlar...
temsilci numaran en geç cuma gelir cep telefonuna geldiği gün istersen kendin de verebilirsin ama yanlışlık yaparım dersen ilk siparişini ona verdirebilirsin ama istersen internette avon türkiye sayfasında haberlerde internetten nasıl sipariş verilebileceği detaylı anlatılıyor çok zor bişey değil bence kendine 25 liralık bişeyler al 8,5 lirayı boşuna ödeme[/Q
cumaya numaram gelecek ise kendim veririm o zaman az cok biliyorum olmadı buraya yazarım.. ilgin ve yardımların için çok teşekürler kafamdaki sorularla bu akşam uyuyamazdım sanırım :) görüşmek üzere...
kızlar ben bi tane alt üye yapsam ondan pirim alabilir miyim? yoksa alt üye sayısının daha mı fazla olması gerekiyo pirim için. bide onun ne kadarlık satışından ne kadar alcam
[sıze=3]kızlar merhabalar benim sizlere bir sorum olacak avon temsilciliği yapıyordum ama hamileliğimden dolayı bu işi bırakacağımı takım öncüme söylememe rağmen bu gun benim adıma siparişde bulunmuşlar haberim yok ve bana bilgi vermediler senin adına sipariş verdik falan diye
hatta gün içinde aradılar beni temsilcilikten ayrılacaklar içindesiniz diye bende doğumum yakın ve ben uğraşmak istemiyorum artık bırakıyorum adıma sipariş yapmayın diye söyledim buna rağmen adıma sipariş yapılmış
şimdi ben bu gelecek olan kargoyu hiç kabul etmeden kargo görevlisine iade edebilirmiyim kızlar ?
Ve bu konuda olan sıkıntıyı kimlere ulşatırıp tamamen temsilci olmaktan ayrılabilirim [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?