AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hanımlar ben yeni temsilciyim de k11 5li katalog ürün kodunu bana yazabilir misiniz?

internette de bulamadım da???

merhaba kızlar, ben şuan k11 kataloğundan sipariş verdim. ancak indirim broşürünü girdiğimde ....kodlu ürün sipariş edilemez listenizden siliniz yazısıyla karşılaştım. tüm ürünlerde hemde bu stoklarda kalmadığını mı gösteriyo yoksa bi hata mı var acaba

K 11 in panaromasu lazım ya nere ki forumda bulamıyorum bulan bilen varsa linkini yazarmısınız?***

kızlar ben bikaç sorum olcak bilenler cevaplarsa sevinirim ben takım öncüsüyüm ve benims ürekli üye bulmam için baskı yapan bir takım öncüm var ben sürekli standa çıkamıyorum etrafımdan rastgelirse üye yapıyorum birde ayda 1 olan toplantılara katılmıyorum bu yüzden benden şikayetçi olduğunu söyleyen takım öncüm benim avondan çıkışımı istiycekmiş şu anda 10 tane üyem var sonuçta her ay onlarla ilgileniyorum kendi kişisel siparişimide veriyorum tam olarak dediği şu benim yüzünden onunda hedefleri yüksek geliyormuş bende fazla üye yapamadığım için onu etkiliyormuş böyle bir durum söz konusu olabilirmi ?beni avondan çıkabilirmi ?ben takım öncümü ve bölge sorumlumu değiştirebilirmiyim?

Ondan önce sen onu şikayet et bence

arkadaşlar bir sorum olacak ben k10 kataloğundan sipariş verdim avon care kremlerinden herhangi 3 ü 17 lira olan kremlerden sipariş ettim fiyat 48 lira görünüyor faturada niye böyle oldu acaba ilk siparişim bu acemiliğe mi geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…