- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
kızlar merhaba bana acil k 10 panoroma lazım ama burda yüklenmişti bulamıyorum link atabilir misiniz?
K 11 in panaromasu lazım ya nere ki forumda bulamıyorum bulan bilen varsa linkini yazarmısınız?***
canım aradığın link altta
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/555866-avon-k-11-katalogu-2.html
kızlar ben bikaç sorum olcak bilenler cevaplarsa sevinirim ben takım öncüsüyüm ve benims ürekli üye bulmam için baskı yapan bir takım öncüm var ben sürekli standa çıkamıyorum etrafımdan rastgelirse üye yapıyorum birde ayda 1 olan toplantılara katılmıyorum bu yüzden benden şikayetçi olduğunu söyleyen takım öncüm benim avondan çıkışımı istiycekmiş şu anda 10 tane üyem var sonuçta her ay onlarla ilgileniyorum kendi kişisel siparişimide veriyorum tam olarak dediği şu benim yüzünden onunda hedefleri yüksek geliyormuş bende fazla üye yapamadığım için onu etkiliyormuş böyle bir durum söz konusu olabilirmi ?beni avondan çıkabilirmi ?ben takım öncümü ve bölge sorumlumu değiştirebilirmiyim?
Merhaba ben avon temsilcisiyım ilk siparişimi verdim fakat takım öncümü değiştirmek istiyorum bu mümkünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?