arkadaşlar bir sorum olacak ben k10 kataloğundan sipariş verdim avon care kremlerinden herhangi 3 ü 17 lira olan kremlerden sipariş ettim fiyat 48 lira görünüyor faturada niye böyle oldu acaba ilk siparişim bu acemiliğe mi geldi?
kızlar ziraatın atmsinden nasıl yatırcam para
slm arkadaşım öncelikle avon sitesinden sipariş verirken en son bölümde gönder demeden daha tahmini fatura tutarı çıkar oraya basarsanız esas fatura tutarı çıkar
fakat direk yollarsanız o müşteri fiyatıyla hesaplanan önünüze gelir
kampanyalı ürünlerdede aynı sizin seçtiğiniz avon care 3 krem olan ilk giriş yaptığınızda sanki kampanyasızmış gibi gözükür ama merak etmeyin faturalanınca o düzelir
teşekkür ederim :)))))
kızlar ben bikaç sorum olcak bilenler cevaplarsa sevinirim ben takım öncüsüyüm ve benims ürekli üye bulmam için baskı yapan bir takım öncüm var ben sürekli standa çıkamıyorum etrafımdan rastgelirse üye yapıyorum birde ayda 1 olan toplantılara katılmıyorum bu yüzden benden şikayetçi olduğunu söyleyen takım öncüm benim avondan çıkışımı istiycekmiş şu anda 10 tane üyem var sonuçta her ay onlarla ilgileniyorum kendi kişisel siparişimide veriyorum tam olarak dediği şu benim yüzünden onunda hedefleri yüksek geliyormuş bende fazla üye yapamadığım için onu etkiliyormuş böyle bir durum söz konusu olabilirmi ?beni avondan çıkabilirmi ?ben takım öncümü ve bölge sorumlumu değiştirebilirmiyim?
herkese selamlar..
1 yıldır avon temsilciliği yapıyorum. En son K10 kataloğundan verdiğim sipariş, kargo ben evde yokken geldi ve şehir dışında olduğum için 3 gün içerisinde teslim almaya gidemedim. Dolayısıyla şubeye gittiğimde ''kargonuz geri gönderildi'' ile karşılaştım. Hemen takım öncüsüyle görüştüm avon müşteri hizmetlerini ara dedi. Aradım fakat hatta sürekli banttan konuşan tuşlara basın diye yönlendiren sinir bozucu bir ses duyunca gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Yurt içi kargo telefonları açmıyordu zaten şimdi de takım öncüm telefona cevap vermiyor...
Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilen tecrübeli avoncular, yardım lütfen...
sağol canım akşam 8'e kadar hizmet veriyorlarmış artık yarın denerim ama çok bozuldum avon'u bırakıyorum galiba...kargo peşinde koşmaktan bıktım
ya verdiğim siparişler iptal edilmiş ve bazıları faturalnamış simple beacesu bayan stokta yokmuş göndermiyorlar çok sinirlendım neden iptal edilmiş acaba
cep telefonuna msj yollamadımı avon,kargonun geliceği gün ve saati yazıyor normalde
kargo msj atıyor ama geç gönderiyor kargo mesaj atılan tarihten 1-2 gün önce zaten gelmiş oluyor yani ne anlamı kalıyor ki:44:
bana o gün geliyor ondan söylemiştim o zaman bunu da mutlaka avona söylemeyi unutma
söylemezsek nerden bilicekler ki
sendemi değiştirmek istiyorsun arkadaşım sana ne yaptı hemde daha ilk siparişinmiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?