AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Rica ederim ne demekk

Miami farklı bi koku ya portakal gibi mi desem mandalina gibi mi desem öyle turuncu bi meyve kokusuydu ama oriflame hakkında hiç bi fikrim yok kullanmadım sadece bi parfümünü kullanmıştım acayip hoş bi kokusu vardı ama hemen uçup gidiyodu :)

miami party katalogda koklamıştım, çok hoşuma gitmişti :)

miami party katalogda koklamıştım, çok hoşuma gitmişti :)

Portakal kokusunuda kendisinide çok beğenirim ama böyle narenciye bahçesinden gelmiş gibi olmam değil mi
Bu spreyleri parfüm gibi gün içerisinde kullanabiliyoruz değil mi :26:

Son düzenleme:
Kızlar ben avonun yeni üyesiyim üst üste çok sipariş alıyorum dün akşam sipariş verdim internetten bugün yine yüklü bi siparişim var onuda girdim fakat hafta sonu olduğu için işleme alınmamış bi karışıklık olmaz umarım değil mi yarında bir sipariş girmem daha gerekebilir hepsini iptal edip pazartesi sabahı mı girmeliyim yoksa ayrı ayrı 3 sipariş girsemde olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim

hiç bir karışıklık olmaz canım nasıl istersen öyyle verebilirsinhafta sonu olduğu için işleme alınmamıştır pazartesi hepsi işleme alınır mesak etme

Portakal kokusunuda kendisinide çok beğenirim ama böyle narenciye bahçesinden gelmiş gibi olmam değil mi
Bu spreyleri parfüm gibi gün içerisinde kullanabiliyoruz değil mi :26:

katalogtan kokladığım koku gayet güzeldi canım almayı bile düşünmüştüm :)
kullanırsın bence benim vardı bir tane karpuzlu mu çilekli mi ne avondan, sıkmıştım kokusu kalmıştı baya

kızlar slmm bana kısaca şu üyelikten bahsedebilirmsnz? genel hatlarıya siparişlerden,her ay sip.verme zorunluluğu varmı mesela? ödemeler nsl oluyo? getirisi nedir? hmm sonra mesela numune almak istersem ücretlimi alıyorum yoksa bedavamı geliyo? kargo ücretleri nsl,takım siparişi verebiliyomyz bi üst danışmanın veya direktörle beraber.. senelik üyelik aidatı ne kadar? sonraaa sanırım bu ay 1tl mi ne galiba üyelik öyle gördm sanki..işte böyle bu tarz sorulara cvp arıyorumm şimdiden çook teşekkür ederimmm

canım heray sipariş vermeyebilirsin 3 siparişsiz gecen ay sonunda üyelkten düşersin.
belli bankalardan ödeme yaparsın hepsi 2 lira keser, ama ziraat kesmiyormuş yeni öğrendm.
getirisi yüzde 25. 50 liralık satışta 12.5 mesela. :)))
85i tamamlamazsan 8.5 kargo ödersin,tabi temsilci fiyatıyla 85. katalog fiyatıyla 115 lik falan satış yapman lazım. yazın 2 3 ay kampanya yapyolar limit 50 ye 25 e düşüyo ama 1 2 ay.
ruj , fondoten numuneleri 55 krş. 5li parfüm numunesi 1.6. anew numuneleri 3 falan. değişio yani...
senelik üyelik aidatı falan yok ,)
bu ay 21 eylüle kadar üye olup sipariş verenlere üyelik ücretsiz yazıo avon sayfasında ama onun haricinde ne kadar bilmyrm.
takım siparişini de blmyorum :)) ne bileyim mesela 300 lük satış yapnıca temsilci fiyatıyla fakir narenciye sıkacaı geldi bu ay. bazen saç şekillendirici oluyo bazen farklı seyler farklı limitlere farklı hediyeler oluyor. daha cok satış yaparsan daha büyük hediyeler.

merhaba siteye yeni üye oldum:) 3-4 aydır da avon temsilcisiyim de kırmızı zarf olayı ne hiç duymadım ben yaa:S :)

selam kızlar,bende yaklaşık 1.5senedir avon tem.ği yapıyorum,geçen ay spariş verdim siparişerimin çoğu gelmedi ve bi sonraki siparişle beraber gelceğini yazmışlar,sonra bi daha sipariş verdim yine eksik göndermişler,ben zaten temsilcilikten ziyade kendi ihtiyaçlarım için üye oldum,bazen sipariş dolduramıyorum,bide ürünler eksik gelip bi sonraki siparişle gelecek dediklerinde deli oldum ya...

merhaba siteye yeni üye oldum:) 3-4 aydır da avon temsilcisiyim de kırmızı zarf olayı ne hiç duymadım ben yaa:S :)
bazen öyle yapıyorlar bana da 1 yıldan sonra 2 3 defa geldi. erken sipariş verin hediye kazanın diyor.

tam emin değilim ama saat 18:00 gibi sanırım
sağol cnm :)

haklısın bende de 2 kere olmştu

sağol cnmmm çoook tşk edermm peki bu ücretsiz üyelik çok sık oluyomu? yani mesela bi şimdiki dönem oldu, diğer ücretsiz üyelik kaç katalog dönemi sonra olur tahminin varmı?? hee bide aklıma gelmişken onuda sorayım, yeni başlayanlara belirli limitleri doldurunca hediyesi oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…