Cevap için çok saol
Ben dediğin ürünü saç spreyi sanıyodum hiç bakmazdım
İntenetten baktığım için bide hiç gözüme çarpmıyolardı
Mıamı pary falan nasıl acaba katalogda yanyana 3 tane var :44:
Oriflame daha mı kalıcıdır ?
Cevap için çok saol
Ben dediğin ürünü saç spreyi sanıyodum hiç bakmazdım
İntenetten baktığım için bide hiç gözüme çarpmıyolardı
Mıamı pary falan nasıl acaba katalogda yanyana 3 tane var :44:
Oriflame daha mı kalıcıdır ?
miami party katalogda koklamıştım, çok hoşuma gitmişti :)
Kızlar ben avonun yeni üyesiyim üst üste çok sipariş alıyorum dün akşam sipariş verdim internetten bugün yine yüklü bi siparişim var onuda girdim fakat hafta sonu olduğu için işleme alınmamış bi karışıklık olmaz umarım değil mi yarında bir sipariş girmem daha gerekebilir hepsini iptal edip pazartesi sabahı mı girmeliyim yoksa ayrı ayrı 3 sipariş girsemde olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim
hiç bir karışıklık olmaz canım nasıl istersen öyyle verebilirsinhafta sonu olduğu için işleme alınmamıştır pazartesi hepsi işleme alınır mesak etme
k 10 dan sipariş vermezsem k 11 ne zaman gelir bana yardım edin
Portakal kokusunuda kendisinide çok beğenirim ama böyle narenciye bahçesinden gelmiş gibi olmam değil mi
Bu spreyleri parfüm gibi gün içerisinde kullanabiliyoruz değil mi :26:
anew rujlar 15.60 tl..sayfa 131de..
kızlar slmmbana kısaca şu üyelikten bahsedebilirmsnz? genel hatlarıya siparişlerden,her ay sip.verme zorunluluğu varmı mesela? ödemeler nsl oluyo? getirisi nedir? hmm sonra mesela numune almak istersem ücretlimi alıyorum yoksa bedavamı geliyo? kargo ücretleri nsl,takım siparişi verebiliyomyz bi üst danışmanın veya direktörle beraber.. senelik üyelik aidatı ne kadar? sonraaa sanırım bu ay 1tl mi ne galiba üyelik öyle gördm sanki..işte böyle bu tarz sorulara cvp arıyorumm şimdiden çook teşekkür ederimmm
ağustos ayından sipariş verilebiliyor muyuz acaba?verilebiliyorsa ne zamana kadar?tşk
kızlar ben erken sipariş vermiştim. yani 5 9 dayken 3 günlük kampanyayla 510dan siapriş vermiştim şu kırmızı zarf olayı. ama sevkiyata hazırlanıyorken iptal edilmiş. nedenini anlamadım sizce nedendir??? içinde katalogdu ilk sipariş setiydi şuydu buydu vardı yaaayrıca iadem 1 haftadan fazla oldu işlenmedi. 2 gün sonra son ödemem ve 30 tl fazladan ödemek istemiyorum :S neden iptal işemi gözüktüğü halde bir türlü onay gelmiyor acabaaa?
kızlar yarın yeni katalog grişileri kacta başlar?
bazen öyle yapıyorlar bana da 1 yıldan sonra 2 3 defa geldi. erken sipariş verin hediye kazanın diyor.merhaba siteye yeni üye oldum:) 3-4 aydır da avon temsilcisiyim de kırmızı zarf olayı ne hiç duymadım ben yaa:S :)
sağol cnm :)tam emin değilim ama saat 18:00 gibi sanırım
haklısın bende de 2 kere olmştuselam kızlar,bende yaklaşık 1.5senedir avon tem.ği yapıyorum,geçen ay spariş verdim siparişerimin çoğu gelmedi ve bi sonraki siparişle beraber gelceğini yazmışlar,sonra bi daha sipariş verdim yine eksik göndermişler,ben zaten temsilcilikten ziyade kendi ihtiyaçlarım için üye oldum,bazen sipariş dolduramıyorum,bide ürünler eksik gelip bi sonraki siparişle gelecek dediklerinde deli oldum ya...
canım heray sipariş vermeyebilirsin 3 siparişsiz gecen ay sonunda üyelkten düşersin.
belli bankalardan ödeme yaparsın hepsi 2 lira keser, ama ziraat kesmiyormuş yeni öğrendm.
getirisi yüzde 25. 50 liralık satışta 12.5 mesela. :)))
85i tamamlamazsan 8.5 kargo ödersin,tabi temsilci fiyatıyla 85. katalog fiyatıyla 115 lik falan satış yapman lazım. yazın 2 3 ay kampanya yapyolar limit 50 ye 25 e düşüyo ama 1 2 ay.
ruj , fondoten numuneleri 55 krş. 5li parfüm numunesi 1.6. anew numuneleri 3 falan. değişio yani...
senelik üyelik aidatı falan yok ,)
bu ay 21 eylüle kadar üye olup sipariş verenlere üyelik ücretsiz yazıo avon sayfasında ama onun haricinde ne kadar bilmyrm.
takım siparişini de blmyorum :)) ne bileyim mesela 300 lük satış yapnıca temsilci fiyatıyla fakir narenciye sıkacaı geldi bu ay. bazen saç şekillendirici oluyo bazen farklı seyler farklı limitlere farklı hediyeler oluyor. daha cok satış yaparsan daha büyük hediyeler.
bazen öyle yapıyorlar bana da 1 yıldan sonra 2 3 defa geldi. erken sipariş verin hediye kazanın diyor.
:) teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?