AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ındırım brosurundekıler bıtmısmı yanı kızlar yaa ben ındırım brosurunden 5tane saç maskesı ıkı tane ısıltılı sprey alıcaktım

selam kızlar bende yeni üye oluyorum bu ay avona bakalım nasıl yapcam iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim tşkler

kızlar merhaba sizleri uzun zamandır takip ediyorum,sayenizde birçok ürün hakkında bilgim oldu,tabi bide yeni katoloğu önceden görme şansım:)
bende siparişimi girdim beklyorum ama henüz faturalanmamış ürün stoğu bekleniyor diyor.
fırsat reyonunda pout diye bir ruj var kızlar bilen yada kullanan varmı acaba sipariş vereyim diyorum da.

Son düzenleme:
Benimde ürünlerim sevkiyata hazırlanıyor diyo ii bari indirim broşurundeki ürünlerim tam

katalogları da iade edebiliyor muyuz ya bende gecen siparişimde k3 isteyeceğime k2 istemişim de dalgınlıktan

Artık bendee temsilciyim İyimi yaptım kötümü bilmiyrum amaa hayrlısı olsun inşallah :) Yalnız bişey sorucam ben siparişleri fln kendim yapmak istiyorum yani takım öncüsünün sipariş vermesini istemiyorum. Ne yapmam lazım

Yeni bir kategori actik eski yeri cilt bakimiydi cilt bakimi bu baslik icin uygun degil bu tur markalrin cok genis bir urun yelpazesi var bu sebeple boyle bir calisma yaptik

ok sımdı anladım demın cılt bakımından gırınce sayfaya bır degısıklık yok gıbı geldı tasındı yazısını gorunce sasırdım ama gırıs cıkıs yaptım sımdı anladım apayrı bır yerde artık topık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…