AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende cuma verdim ve ayın 30 u gözüküyo canım yanlışlık olmuştur aradığında yardımcı oluyorlar benim biirnde ürünlerim farklı yere kargolanmıştı ve 3 hafta sonra elime ulaştı ozamanda fatura tarihi geçiyodu onlarda bir ay sonraya değiştirmişlerdii kendi hatalar olduğu için

Şu 1 alana 2 bedava kremler var ya avoncare in onları diyorum ya Lazımdı yüz kremi kendime almıştım onlardan birini

çok sinir bozucu,kampanya yaptığı ürünü nasıl kataloğun başında bitirir anlam veremiyorum

kızlar 2şer tane serumla göz kremi alınca temsilci programında havlu geliyor ya,bekleyen varsa eline geçince bir yorum yapın nolur,elimde 1er sipariş var 2.cileri hediye güzelse vericem

Sorma yahu indirim broşüründe de değildi ki! Ordakilerin bile bitmesi ilginç ama katalogdaki ürün kampanyanın başlangıç gününde nasıl biter anlamıyorum

k3 henüz vermedim daha bir hafta sürer gibi toplanması şimdilik katolog fiyatıyla 155 tl lik var.asla pasta tabaklarını alamam

ben kendim için siparişini verdim canım
tam benim tarzım bir saat
bayıldım....

selam canım.nasılsın?avon topiğine saat sormustum (leopar desenli olan).bende ablam için isteyeceğim.senin kargon geldimi?geldiyse nasıl?gelmediyse eline ulaşınca bana özelden yazarmısın fikrini şimdiden teşekkürler

CLeOpaTRa sana bu mesajı özelden yazmıstım ama posta kutun doluymus almadı..inşallah görürsün bu mesajımı

erkekler ve kadınlar nasıl bu kadar farklı olabiliyor ya,az önce eşimle aramda geçen dialoğu yazayım size:
-ayyy kocacıııım bak bu pasta takımından alcam galibaaa(gözlerimin içi parlıyo bu arada)bu hızla gidersem belki şu şekerliği,peçeteliği vs.de alırımm(iç çekiyorum)
gayet ablak bi şekilde panoramaya bakan eşimin cevabı:
-daha ne kadar tabak çanak alcan bu eve yaaa,nereye koycaz bunları?!!!

Son düzenleme:
ben daha sipariş vermedim k3ten siz k4ten bahsediyorsunuz.
iyice çifter çifter gidiyosunuz hee
hızınıza yetişemiyorum pes artık yani

OkYaNuS_35 karenim mavi26 demresu sekercik nurdi 68ozthen PrensesPeri Katre_g+ BaSiYaZMaLiKiZ ayca34
yine işgal etmişiz kk yı

selam hatunlarrrr k4 geldi demek heee ben de oğluş uyurken bakıyım dediydim yarın erkenden işe gidicem ama k4 bu akşam yüklenmez heralde benm de kargo yolda:)

DERSENAAAAAAA nerdesin yaw k4 üde aldı gitti ya bak seeeeennnn
bu gidişe ancak neredesiiiiiiin seeeeen türküsü gider
arkandan bide şarkı döktürüyoruz ya dersena offf offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…