AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar inşallah yarın katalog gelecek heyecanla bekliorum hemen eklerim geldiği gibi kazen eklemiş ama k3 ü eklemiş o zaten ekliydi neyse olsun yarın nisan kataloğunu eklerim okişş

kızlar inşallah yarın katalog gelecek heyecanla bekliorum hemen eklerim geldiği gibi kazen eklemiş ama k3 ü eklemiş o zaten ekliydi neyse olsun yarın nisan kataloğunu eklerim okişş

ya ılkşahçım
ben k4 dıye k3 katalogu sıparısı vemısım ya okudugum kadarıyla ıade olmuyomuş sen bılırsın öylemi cnm?

ya ılkşahçım
ben k4 dıye k3 katalogu sıparısı vemısım ya okudugum kadarıyla ıade olmuyomuş sen bılırsın öylemi cnm?

ben yardımcı ürünler iade olmuo die biliorum cnm bende öyle bir hata yapmıştım geçen yıl sorduğumda katalog iadesi yok denildi ama bilmiorum

kızlar bende siz gibi katalog iadesi olmuyor diye biliyordum 1 kere gönderdim kaul edildi ben 2 kere yaptım katalog iadesi oluyor.benimde sorum var kızlar indirm broşüründende iade oluyor demi

Oh maşAllah yaa =)) Benim elime k4 nezaman geçer bilmiyorum ama sizin sayenizle öncede görmüş olucam yuppiii :81: Teşekkürler şimdiden

Bu arada Reese Witherspoonun yeni parfümleri nasıl ??? kokularını çok merak ediyorum BEnde biraz koku düşkünlüğü varda

Son düzenleme:
ilkay hayatım yazdıklarım iletilmior msn de sorun var .. bi saate kadar yollayacgım resimleri çektim yarısını ..

İlkşahcım özelden sorduğum soruya verdiğin cevap için çook sağol.mesaj kutun doluymuş bende burdan teşekkür edeyim dedim..

ooo süper hayırlı olsun k4 eline geçen arkadaşlarımıza :) çok sevindirik oldum :) benimki hala sevkiyata hazırlanıyor daha verilmemiş kargoya ama neyseki katalogu burda görebilcez

kızlar birde sorum olacak k2de meme kanserine destek için banyo lifleri vardı ya 2 TL'ye onların gelişi varmı ben yok diye hatırlıyorum sanki Hiç sipariş veren oldumu faturada belli olur.

kızlar birde sorum olacak k2de meme kanserine destek için banyo lifleri vardı ya 2 tl'ye onların gelişi varmı ben yok diye hatırlıyorum sanki hiç sipariş veren oldumu faturada belli olur.

canım meme kanseri için alınan o fiyatla geliyor ve bildiğim kadarıylada faturadaki limitini etkilemiyor hediyeler için filan

Ooo Dersena'cım süpersin merakla kataloğu bekliyorum.
Demin Avon'un sitesinden baktım sevkiyata hazırlanıyor diyor inşallah benim kolide yarın gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…