AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bende yeniyim topikte,k4 ü ekleyecek arkadaşa şimdiden çooook teşekkürler.
fırsat köşesindeki pout ruj hakkında bilgisi olan var mı?

kızlar bişey sorcam .. Şimdi 85 liranın altına 8,5 lira hizmet bedeli varya diyelim ki bi kampanya içinde 2 kere sipariş verdim . İkisinde de 85 lira mı olmak zorunda (kızlar cevap verin lütfen ya)

her iki siparişinde ayrı zamanlarda girildiği için malesef 85 in üstü olmak zorunda yoksa kargo ücretini ödersin canım

Ya kızla benim siparişimde sipariş durumu bölümünde işlendi yazıyo. Bu sadece faturalandı anlamına geliyo herhalde di mi ? Yani kargoya falan verilmemiş di mi ?

Son düzenleme:
Çıkmıyodu ama şu an bakınca çıkıyo canım haber verim dedim belki senin ki de açılmıştır

ya benim de internetten faturama baktığımda son ödeme tarihi 01.03.2011yazıyo.ne alaka ya.cuma günü verdim siparişi :s anlayan varmı??

ya benim de internetten faturama baktığımda son ödeme tarihi 01.03.2011yazıyo.ne alaka ya.cuma günü verdim siparişi :s anlayan varmı??

Bi yanlışlık vardır canım ben de cuma verdim ayın 15 i diyo bende.

Ya bu arada avoncare kremler kalmamış yaa! gönderilemeyen ürün onlarmış offf! :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…