AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

siparişi 85 e tamamlayıp hemen yollayın hepsini tek seferde vermeye kalkmayın bu ay ben öle yaptım vucut spreylerini kaçırdım:)

iyi fikir şekerim ben artık öyle yapıyorum ama eğer bi daha 85 tutturabilceksem:)

kargom buraya gelmiş bakalım bana saat kaçta teslim etçekler meraklanıyorum

ilkşah cım eline emeğine sağlık şekerim :)

Teşekkürler elinize sağlık =)) fena değilmiş katalog. Hadi hayırlı satışlar hepimize

Kızlar avondan kredi kartımdan otomatik ödemeyi iptal ettirdim.Direk kart bilgilerini silince oluyo dimi.Ayın 4 ünde çekiceklerdi ben ayın 8 inde çekmelerini istiyorum:)) o yüzden iptal ettirdim.8 inde gene veririm.Kart bilgilerini silmem yeterlidir umarım

Selam kızlar benım k3 faturamda sıfır gorunuyor bazı sıparıslerın tutarı mesela el kremlerınden 3 tane girmiştim ıkı tanesı sıfır sıfır gorunuyor sizce nedendır?

250 lıra oldu sıparıslerım pazartesı verıcem sıparıslerı cunku zaten sanırım ısıltılı sprey kalmamıs ındırımdekı baska bısey ıcın acele etmeme gerek yok

ben sadece indirim kataloğundan siparis vermistim 30 tane sac bakım kremi ve diğerlerinden bir kac tane az önce geldi sahiplerine dağıttım nisan kataloğundan 60 liralık siparis geldi bile insallah böyle devam eder

İlkşah'cım sen ilk siparişinde 590'ı yaptın mı?
Eğer yaptıysan pasta setin gelince resmini çekip ekler misin yani cidden güzel birşeyse 590'ı yapmaya çalışacağımda.

slm kızlarr bende yeni üyeyim :)) bişey sormak istiyorum k3 de sf 78 deki krem ve altın rengi çantayı sipariş edeniniz var mı ? nasıl bişey beğendiniz mi bi müşterim almak istiyor ama kararsız kaldı fikrimi soruyor bende bi size sorayım dedim nasıl diye

pasta seti eklenmiş siparişime ama gelmedi kargoya bile verilmemiş mahvoldum ben geciktiği için iptal edecekler offf offf
bu arada sprayler perceive olanlar siparişli olupta yetişemeyenlere yardımcı olurum

kızlar ürünlerim geldi indirim broşüründen almıştım takılarda christina linear takkı seti fena değil uzun küpeler sevenler için ideal.damla şeklinde takı seti güzel küpeleri biraz agır o kadar spirals takı seti hiç güzel değil teneke gibi perceıve vucut spreylerinden almıştım onu bilirsiniz yeni katalogu hiç begenmedim hele panoroma hediyeleri güzel değil

ıyı aksamlarşekerler
ben k4 katalogu sıp.etmeyı unutmustum ya

ek olarak sıparıs ettım mecburen ama sıtede temsılcı kredı onayı beklıyor dıyor bunun nedemek poldugunu bılmıyorum bı bılen söylermi :?

selam kızlar nasılsınız kargom geldi nasıl haycanla açtım ne kadar çok takı seti almışım öyle ya k3 banaromadaki madalyon kolyeden istemiştim çok beğendim çok modern ve şık duruyor.indirim broşuründeki omuz çantasıda hoşuma gitti topaz küpelerde çok şık duruyor ama bu ay için indirim proşürü gelmedi panaromada da pekbişey yok

ee cnm çok takı seti almışım demişsin ama 2,3 tane anlatmışsın diğerleri?

Sipariş Takibi

Sipariş Takibi sayfası otomatik olarak son 1 ay içerisindeki siparişlerinizi göstermektedir. Kampanya aralığı ve/veya tarih aralığı seçerek son 3 aylık siparişlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Siparişiniz henüz daha faturalandırılmadıysa, Sipariş Durumu alanından, siparişinizin bekletilme nedenini görebilirsiniz.

Kredi Kontrol - Geciken Borç ==> Son ödeme tarihi geçmiş fatura bakiyesi nedeni ile sipariş beklemede.

Kredi Kontrol - Sipariş Limiti ==> Alt veya üst sipariş limiti nedeniyle sipariş beklemede. Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak limit bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Kredi Kontrol - Temsilci Onayı Gerekli ==> Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sipariş çıkışı için onay veriniz.

Ürün Stoğu Bekleniyor ==> Siparişinizin içeriğinde yer alan ürün veya ürünlerin stoklarının tamamlanması beklenmekte. Siparişinizin sevkiyatında gecikme yaşanmayacaktır.

Canım bunlar temsilci sitesinde yazıyo zaten

cnm cok pardon dıkkatımden kaçmış tesekkur ederım zahmet verdım

Kızlar el kremlerinden sipariş verirken 1 alana 1 bedavaya benim 2 paket siparişim var 4 tanemi girmem gerek 2 tanemi 2 tanede bedavaya acil yardım

kızlar şu leopar desenli saati alan var mı?sipariş giriyorum acil cevap..güzelmi?uyduruktan bişi gelmesinde

kargosu gelenlerin gözü aydın ben haftaya verebilicem galiba kızlar yorumlarınızı bekliyorum yani gelenlerin özelllikle leopar desenli saati çok merak ediyorum birde azranın uzun kolyesini.k4 e baktımda pek birşey yok bu ay 85 bile yapamayabilirim insanlar alacağını aldı parfüm göz kalemi duş jeli falan.ee bunlar kolay kolay bitmiyoda.çevremde takı seti alan da yok güzel çıkmaz diyolar birde pahalı galiyo galiba. aslında ben alıp taksam belki beğenirler ve güven kazanır avon takıları ne dersiniz kızlar.ama bende bazen boş yere almayayım diyorum çok var aslında benim uzun kolyelerden neyse.panaromada eliviasaat ve kolyesini falan gördüm ama anlayamadım ruj siparişi falan istiyo nsl olcak kızlar o.benim o saatten var güzel tavsiy ederim kolyesi ve küpesiyle güzel olurdu aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…