siparişi 85 e tamamlayıp hemen yollayın hepsini tek seferde vermeye kalkmayın bu ay ben öle yaptım vucut spreylerini kaçırdım:)
Selam kızlar benım k3 faturamda sıfır gorunuyor bazı sıparıslerın tutarı mesela el kremlerınden 3 tane girmiştim ıkı tanesı sıfır sıfır gorunuyor sizce nedendır?
siparişi 85 e tamamlayıp hemen yollayın hepsini tek seferde vermeye kalkmayın bu ay ben öle yaptım vucut spreylerini kaçırdım:)
selam kızlar nasılsınız kargom geldi nasıl haycanla açtım ne kadar çok takı seti almışım öyle ya k3 banaromadaki madalyon kolyeden istemiştim çok beğendim çok modern ve şık duruyor.indirim broşuründeki omuz çantasıda hoşuma gitti topaz küpelerde çok şık duruyor ama bu ay için indirim proşürü gelmedi panaromada da pekbişey yok
ıyı aksamlarşekerler
ben k4 katalogu sıp.etmeyı unutmustum ya
ek olarak sıparıs ettım mecburen ama sıtede temsılcı kredı onayı beklıyor dıyor bunun nedemek poldugunu bılmıyorum bı bılen söylermi :?
Sipariş Takibi
Sipariş Takibi sayfası otomatik olarak son 1 ay içerisindeki siparişlerinizi göstermektedir. Kampanya aralığı ve/veya tarih aralığı seçerek son 3 aylık siparişlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
Siparişiniz henüz daha faturalandırılmadıysa, Sipariş Durumu alanından, siparişinizin bekletilme nedenini görebilirsiniz.
Kredi Kontrol - Geciken Borç ==> Son ödeme tarihi geçmiş fatura bakiyesi nedeni ile sipariş beklemede.
Kredi Kontrol - Sipariş Limiti ==> Alt veya üst sipariş limiti nedeniyle sipariş beklemede. Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak limit bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.
Kredi Kontrol - Temsilci Onayı Gerekli ==> Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sipariş çıkışı için onay veriniz.
Ürün Stoğu Bekleniyor ==> Siparişinizin içeriğinde yer alan ürün veya ürünlerin stoklarının tamamlanması beklenmekte. Siparişinizin sevkiyatında gecikme yaşanmayacaktır.
Canım bunlar temsilci sitesinde yazıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?