AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar

k4de azranın tanıttığı takılardan pek yok di mi yoksa bana mı öyle geldi??

ben kendime sipariş geçtiğim için k5i bekleyeceğim sipariş vermek için..

yazlık kargo indirimi hangi ay başlıyor acaba??

Son düzenleme:
kızlar şu leopar desenli saati alan var mı?sipariş giriyorum acil cevap..güzelmi?uyduruktan bişi gelmesinde

Canım ben almadım ama okuduğum yorumları aktarim. Kordonu çok kaliteli değil, sallanınca da aksesuarlar şıngır şıngır ses çıkarıyo, saate bakmak içince elle düzeltip bakmak gerekiyo ama çok şık duruyo demişlerdi canım.

Ya Ben İlk Dk Girdim Siparişlerimi Faturalanmıştı Hepsi Geliyordu Ama Hala Gelen Giden Yok Kargoya Verilmemiş Delirecem.. Zaten İki Sipariştir Eksik Gönderim Yapıyolar Sonraki Siparişte Gönderiyolardı Bu Ara Çok Zor Durumda Bırakıyo Beni Bu Avon

kremlerden 1 adet yazıosun diğeri otomatk eklenio

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr sipariş kargoya verilmiş oh beeee çok şükür Allahımmmm

benimde 3 koli kargoda öğlen verilmiş biri halen daha yok sevkiyata hazırlanıyor diyor
müşteri temsilcilerini aradım bugün gün içinde verilecek dedi ama halen daha yok bu saatten sonra verilmez galiba ürünler hep karışacak ya...

ben saat 18:00 civarında aradım küfür edecektm neredeyse insanlarla oyun oynuyorsunuz sitenizde 2 iş günü içinde teslim edilir yazıyor 4. iş günü mü teslim edilecek dava açsam yeridir die bi güzel fırçaladım kız dedi sizi biraz bekeltebiliriyim tabi dedim sonra geldi arkadşlarımla konuştum depoda koliniz hazırlanıyormuş yetiştrmeye çalışacaklar bu gece kargoya verilmesi içn dedi sanki koca depoda bir tek benm kolimi paketliomuşlar gibi yalancı şeyler

Yaa benimde kolim halen daha sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor ne sevkiyatmış be kardeşim inşallah kolim yarın gelir.
Bugünde 50 liralık sipariş buldum ama perşembe günüde sipariş bulma ihtimalim var fakat perşembe sipariş verirsem cumartesi koli gelir mi diye düşünmekteyim.
Bazen verdiğim günün ertesine siparişimin geldiği oluyordu off off

İlkşah ve TRBILKNUR maşallah koli koli siparişleriniz gelecek inşallah pasta seti gelince yorumlarınızı ve mümkünse resimlerini bekliyoruz ona göre stok şey edicim.:89:

balii bliss spreyinden stok çeken varsa arkadaşlar 10 tane almak istiyorum ben yakalayamadım bilginize.....

Bu sipariş durumunda ne yazınca kargoya verildiğini anlıyoruz. Ya cuma günü verdim siparişi gelmedi hala sevkiyata hazırlanıyo diyo internette. Bu ne yahu yarın gelse bari... Millete şu zaman gelir dedm die şampuan bile almadılar(pis olduklarından değil çok ucuz bu şampuan boşa o kadar para vermeyin bundan alın az suandırıp kullanın dedim, demez olaydım ). onlar da almamılar beni bekliyolar ben şampuan getircem de onlar da rahat rahat saçlarını yıkıcaklar, mahçup oluyorum insanlara, insanları da zor durumda bırakıyorum. Bu avon beni ilk aylardan deli etmeye başladı

aynen şekerimmmm

ben de paketi bi açtım bi dünya takı çıktı içinde ehueeee
bi arkadaş idina gift set sipariş etmişti rengi güzel bi mor ben beğendim çok minik gelir diyodum ama küpenin büyüklüğü tam normal valla ben beğendim

perceiveleri zaten herkesler biliyo kokusu hoş ben 3 adet aldıydım dursun bi bakalım koydum kenara

DIAMON.P.DROPLET RING fena değil taktım parmağımda şık durdu üçlü taşları hoş bence

CHRISTINA LINEAR GIFT SET valla tam benlik ben böyle daha klasik takıları seviyorum spor şeyler pek bana göre değil bayıldım:) çok da uyguna gelmiş olduuuu

abigail küpeler de sade ama şık. ben her güne takabilirim

CANNA BRACELET panoramadan aldıydım ben öyle şıngırtılı sallanan boncuklu künyelerden hoşlanıyorum öyle bileklik gibi durmayacak ben sevdim bi tane daha benzer bişey vardı bi gümüşçüden almıştım o da griliydi bi de bakır rengi oldu yaniii ben sevdim

bena küpe ve kolye tam da beklediğim hayal ettiğim gibi çıktı çok sade ve şık ızlar asla ve asla basit durmuyor

aldıklarım bunlar bi de numuneler aldım siparişlerle beraber veririm die düşündüm müşterilerime

hemen hepsi takı dimi bi tek perceiveler var arada:)

şimdiden düşünüyorum yarın hangisini taksam acaba die avon beni takı manyağı yaptı ayolll

şimdi de k 4 izlenimleri:)))

panoramada: 20 adet moisture seduction ruj siparişine verilen o saat süper hep gözüm kalıyodu ama on tane ruju kim alacak valla zor iş benim için.

ama gönderdikleri o ruj numunesini sürdüm süper sürüşü, yumuşacık kayıp gidiyor dudağın üstünde nemlendiricili diyorlar ya hakikaten de öyle ben ruju çok kaliteli buldum ama on tane de alamam belki 3 tane alabilirim en fazla

ayrıca hediye olan o çatal bıçak seti de çok şirin geldi gözüme ama 350 bence imkansız bi rakam:)

seri sonu fırsatlarda bişi yok

güneş serisinin hediye makyaj çantası hoş görünüyo

bi de panorama sf 34teki o püsküllü çanta çok hoşume gitti fiyatı da gayet iyi ama boyu sanki çok uzun gibi geldi bana beau çapraz asılan çanta idi adı

ama katalogta alcak bişi bulamadım anca alırsam panoramdan alırıım bişiler belki de bişey almam sipariş bile vermem diyorum kimbilir....

bende dün verdim siparişi 506 tl lik. inşallah yarına gelir. herkese çarşamba dedim. havlu setini aldım pasta tabaklarımda geliyo inşallah. bu ay kendimede bayaaa bişiler aldım heycanla bekliyorum.

bende dün verdim siparişi 506 tl lik. inşallah yarına gelir. herkese çarşamba dedim. havlu setini aldım pasta tabaklarımda geliyo inşallah. bu ay kendimede bayaaa bişiler aldım heycanla bekliyorum.

ay en güzel yanı da bu işte heyecanla beklemek:)
ben hem ürünlerde hem aktalogta çatlıyorum beklerken:)
avon da elini çabuk tutsa iyi olcak
ben müşterilerime şu gün gelcek demiyorum bir hafta içinde elinizde olur diyorum diğer türlü nedne gelmedi deyip duruyolar en iyisi yuvarlak bişi söylemek veya geldiğinde ben size ulaşırım diyorum geçiyorum

galiba en iyisi bu olucak ama bende cuma veya p.tesi verdiğimde her zaman çarşamba günü elimde oluyodu o yüzden öyle dedim ama nolcak hiç bilmiyorum amannn beklesinler 1 - 2 gün daha birazdaha siparişim olsaydı pasta takımının tamamını alıcaktım ama ne yapıyım

koli geldi çok pişmanım takılardan daha fazla girmeliydim .. özellikle vintage cluster kolye ve scalloped takı seti ve bileklik .. spirals takı seti hakkında pek ii yorumlar yapılmamış ama takınca çok şık oluyor çok güzell bi takı seti.. delicate leaf drop takı setide gayet şık .. christina linear takı setide hoş duruyor özellikle küpesi ..idina takı seti resimde çok basit duruyor ama takınca çok güzel ışıl ışıl ..pasta tabaklarını önceden görmüştüm zaten onlarda geldi özellikle büyük pasta tabagı çok cici puantiyenli..şunuda belirtiim özdilek havlu çok dandik hiç kaliteli değil aynı kullanılmış gibi begenmedim hani ugraşacak olan varsa anev ürünlerinden satmak için hiç zahmet etmeyin emeginize yazık olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…