cnm cok pardon dıkkatımden kaçmış tesekkur ederım zahmet verdım
kızlar şu leopar desenli saati alan var mı?sipariş giriyorum acil cevap..güzelmi?uyduruktan bişi gelmesinde
kızlar el kremlerinden sipariş verirken 1 alana 1 bedavaya benim 2 paket siparişim var 4 tanemi girmem gerek 2 tanemi 2 tanede bedavaya acil yardım
kızlar acil sipariş veriyorum cevappp
kremlerden 1 adet yazıosun diğeri otomatk eklenio
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr sipariş kargoya verilmiş oh beeee çok şükür Allahımmmm
benimde 3 koli kargoda öğlen verilmiş biri halen daha yok sevkiyata hazırlanıyor diyor
müşteri temsilcilerini aradım bugün gün içinde verilecek dedi ama halen daha yok bu saatten sonra verilmez galiba ürünler hep karışacak ya...
selam kızlar nasılsınız kargom geldi nasıl haycanla açtım ne kadar çok takı seti almışım öyle ya k3 banaromadaki madalyon kolyeden istemiştim çok beğendim çok modern ve şık duruyor.indirim broşuründeki omuz çantasıda hoşuma gitti topaz küpelerde çok şık duruyor ama bu ay için indirim proşürü gelmedi panaromada da pekbişey yok
bende dün verdim siparişi 506 tl lik. inşallah yarına gelir. herkese çarşamba dedim. havlu setini aldım pasta tabaklarımda geliyo inşallah. bu ay kendimede bayaaa bişiler aldım heycanla bekliyorum.
ay en güzel yanı da bu işte heyecanla beklemek:)
ben hem ürünlerde hem aktalogta çatlıyorum beklerken:)
avon da elini çabuk tutsa iyi olcak
ben müşterilerime şu gün gelcek demiyorum bir hafta içinde elinizde olur diyorum diğer türlü nedne gelmedi deyip duruyolar en iyisi yuvarlak bişi söylemek veya geldiğinde ben size ulaşırım diyorum geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?