AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

o kadar dandikmi ya tüühh şimdi üzüldüm 2 serum sattımda göz kremlerinide mecburen satacaktım hiç uğraşmasam bari,ilkşahcım benim2 tane perceive spreye ihtiyacım vadı ama nasıl olcak?

ee cnm çok takı seti almışım demişsin ama 2,3 tane anlatmışsın diğerleri?

canım dışarı çıkmam gerekiyordu pek uzun yazamadım hemen anlatayım
bende herkez gibi christvina linear takı setine bayıldım broşunuda aldım kibar duruyor margazit setleri andırıyor
damla şwklinde takı setini sipariş aldım keşke kendime de alsaydım diyorum kibar
spirals takı seti müşteri istedi pek beyenmedim pek basit duruyor
circllr kolyeyi iyiki sipariş vermişi k4 te küpesi var onudan alırım oda sade ve şık
leala bilezik spor kotla falan çok güzel gider onuda beyendim
ama baştada söylemiştim incili uzun madalyon kolyeye bayıldım şu azranın taktığı açılıyor içine foto koyabiliyosun kızımın resmini koydum bile :)

maşallah canım bu avon takı manyağı yaptı hepimizi dayanamıyoruz :92::92:

Avon Rujları konusunda tecrübeli arkadaşlarım :) Bi arkadaşım Nar kırmızı Ruj sordu Öle bi ruj varmı ya avon da :) tavsıyelerınızı beklıyorum ona gore numune alıcam vercem beğenirse rujunuda alır artık

Ultra Colour Rich Lipstick - Country Rose olabilir mi ? k3 te 11. sayfada vardı bende numunesi var çok hoş

kızlar bisiy sorcam panoramadan siparis versem mart ayındakinden o alış verişlerimde hediye kazanmak icin sayılıyormu 590 yapmaya calısıyorum 100 lira eksik bilgimde yok

bende aynı hatayı yaptım 2 tane girdim ama 1 tane girilcekmiş pff müşteri hizmetlrini aradım bişi yapamayız dedi bende ya satıcam yada geri yollucam . yani sen 1 tane giriyosun hediye olan kendiliğinden geliyo canım.

kızlar bisiy sorcam panoramadan siparis versem mart ayındakinden o alış verişlerimde hediye kazanmak icin sayılıyormu 590 yapmaya calısıyorum 100 lira eksik bilgimde yok

benim bildiğim sayılıyor.

çok saol canikom

hangilerini mesela ?? benden de isteyen oldu bu renklerde de o yüzden . böyle tatlı bir kırmızı olsun felan diyorlar :122:

Öncelikle şu 5 Tl lik standart makyaj numune setinden spariş verdim bitane Birde burdaki bikaç arkadaş Ultracolor rich Red2000 tavsıye etti ondan spariş verdim 3 numune

Ultracolor rich Divine wine numunesi 1 tane şimdilik bunlar bende tam nasıllar bılmıyorum gelıne gorcem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…