canım burda satış yapmak yasak sadece paylaşımda bulunuyoruz ürünlerle ilgili yorumlar sıkıntılar ve sorular bulunuyor bu topikte.Merhabalar Hadımköyden sipariş alabilirim kızlar
Benimde k3'ün son siparişim geldi.
Hemen ürün yorumlarımı yazayım.:
8'li far paletlerinin iki rengindende aldım ve çok beğendim.
Onyx Lustre serisinin Onyx Quartz farından aldım bordo ve siyah rengi hoş gözüküyor.
Ayrıca glosslarından aldım pembesi ve dudak rengi olanı çok güzel:)
Clearskin mavi serinin peeling etkili maskesinden aldım ve hemen kullandım burnumun üzerine sürüp bekledim cidden işe yaradı öneririm.:)
Ella Longline kolye almıştım onuda beğendim.:)
Arkadaşlar k4 panaromada yer alan Anew güneş serisi acaba her yaşa göre mi?
Ben 27 yaşındayım ve çok beyaz tenliyim 30 koruma faktörlü kremler bende pek bi işe yaramıyor bu serideki yüz kremi 50 koruma faktörlü acaba alsam bi zararı olur mu??
K4 kataloğundan ve panaromadan alacağım bi dolu ürün var bakalım 350 lirayı yapıp çatal bıçak setini alabilecek miyim?:))
Bu arada Avon'un İngiltere'de önümüzdeki ay saç boyaları satışa girecekmiş.
Acaba bizim burada da ilerleyen kampanyalarda saç boyasıda kataloglara girer mi keşke girse hoş olur.
hepinize merhaba arkadaşlar acil tarafından sorularım var.k3ü 275tl olarak kapatmıştım ama biraz daha geldi. sipariş verirsem tabaklar gelirmi yani 350 ye tamamlarsam birde 10katoloğa tamamlarsam tabi.bu ay faturada öyle bir yazı yoktu acaba tek seferdemi 350 yapmam gerekiyordu.birde arkadaşlar aynı ürünler k4 dede var acaba bekliyip k4de mi versem çatal bıçak dahamı güzel yoksa tabakları alıyımmı.bari buna cevap verin...(
ya bende bu ay bır daha sıparıs vermıycektım ama kayın valıdem aradı bırkac arkadası serum dan ıstıyormus tekrar verıcem sanıırm
bıde mayıs katalogu cıkmadan 2 guner kremı sıparısı aldı nısan da onun sıparısını verebılıyruz demı
ya bısey sorucam nısan panoramasındakı o gunes kremlerı mayıs katalogunda o fıyatla olmıycak dımı onlar temsılcı fıyatı
bence anew serısı her yasa gore yoksa genc manken kullanmazlardı bende alıcam 50 faktorluyu 29 yasındayımBenimde k3'ün son siparişim geldi.
Hemen ürün yorumlarımı yazayım.:)
Onyx Lustre serisinin Onyx Quartz farından aldım bordo ve siyah rengi hoş gözüküyor.
Clearskin mavi serinin peeling etkili maskesinden aldım ve hemen kullandım burnumun üzerine sürüp bekledim cidden işe yaradı öneririm.:)
Ben 27 yaşındayım ve çok beyaz tenliyim 30 koruma faktörlü kremler bende pek bi işe yaramıyor bu serideki yüz kremi 50 koruma faktörlü acaba alsam bi zararı olur mu??
K4 kataloğundan ve panaromadan alacağım bi dolu ürün var bakalım 350 lirayı yapıp çatal bıçak setini alabilecek miyim?:))
Acaba bizim burada da ilerleyen kampanyalarda saç boyasıda kataloglara girer mi keşke girse hoş olur.
cnaım hoşgeldin aramıza, internetten avonun sitesinden ipariş girişi kısmından kargolarının durumunu takip edebilirsin ayrıca mailine de faturalanınca gelir.
ayrıca kargon yoldaysa kargo şirketindne cebine msj da gelir.
ancak gelir bi de eğer sipariş vereceksen saat 16dan önce ver hemen faturalansın 16dan sonraya kalırsa ertesi güne kalıyo canım aklında bulunsun:)
ay ben duymadım öyle bişey ama neden netten bakmıyosun kataloga?
şekerim ben kullanıyorum ama sivilcem var ondan mıydı ki acep içime kurt düşürdün şimci?
Benimde k3'ün son siparişim geldi.
Hemen ürün yorumlarımı yazayım.:)
hmm yüzünde sivilce varsa kullanma bence anewinkini kullan cnm hem canlı gösteriyor hemde daha iyi kapatıp sivilce yapmıyor avonun en iyi fondotenleri anew ve perfect wear serisi ...
panoramadakiler temsilci fiyatı hatta bazen dikakt ediyorum katalogtaki fiyatlardan 0,50 tl filan daha uygun oluyo siz de dikkat edin bak): o nednele alcak bişi varsa panoramadan denk getirmye çalışıyorum ben genelde
tesekkurler canım ben kendımede alıcam ya ondan sordum pekı panorama dakıler tabak canak heıdyelerı ıcın de sayılıyor dıye bılıyorum dogrumu
bence anew serısı her yasa gore yoksa genc manken kullanmazlardı bende alıcam 50 faktorluyu 29 yasındayım
ay sac boyaları burdada cıksa satıs patlaması olur
ben zaten fondöteni her gün kullanmıyorum bi tek sivilceler kapansın die kullanıyorum üstüne de pudra ve allık sürüyorum ama pudram ve allığım avon deil avondan bi türlü uygun bi allık bulamadım gitti:)
anew indirimde mi cnm yaa önümüzdeki ay alırım indirimdeyse bu ay bitirdim sipariş girişimi.
şahsen ben saç boyasını almam çünkü her markada saç boyasının tonları farklı oluyor ama ben dip boyası yapıyorum o yüzden belki komple saçı boyamak istiyenler olursa deneyebilir :126:
sayılması lazım heralde hatırlayamadım cnm benm bu ay sayıldımıki?
sen çatal bıçak seti içinmi soruyosun bunu=?
evet pırıltılı allık uymadı bana normal top allık da olmadı rengi iyi durmadı sırada bronzlaştırıcı inciler var bide onu denicem bakalım kısmet ben buğday tenliyim ayy gelsin ayın 25i sipariş girelim artıkkkkevet önümüzdeki ay yüzde 40 indirimli cnm ben allık olarak bronzlaştırıcı inciler kullanıyorum çok doğal görüntü yapıyor tavsiye ederim bir dene istersen...
bende zaten platın sarı kullanıyorum dıp boyası yaptırıyorum ama kayın valıdem annem halamlar yengelerım beyazları kapamak ıcın 2 ayda bır tum sac boyuyorlar renk te akıyorya dıp boyamaktansa toptan boyuyolar yakın sevdıklerı bır renk tuttururlarsa duzenlı alırlar
yooo bılıyım dıye ben bugune kadar hıc panaromadan almadım zaten aday takım oncusu formu ıcın lıderımle bulusunca herseyı ogrenmem lazım cunku aynı soruları banada sorucaklar temsılcılerıme dırek bu sıtenın adını verıcem :))))
alemsin kız:)))
ben panoramadan aldım baya bişey ama düşünüyosan en iyisi panoramadan almak oluyo hem önceden kullanıp tanıtmış oluyosun hem de merakını gidermiş oluyosun ben bilekliği panoramadan almıştım herkes bayılmıştı mesela:)
sen kararlısın heee tö olmaya
bir zamanlar sadece kendine almak için avona üye olan çekingen bir temsilci vardı bilmem hatırlarmısın burda sorular sorardı:))) şimdi aynı kız kariyer basamaklarında azimle ilerliyo...
adın gıbı cok sekersın vallaha ya suan 4 kısı oldu temsılcı olucak az kaldı yanı takım oncusu olmama aslında yaptıgım bıseyde yok kendılıgınden gelıstı hersey :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?