AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhabalar Hadımköyden sipariş alabilirim kızlar
canım burda satış yapmak yasak sadece paylaşımda bulunuyoruz ürünlerle ilgili yorumlar sıkıntılar ve sorular bulunuyor bu topikte.

cnm gözünaydın benm kargo da yolda az sonra gelir elime heralde yorumlarımı o zaman yazıciiimmm

8li far paletlerinin smokey si var bende cidden güzel ama onyx bordo gibi deil sanki daha çok kahverengi müşterim istemişti iade edicem mecburen.
clear skini ne için kullandın cnm merak ettim iyi geldi demişsin ya:)
ella longline kolye bana uzun geldi azra kaa uzun değilim malum:) ama ben de arkasına bi düğmük atıp işi çözdüm kaçıramam o kolyeyi ancak içine koyacağımız resim hangi boyuta olcak cnm ya ben içine oğluşumun fotosunu koymak istiyorummmm
güneş ürünleri hakkında bi fikrim yok
inş çatal bıçak setini alabilirsin cnm benm belli olmaz sanırım o kadar olmayacak
saç boyası iyi fikirmiş yalnız:) inş avon burda da düşünür ama diğer ülkelerde çamaşır da satıyorlar bizde yok boya da bilmem gelir mi inş gelir

cnm 25 marta kadar k3 ün süresi var
ben de bu ay iki farklı kez sipariş vererek tabak limitini tamamlamıştım tabaklarım geldi
bugün de 3. kargom gelcek bazı iadelerim var
350ye tamamlarsan tabakların gelir tabii katalog da eklersin
valla sen bilirsin cnm tabağa mı ihtiyacın mı var yoksa çatal bıçağa mı? tabaklar öyle büyük deil küçük küçük. çatal bıçağı bilemiyorum nasıldır?

ya bende bu ay bır daha sıparıs vermıycektım ama kayın valıdem aradı bırkac arkadası serum dan ıstıyormus tekrar verıcem sanıırm

bıde mayıs katalogu cıkmadan 2 guner kremı sıparısı aldı nısan da onun sıparısını verebılıyruz demı

ya bısey sorucam nısan panoramasındakı o gunes kremlerı mayıs katalogunda o fıyatla olmıycak dımı onlar temsılcı fıyatı

canım daha ne istiyosun:) siparişin bol olsunnnn
insna ummadığı anda siparişler geliyo dimi keşke gün hediyesi koysalar onunla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın yaaaaaaaa

cnm güneş kremlerini panoramadaki koduyla alabiliyoruz ama anca birer tane her birinden. benim bildiğim kadarıyla öyle yaniiiii

ya bısey sorucam nısan panoramasındakı o gunes kremlerı mayıs katalogunda o fıyatla olmıycak dımı onlar temsılcı fıyatı

panoramadakiler temsilci fiyatı hatta bazen dikakt ediyorum katalogtaki fiyatlardan 0,50 tl filan daha uygun oluyo siz de dikkat edin bak): o nednele alcak bişi varsa panoramadan denk getirmye çalışıyorum ben genelde

bence anew serısı her yasa gore yoksa genc manken kullanmazlardı bende alıcam 50 faktorluyu 29 yasındayım

ay sac boyaları burdada cıksa satıs patlaması olur

hmm yüzünde sivilce varsa kullanma bence anewinkini kullan cnm hem canlı gösteriyor hemde daha iyi kapatıp sivilce yapmıyor avonun en iyi fondotenleri anew ve perfect wear serisi ...

eğer yüz için güneş kremi istiyorsan kesinlikle garnıer spf 50 al derim tam koruma inan yüzün hiç yanmıyor avonun 30 faktorlük olanını denedim hiç işe yaramadı 50 faktorlük olanını bilmiyorum iyimidir acep!

hmm yüzünde sivilce varsa kullanma bence anewinkini kullan cnm hem canlı gösteriyor hemde daha iyi kapatıp sivilce yapmıyor avonun en iyi fondotenleri anew ve perfect wear serisi ...

ben zaten fondöteni her gün kullanmıyorum bi tek sivilceler kapansın die kullanıyorum üstüne de pudra ve allık sürüyorum ama pudram ve allığım avon deil avondan bi türlü uygun bi allık bulamadım gitti:)
anew indirimde mi cnm yaa önümüzdeki ay alırım indirimdeyse bu ay bitirdim sipariş girişimi.

panoramadakiler temsilci fiyatı hatta bazen dikakt ediyorum katalogtaki fiyatlardan 0,50 tl filan daha uygun oluyo siz de dikkat edin bak): o nednele alcak bişi varsa panoramadan denk getirmye çalışıyorum ben genelde

tesekkurler canım ben kendımede alıcam ya ondan sordum pekı panorama dakıler tabak canak heıdyelerı ıcın de sayılıyor dıye bılıyorum dogrumu

tesekkurler canım ben kendımede alıcam ya ondan sordum pekı panorama dakıler tabak canak heıdyelerı ıcın de sayılıyor dıye bılıyorum dogrumu

sayılması lazım heralde hatırlayamadım cnm benm bu ay sayıldımıki?
sen çatal bıçak seti içinmi soruyosun bunu=?

bence anew serısı her yasa gore yoksa genc manken kullanmazlardı bende alıcam 50 faktorluyu 29 yasındayım

ay sac boyaları burdada cıksa satıs patlaması olur

şahsen ben saç boyasını almam çünkü her markada saç boyasının tonları farklı oluyor ama ben dip boyası yapıyorum o yüzden belki komple saçı boyamak istiyenler olursa deneyebilir :126:

evet önümüzdeki ay yüzde 40 indirimli cnm ben allık olarak bronzlaştırıcı inciler kullanıyorum çok doğal görüntü yapıyor tavsiye ederim bir dene istersen...

şahsen ben saç boyasını almam çünkü her markada saç boyasının tonları farklı oluyor ama ben dip boyası yapıyorum o yüzden belki komple saçı boyamak istiyenler olursa deneyebilir :126:

bende zaten platın sarı kullanıyorum dıp boyası yaptırıyorum ama kayın valıdem annem halamlar yengelerım beyazları kapamak ıcın 2 ayda bır tum sac boyuyorlar renk te akıyorya dıp boyamaktansa toptan boyuyolar yakın sevdıklerı bır renk tuttururlarsa duzenlı alırlar

sayılması lazım heralde hatırlayamadım cnm benm bu ay sayıldımıki?
sen çatal bıçak seti içinmi soruyosun bunu=?

yooo bılıyım dıye ben bugune kadar hıc panaromadan almadım zaten aday takım oncusu formu ıcın lıderımle bulusunca herseyı ogrenmem lazım cunku aynı soruları banada sorucaklar temsılcılerıme dırek bu sıtenın adını verıcem :))))

evet önümüzdeki ay yüzde 40 indirimli cnm ben allık olarak bronzlaştırıcı inciler kullanıyorum çok doğal görüntü yapıyor tavsiye ederim bir dene istersen...
evet pırıltılı allık uymadı bana normal top allık da olmadı rengi iyi durmadı sırada bronzlaştırıcı inciler var bide onu denicem bakalım kısmet ben buğday tenliyim ayy gelsin ayın 25i sipariş girelim artıkkkk

ben anlamam boyadan daha hiç boyamadım saçımı:) ama dediğin mantıklı duruyor:)=

alemsin kız:)))
ben panoramadan aldım baya bişey ama düşünüyosan en iyisi panoramadan almak oluyo hem önceden kullanıp tanıtmış oluyosun hem de merakını gidermiş oluyosun ben bilekliği panoramadan almıştım herkes bayılmıştı mesela:)
sen kararlısın heee tö olmaya
bir zamanlar sadece kendine almak için avona üye olan çekingen bir temsilci vardı bilmem hatırlarmısın burda sorular sorardı:))) şimdi aynı kız kariyer basamaklarında azimle ilerliyo...

adın gıbı cok sekersın vallaha ya suan 4 kısı oldu temsılcı olucak az kaldı yanı takım oncusu olmama aslında yaptıgım bıseyde yok kendılıgınden gelıstı hersey :))))

adın gıbı cok sekersın vallaha ya suan 4 kısı oldu temsılcı olucak az kaldı yanı takım oncusu olmama aslında yaptıgım bıseyde yok kendılıgınden gelıstı hersey :))))

saol cnm ben sizleri çok seviyorum ondan size de öyle geliyo:)

cnm şanslarını iyi değerlendir sonra pişman oluyo insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…