onun gecekremini kullandım canım gercekten berrak bi görüntü veriyor fakat nedendir bilmem gözümün etrafına sürmedigim halde gözümü yakıyor ve yasartıyorr burda bi kac arkdsta aynı seyden sikayetciydi.. annemde kullandı bi kz onda da aynı sey oldu nedenini bilemiyorum.. yogun kimyasaldan veya kokudan olabilir.
kızlar lütfen cvp verin ben bu k3 teki clearskin in gri olan serisinden bi tane alırsan 11 iki tane alırsan 16 tl olan var ya ondan sip vermistim bi tanesinin üstüne banyo köpügü koymuslar patlamıs koliye müsterimde istemisti bi tanesini acil simdi ben iki tane siprs vermistim 16 tl sadece brini göndrsem olurmu yoksa ikisini birden göndermem mi gerek
- olan senin hesabında olan para onlar için eksidir bir sonraki faturada düşer
iade yapacağın zamanda faturada işaretlediğin kısmı göndermen yeterli tabi imzalı bi şekilde.
cuma günü göndermiş olduğum iadem bugün onaylanmış.
Çok sağol canım :)
nereye göndereceksn cnm değişimemi iade mi değişimse birini gönder iade ise iksinide
bu arada kızlaarr faturalarımı inceliodum toplu olarak birşey dikkatimi çekti gün hediyeleri oluyordu ya
iade gönderdm bir faturadan gün hediye limiti 125 ti far away deo gelmişti 150 tllik sip verdm 54 tl iade ettm 125in altına düştü gün hediyesini göndermeyi unutmuşum ama iade sorunsuz düştü ve faturalamadılar deodorantı 1 buçuk ay falan geçti :)
onun gecekremini kullandım canım gercekten berrak bi görüntü veriyor fakat nedendir bilmem gözümün etrafına sürmedigim halde gözümü yakıyor ve yasartıyorr burda bi kac arkdsta aynı seyden sikayetciydi.. annemde kullandı bi kz onda da aynı sey oldu nedenini bilemiyorum.. yogun kimyasaldan veya kokudan olabilir.
hoşbulduk cnm ben de çok özledim vallaaaaacnm hosgeldın ozledık senı:))
temsılcı kampanya hedıyesı berraklık veren gece kremı geldı bana guzel gercekten beyendım ama gunduzunu kullanmadım
Hayırlı uğurlu kullanalımOh oh bu gidişte çeyizimi düzücem valla
canım avon sıtesınde temsılcı programında yazıyorArkadaşlar merhaba ben avona yeni katıldım 2. şiparişimi vercem bu ay kaç tl lik alışverişe bana ne hediye gelicek onu nasıl öğrencem yardımcu olurmusunuz
merhaba ben daha k.4 katalogunu göremedim.bu ay sipariş vermeyeceğim..Avonu arayıp sadece katalog isteyebiliyomuyum...hani poşetle gönderim yapsalar kargo ücreti azalırmı
cnaım hoşgeldin aramıza, internetten avonun sitesinden ipariş girişi kısmından kargolarının durumunu takip edebilirsin ayrıca mailine de faturalanınca gelir.Merhaba kızlar bende Avon dünyasına yeni katılanlardanım.İlk siparişimi 2 gün önce vermeme rağmen hala gelen giden birşey olmadı.Umarım pişman olmam
ay ben duymadım öyle bişey ama neden netten bakmıyosun kataloga?merhaba ben daha k.4 katalogunu göremedim.bu ay sipariş vermeyeceğim..Avonu arayıp sadece katalog isteyebiliyomuyum...hani poşetle gönderim yapsalar kargo ücreti azalırmı
şekerim ben kullanıyorum ama sivilcem var ondan mıydı ki acep içime kurt düşürdün şimci?kızlar bir müşterim calming efecst fondoten sipariş vermek istiyor ama bu fondotenin yağlı olduğunu ve sivilce yaptığını duymuş bende kullanmıştım ama çok uzun yıllar geçti üstünden pek hatırlamıyorum ama biraz hafif bir fondotendi sanırım acaba gerçekten sivilcemi yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?