AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

:2:
canım bendede var gecesinden 2tane dahalık kullanmadım.sadece yüz ve boyun çevresi için mi vücut için kullanılmazmı acaba:) göbeğimde hafif bir leke var belki bi çaresi olur diye düşünmüştüm :)

nereye göndereceksn cnm değişimemi iade mi değişimse birini gönder iade ise iksinide

bu arada kızlaarr faturalarımı inceliodum toplu olarak birşey dikkatimi çekti gün hediyeleri oluyordu ya
iade gönderdm bir faturadan gün hediye limiti 125 ti far away deo gelmişti 150 tllik sip verdm 54 tl iade ettm 125in altına düştü gün hediyesini göndermeyi unutmuşum ama iade sorunsuz düştü ve faturalamadılar deodorantı 1 buçuk ay falan geçti :)

Çok sağol canım :)

ya ben iade etmk istiyrm aslında ama bilmiyrm degsim olunca bi kac gecikiyormus galiba iste bi daha sip girmeyi bklicm falan

hmm.. olabilir bilgi için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben avona yeni katıldım 2. şiparişimi vercem bu ay kaç tl lik alışverişe bana ne hediye gelicek onu nasıl öğrencem yardımcu olurmusunuz

Merhaba kızlar bende Avon dünyasına yeni katılanlardanım.İlk siparişimi 2 gün önce vermeme rağmen hala gelen giden birşey olmadı.Umarım pişman olmam

Sevkiyata hazırlanıyor Diyor sitede ama 2 kolimde geldi :) Şaşırttı avon beni Hızlısın bu hafta pasta setimde geldi :)

merhaba ben daha k.4 katalogunu göremedim.bu ay sipariş vermeyeceğim..Avonu arayıp sadece katalog isteyebiliyomuyum...hani poşetle gönderim yapsalar kargo ücreti azalırmı

kızlar bir müşterim calming efecst fondoten sipariş vermek istiyor ama bu fondotenin yağlı olduğunu ve sivilce yaptığını duymuş bende kullanmıştım ama çok uzun yıllar geçti üstünden pek hatırlamıyorum ama biraz hafif bir fondotendi sanırım acaba gerçekten sivilcemi yapıyor ?

merhaba ben daha k.4 katalogunu göremedim.bu ay sipariş vermeyeceğim..Avonu arayıp sadece katalog isteyebiliyomuyum...hani poşetle gönderim yapsalar kargo ücreti azalırmı

cnm sen takma kafanı avon sana kampanya başlayınca hemen 1 katolog ücretsiz olarak sana gönderecektir

slm kızlar dün sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor diyorrrrr

Merhaba kızlar bende Avon dünyasına yeni katılanlardanım.İlk siparişimi 2 gün önce vermeme rağmen hala gelen giden birşey olmadı.Umarım pişman olmam
cnaım hoşgeldin aramıza, internetten avonun sitesinden ipariş girişi kısmından kargolarının durumunu takip edebilirsin ayrıca mailine de faturalanınca gelir.
ayrıca kargon yoldaysa kargo şirketindne cebine msj da gelir.
ancak gelir bi de eğer sipariş vereceksen saat 16dan önce ver hemen faturalansın 16dan sonraya kalırsa ertesi güne kalıyo canım aklında bulunsun:)
ay ben duymadım öyle bişey ama neden netten bakmıyosun kataloga?
şekerim ben kullanıyorum ama sivilcem var ondan mıydı ki acep içime kurt düşürdün şimci?

Benimde k3'ün son siparişim geldi.
Hemen ürün yorumlarımı yazayım.:)

8'li far paletlerinin iki rengindende aldım ve çok beğendim.

Onyx Lustre serisinin Onyx Quartz farından aldım bordo ve siyah rengi hoş gözüküyor.
Ayrıca glosslarından aldım pembesi ve dudak rengi olanı çok güzel:)

Clearskin mavi serinin peeling etkili maskesinden aldım ve hemen kullandım burnumun üzerine sürüp bekledim cidden işe yaradı öneririm.:)

Ella Longline kolye almıştım onuda beğendim.:)

Arkadaşlar k4 panaromada yer alan Anew güneş serisi acaba her yaşa göre mi?
Ben 27 yaşındayım ve çok beyaz tenliyim 30 koruma faktörlü kremler bende pek bi işe yaramıyor bu serideki yüz kremi 50 koruma faktörlü acaba alsam bi zararı olur mu??

K4 kataloğundan ve panaromadan alacağım bi dolu ürün var bakalım 350 lirayı yapıp çatal bıçak setini alabilecek miyim?:))

Bu arada Avon'un İngiltere'de önümüzdeki ay saç boyaları satışa girecekmiş.
Acaba bizim burada da ilerleyen kampanyalarda saç boyasıda kataloglara girer mi keşke girse hoş olur.

hepinize merhaba arkadaşlar acil tarafından sorularım var.k3ü 275tl olarak kapatmıştım ama biraz daha geldi. sipariş verirsem tabaklar gelirmi yani 350 ye tamamlarsam birde 10katoloğa tamamlarsam tabi.bu ay faturada öyle bir yazı yoktu acaba tek seferdemi 350 yapmam gerekiyordu.birde arkadaşlar aynı ürünler k4 dede var acaba bekliyip k4de mi versem çatal bıçak dahamı güzel yoksa tabakları alıyımmı.bari buna cevap verin...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…