AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aranızda bi tanecik ya bi tanecik şu panoramadaki seri sonu fırsatlarının siparşinin hanga tarihler arasında werildiğini bilen yokmu
lütfen ççooooook acil yardımm:18:

ayın 25inden itibaren verebilirin ama stoklarla sınırlı ona göre

hııı benım oglum yarım gun krese gıdıyor ben hafta ıcı katılsam bıle anca yarım gun katılırım hafta sonu olursa belkı ama emınım eylencelıdır :)

cnm hosgeldın ozledık senı:))

günaydın kızlarrrr hani bi sitede bi yarışma vardı anew serum veriyodu yaa az önce geldi serumum hemde 2 tanee

Son düzenleme:
slm kızlar k4 sayfa 71 deki solutions tüm cilt tipleri için berrak görünüm veren kremlerden kullananlar yardımcı olabilir mi??:44:

kızlar bna avondan msj geldi bu msjı cvplarsan cilt tipine uygun krem hediye diye baska gelen oldumu kac kontr gidiyor acaba

slm kızlar k4 sayfa 71 deki solutions tüm cilt tipleri için berrak görünüm veren kremlerden kullananlar yardımcı olabilir mi??:44:

onun gecekremini kullandım canım gercekten berrak bi görüntü veriyor fakat nedendir bilmem gözümün etrafına sürmedigim halde gözümü yakıyor ve yasartıyorr burda bi kac arkdsta aynı seyden sikayetciydi.. annemde kullandı bi kz onda da aynı sey oldu nedenini bilemiyorum.. yogun kimyasaldan veya kokudan olabilir.

kızlar kampanya 4 de 19 cu sayfada calming effecst fondoten bu katologtan 20 tl lık allışveriş yapana 12 tl diyorya peki o 20 tlik alışverişin sonra iadesi olursa fondotendemi iade olucak?:44:

kızlar bedava sms im vardı kontor düsmedi cvpladım gönderdim hemen msj geldi hediyeniz k4teki ilk sip gönderilecektr diye normal ciltler icin cilt bakım ürününü sectim :)))

kızlar lütfen cvp verin ben bu k3 teki clearskin in gri olan serisinden bi tane alırsan 11 iki tane alırsan 16 tl olan var ya ondan sip vermistim bi tanesinin üstüne banyo köpügü koymuslar patlamıs koliye müsterimde istemisti bi tanesini acil simdi ben iki tane siprs vermistim 16 tl sadece brini göndrsem olurmu yoksa ikisini birden göndermem mi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…