aranızda bi tanecik ya bi tanecik şu panoramadaki seri sonu fırsatlarının siparşinin hanga tarihler arasında werildiğini bilen yokmu
lütfen ççooooook acil yardımm:18:
Canım ilk önce takım öncünle konuş ne zaman nerde yapılacağını öğren sonra buluşma yerine git orda karar veriliyor zaten nerelerde yapacağınız . Sonra biz karalaştırdığımız yere gittik orda stad kurduk 4 kişiydik dönüşümlü olarak caddelerde numune dağıttık kayıt yaptık yedik içtik sohbet ettik tonton amcalar bize çay ısmarladı çook yoruldum ama çooook eğlendim aday tö ler yani bizim gibiler için çok faydalı bir çalışma boş zamanlarımda hep gitmeyi düşünüyorum. tavsiye ederim
selam kızlarrrr sizi çok özledimmmm
öncelikle: ne zaman kadınlar kulübüne girmeye kalkışsam explorer bir hatayla karşılaştı deyip sayfayı kapatıyodu şimdi gene bi deneyeyim dedim ve başardım:) işte burdayım
bugün bu ayki üçüncü siparişimi de verdim hayırlısı:) ve ilk kez tabakları kazandım geldi beğendim ama biraz minick olsun
ayrıca madalyon kolyeyi aldım hoş ama içine foto koymak lazım hangi boyutta yaptırmak lazım bilemiyorum
önümüzdeki aydan da bikaç siparişim oldu çok mutluyum şu anda
ayrıca nemlendiricili rujlara da bayıldım numunesi gelmişti red kiss gelmişti ama ben diğer renklerin de numunesini istedim
magdelana şemsiye istemişti müşterim ama açılırken zorlanıyormuş onu iade edicem
ayrıca gri açılıp kapanan göz kalemim gelirken kırılmış onu da geri göndericem
onyx far bordo die müşterim sipariş verdi ama beğenmedi onu da göndericem
onun dışında bi iadem yok
sizi çokkk özledim Allahım bi daha başıma böylesi dert verme:) inş bağlantımız kesilmezzz
günaydın kızlarrrr hani bi sitede bi yarışma vardı anew serum veriyodu yaa az önce geldi serumum hemde 2 tanee
günaydın kızlarrrr hani bi sitede bi yarışma vardı anew serum veriyodu yaa az önce geldi serumum hemde 2 tanee
slm kızlar k4 sayfa 71 deki solutions tüm cilt tipleri için berrak görünüm veren kremlerden kullananlar yardımcı olabilir mi??:44:
slm kızlar k4 sayfa 71 deki solutions tüm cilt tipleri için berrak görünüm veren kremlerden kullananlar yardımcı olabilir mi??:44:
kızlar bna avondan msj geldi bu msjı cvplarsan cilt tipine uygun krem hediye diye baska gelen oldumu kac kontr gidiyor acaba
bize gelmedi acaba mesaj gerçekten avondanmı geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?