anladım şimdi anca dank etti:)teşekkürler yorumlarınız için bakalım satabilcekmiyim olmassa arayıp haber vericem göndermicek başvuru kağıdımı.bilgilerimde var internette baya kötü şeyler okudum inşalah bi sorun olmaz vazgeçersem?
anladım şimdi anca dank etti:)teşekkürler yorumlarınız için bakalım satabilcekmiyim olmassa arayıp haber vericem göndermicek başvuru kağıdımı.bilgilerimde var internette baya kötü şeyler okudum inşalah bi sorun olmaz vazgeçersem?
iyi akşamlar bayanlar nasılsınız ? moisture seduction rujlardaki kampanyada örn 12 Rujda bir faturadamı olması gerekiyor ilk faturamda 6 2. faturamdada 6 olsa olmazmı kızlar bi yardımcı olun bana pilissss
Kızlar Merhaba
Benimde Bir Sorum Olucaktı
Sf.25'deki Gösterilen Rujun Kodunu Bilemedim.Müşterilerde O Rujun Aynısı Olucak Diye Tutturdu.
Lütfen Beni Acil Bilgilendirirmisiniz ? :90:
günaydınlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı 300 tl lik alışverişte temsilcinin ne kadar karı olur ? ve müşteriye en fazla ne kadar indirim yapabilir
perfect pınk canım yani 72225
günaydınlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı 300 tl lik alışverişte temsilcinin ne kadar karı olur ? ve müşteriye en fazla ne kadar indirim yapabilir
kızlar temsilci olmayıpta burda fiyat öğrenip Gerçk temsilcileri zor durmda bırakan ardkşlrmız var. kımse üstüne almasın ama böle uyanıklar çok.
Kimse bizim emeğimize saygı duymuyor Herkese geliş fiyatından verirsek bizim karımız ne olucak. şahsen ben bu durumdan çok muzdaribim
walla cnm aynı şey benim başımda da var gelip gelip hep şöle diyorlar ''ben daha önce avon yapıyordum bana geliş fiyatına verirmisin'' bundan kar aldığımızı biliyorlarmış tmm da ben onlara gidip böle sölesem kimse kabul etmez ne de olsa bizim kazancımız ancak karlardan oluyor herkese gelişten versek biz bu işi ne amaçla yapıyor olabiliriz ki çok saçma
vallahi kızlar ya karınıza odaklanacaksınız yada satışınızı arttırıp sadece hediyelere koşacaksınız.. O kadar çokki avon yapan ..ama ben çok pişmanım avona bu kadar emek verdiğime şimdi kendimi çekiyorum yavaş yavaş. Ne şirket nede bölge satış sorumluları değer vermiyor .. Sanki maaşlı çalışanmışız gibide başka şirketle bağlantı kuran kişiye hain muamelesi yapılıyor ..
kızlar temsilci olmayıpta burda fiyat öğrenip Gerçk temsilcileri zor durmda bırakan ardkşlrmız var. kımse üstüne almasın ama böle uyanıklar çok.
Kimse bizim emeğimize saygı duymuyor Herkese geliş fiyatından verirsek bizim karımız ne olucak. şahsen ben bu durumdan çok muzdaribim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?