AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

normalde katalog fiyatı ile satarsan örn: 100 tl de 25 tl kârın oluo kargoda 8,5 tl

kızlar k 2 katologundan bir canta siparisi almıstım. müsterime teslim ettim kullanıyor bugün gösterdi sapının ordan derisi kalkmıs falan ileride kopacak belki bunu iade edebilirmiyim geri alsam

hıcbsy olmaz canım.baktın yapamıyosun sıparıs vermıceksın hıc.3 kampanya sonra galıba uyelıgın donuyo zaten.

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız ? moisture seduction rujlardaki kampanyada örn 12 Rujda bir faturadamı olması gerekiyor ilk faturamda 6 2. faturamdada 6 olsa olmazmı kızlar bi yardımcı olun bana pilissss

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız ? moisture seduction rujlardaki kampanyada örn 12 Rujda bir faturadamı olması gerekiyor ilk faturamda 6 2. faturamdada 6 olsa olmazmı kızlar bi yardımcı olun bana pilissss

Farketmez olur yeterki k4 kampanya boyunca toplamda 10 katoloğa saat 12 katoloğa saat+takı seti hediye

bende 6 tane ruj sattım başka yok.

herkese selam kızlar 3 şey soracaktım size :80:
1) yaptıgımız her üye icin para yatıyormu
2) her üyenin yüzde kaçı bize satış olarak geri donuyor mesela bizde ortalama %30 sa onlardan gelen yüzdelik dilimi ne kadar oluyor
3)ortalama kac uyeden sonra yükselebiliyoruz

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba

Benimde Bir Sorum Olucaktı

Sf.25'deki Gösterilen Rujun Kodunu Bilemedim.Müşterilerde O Rujun Aynısı Olucak Diye Tutturdu.

Lütfen Beni Acil Bilgilendirirmisiniz ? :90:

günaydınlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı 300 tl lik alışverişte temsilcinin ne kadar karı olur ? ve müşteriye en fazla ne kadar indirim yapabilir

kızlar temsilci olmayıpta burda fiyat öğrenip Gerçk temsilcileri zor durmda bırakan ardkşlrmız var. kımse üstüne almasın ama böle uyanıklar çok.

Kimse bizim emeğimize saygı duymuyor Herkese geliş fiyatından verirsek bizim karımız ne olucak. şahsen ben bu durumdan çok muzdaribim

walla cnm aynı şey benim başımda da var gelip gelip hep şöle diyorlar ''ben daha önce avon yapıyordum bana geliş fiyatına verirmisin'' bundan kar aldığımızı biliyorlarmış tmm da ben onlara gidip böle sölesem kimse kabul etmez ne de olsa bizim kazancımız ancak karlardan oluyor herkese gelişten versek biz bu işi ne amaçla yapıyor olabiliriz ki çok saçma

Samimi bir arkadaşım az önce k3 katoloğundaki çift taraflı kalem fardan 2 adet istedi siparişi geçip ödemesini yapsam ama kargoyu daha sonra göndermelerini isteyebilirmiyim.. Böyle bir imkan varmı arkadaşlar...

vallahi kızlar ya karınıza odaklanacaksınız yada satışınızı arttırıp sadece hediyelere koşacaksınız.. O kadar çokki avon yapan ..ama ben çok pişmanım avona bu kadar emek verdiğime şimdi kendimi çekiyorum yavaş yavaş. Ne şirket nede bölge satış sorumluları değer vermiyor .. Sanki maaşlı çalışanmışız gibide başka şirketle bağlantı kuran kişiye hain muamelesi yapılıyor ..

Ev hanımıysanız ek geliriniz yoksa sadece avonla tabıkı olmuyor başka bi şirktede üyeyim isim vermek hoş olmaz burada. Biz temsilciler biraz fazla çırpınıyoruz bu bi gerçek. karıda istiyoruz hediyeleride

benden de çok isteyen oluyo geliş fiyatına versene diye
bende diyorumki 'ben avonun hamalımıyım geliş fiyatından verdikten sonra benim ne anlamım kalıyoki kendin yap o zaman geliş fiyatına alırsın' bi uyanıık kendileri sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…