AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Öyle diyene ben diyorum ki avon 2 seçenek snuyo temsilcilere ya direkt geliş fiyatına alıyosunuz ya da banka hesabına onların hesaplayıp her ay yatırımalarını istiyosunuz. Ben de banka hesabını seçtim diyorum :) bence sizde öyle yapın önceden böyle değildi ama derlerse siz de sonradan bu yola başvurdular önceden yoktu dersiniz

Bu arada yarın kampanya saat kaçta başlıcak bileniniz var mı? Bi de bu kampanya başlangıç saatini bilen arkadaşlar nerden öğreniyo. Ben de onu takip ediyim de sizi yormim defalarca...

Arkadaşlar 2-3 hafta öncesinde bölge sorumluma tö olacağım dedi tamam dedi ne arayan var ne soran düş müşteri hizmetlerine şikayet ettim bugün kü gün için arayacak diye not aldı bugünde arayan yok. ne hale geldik ya...

ha bu arada arkadaşlar verilen siparişlerde sadece küçük poşet gönderiyorlar dün müşteri hizmetlerine şikayetimi bildirdim verilen siparişlere 2-3 tane de olsa büyük poşet koysunlar dedim ileteceğiz dedi. sizde mail atın hep birlikte istersek yaparlar diye düşünüyorum.

kızlar panoromadaki püsküllü çanta hakkındaki görüşleriniz neler ben çok kararsızım ya neolcam böyle.....

Arkadaşlar yarın vereceğiniz siparişleriniz arasında Zahara takı seti, Felicia Kolye, Küpe ve Yüzük ve Moisture Seduction rujlardan Lilac Shimmer ile Nude Perfection rengini alacaklar olanlar varsa siparişler elinize ulaşınca resimlerini çekip ekleyebilir misiniz??

Bu arada bi arkadaşımız sormuş püsküllü çanta nasıl diye püsküllüyü bilmem ama yanındaki gri çanta gayet hoş bir çanta İngiltere'de bi arkadaşım Avon yapıyor o almış geçenlerde Türkiye'ye geldi onda gördüm basit birşey değil yani:)

felica kolye setine bayıldım ben kuzenime getirtimiştik küpeleri çok kibar mvi tonlarına bayılmıştım yüzüğü öyle kocaman bişey değil yanigüzel kibar bir set zahrayı bende sipariş vercem rujlardan kahve tonları hariçhepsinden istiycem 12 ye tamamladım gelsin çekerim resimlerini ama nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum ayrıca canna setinede bayıldım kendime almıştım 3 tanede ondan sipariş aldım

çantalarda bend eikisi arasında gidip geliyorum sürekli grimi püsküllümü diye yarın sipariş saatine kadar düşüncem sanırım

arkadaşlar biriniz cvp verin :26:

slm arkadaşlar daha önce sordum ama cevap alamadım.şu anewin +25 yaş krem serisinden almayı düşünüyorum.daha önce kullanan gören bilen varmı aranızda.etkilimidir acaba. değermi yani kararsızım..

bence gri çanta gayet hoş duruyor yaz içinde ideal..

Ya Kızlar bıkac sayfa önce sormuştum kimse bi yorum yapmamış :/ Bu avon un Fön Fırçasını kullanan yokmu hiç ? Kuzenim istedi 2 tane Ona mahçup Olmak istemiyorum ... Nasıldır Kullanışlımıdır Fön çekerken Kılları felan erimez dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…