kızlar en hoş kokulu banyo köpüğü hangisi kararsız kaldım
kızlar en hoş kokulu banyo köpüğü hangisi kararsız kaldım
benden de çok isteyen oluyo geliş fiyatına versene diye
bende diyorumki 'ben avonun hamalımıyım geliş fiyatından verdikten sonra benim ne anlamım kalıyoki kendin yap o zaman geliş fiyatına alırsın'bi uyanıık kendileri sanki
kızlar k4 yarın saat kaçta başlıyor
Bende sordum ama kımse cvp vermedi cnm
Arkadaşlar yarın vereceğiniz siparişleriniz arasında Zahara takı seti, Felicia Kolye, Küpe ve Yüzük ve Moisture Seduction rujlardan Lilac Shimmer ile Nude Perfection rengini alacaklar olanlar varsa siparişler elinize ulaşınca resimlerini çekip ekleyebilir misiniz??
herkese selam kızlar 3 şey soracaktım size :80:
1) yaptıgımız her üye icin para yatıyormu
2) her üyenin yüzde kaçı bize satış olarak geri donuyor mesela bizde ortalama %30 sa onlardan gelen yüzdelik dilimi ne kadar oluyor
3)ortalama kac uyeden sonra yükselebiliyoruz
felica kolye setine bayıldım ben kuzenime getirtimiştik küpeleri çok kibar mvi tonlarına bayılmıştım yüzüğü öyle kocaman bişey değilyanigüzel kibar bir set zahrayı bende sipariş vercem rujlardan kahve tonları hariçhepsinden istiycem 12 ye tamamladım gelsin çekerim resimlerini ama nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum ayrıca canna setinede bayıldım kendime almıştım 3 tanede ondan sipariş aldım
çantalarda bend eikisi arasında gidip geliyorum sürekli grimi püsküllümü diye yarın sipariş saatine kadar düşüncem sanırım
bence gri çanta gayet hoş duruyor yaz içinde ideal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?