AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende kendime ondan yazdım ama kararsız kaldıml cilt tonuyla uyumlu likit fondotende naturel kullandım o iyi koyu değil o gibi çıkar umuduyla yazdım ama ...

bende ıvory pata krem varda onla karıştırıp kullanmayı düşünüyorum malesef açık bej yok ben genelde fondotenleri karıştırıp kullanıyorum istediğim renkleri böyle elde ediyorum bej alt tonlu olduğu için bu rengi alıcam sanırım teşekkür ederim cevabın için

Site gene kitlenir kesin stres yaptım yaa bayağıda siparişim var kazasız belasız Gireriz hepimiz inş :18:

kızlar üyelik 1 tl ye düşmüş ailenizde akrabalarınzda kim varsa yapın üye valla takım öncü olursunuz

fırsat köşesine bakın nemlendirici vucut losyonu 400ml resimde ise play bayan parfümü koymuşlar

kızlar acil yardım...
10lu katalog siparişi vercem
bali bliss almak istiorum
şuan annemlerdeyim ama
panaroma yanımda deil
10lu katalog siparişi verene bali bliss bilmem kaç tl ya
bali blissin kodunu bana verirmisiniz çok acilll

6 tane u by ungaro girdim daha çok mu girseydim acep yaa bi 10 tane daha mı girsem :S

Bitti bitti yolladım oh be :))) 405 TL 'lik Sipariş girdim rahatladım :) stoğa takılamadan.

kızlar üyelik 1 tl ye düşmüş ailenizde akrabalarınzda kim varsa yapın üye valla takım öncü olursunuz

cnım bende k3 bitmeden 1 üyelik yaptım 1 kişim kalmıştı zaten tö oldum çok şükür ama 1 tl midirki acaba temsilcimin üyelik ücreti?inş. bir tldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…