- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
dün ödediğim borcum ne zman hesaptan düşer kızlarr???
kızlar bana yardım edinn. ya siparişim daha faturalanmadı bişeyi fazla girmişim arkadaşım vazgecmişti almaktan onu nasıl çıkartabilirim ? :S
Anamm fırsat köşesine nolmuş yaa mineralli serinin bir çok ürün orda bi de ungaro erkek parfüm var abovv hemen sipariş girmem lazım ben bu ay yine battım.
Arkadaşlar şu Marimekko çanta nasıl görmüş olanınız veya kullananınız var mı??
minereal ruju bende seviyorum ama fiyatları görmedinmi cnm çok yüksek yakında mineral serisinin ruju girer diye düşünüyorum şahsen ben o fiyata almam fiyatlar uçmuş
kızlar panaromadaki ikili allıktan sipariş eden var mı acaba ? eden varsa geldiğinde resmini paylaşabilirmisiniz çok merak ediyorum...:26:
Ya evet fiyatlar katalog fiyatı gibi ama bu serinin ürünleri çok güzel zaten aırsam 1-2 tanecik alırım.
Ama bu ay giren moisture seduction serisi şahaneymiş kolay kolay çıkmıyormuş kullanan bir arkadaşım dedi.
Bu arada ungaro için pahalı diyorsunuz ama bence değil hele bi 5. kampanya kataloğu gelsin zaten ona göre ungaro'dan sipariş vereceğim yani kalırsa bi de k5'te indirim broşürüne falan girer eder dahada ucuz olur sonra görüpte morarmıyım.
ben sipariş ettim cnm renkleri tam istediğim gibi görünüyor gelince fikirlerimi paylaşırım
canım genelde fırsat kösesi indirim bros den daha ucuz oluyor yani ben bi parfum almıstım fırsat köşesindeki müsteri fiyatıyla 25 tl di sonraki ay indirim brosurunde 30tl di :)Ya evet fiyatlar katalog fiyatı gibi ama bu serinin ürünleri çok güzel zaten aırsam 1-2 tanecik alırım.
Ama bu ay giren moisture seduction serisi şahaneymiş kolay kolay çıkmıyormuş kullanan bir arkadaşım dedi.
Bu arada ungaro için pahalı diyorsunuz ama bence değil hele bi 5. kampanya kataloğu gelsin zaten ona göre ungaro'dan sipariş vereceğim yani kalırsa bi de k5'te indirim broşürüne falan girer eder dahada ucuz olur sonra görüpte morarmıyım.
............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?