AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

dün ödediğim borcum ne zman hesaptan düşer kızlarr???

eğer vadenin son günü düdü ise akşam çekmişlerdir cumartesi pazar siteye yansımaz ancak paranın çekildiğini pazartesi görebilirsin benim bir kaç defa böyle olmuştu..

kızlar bana yardım edinn. ya siparişim daha faturalanmadı bişeyi fazla girmişim arkadaşım vazgecmişti almaktan onu nasıl çıkartabilirim ? :S

kargocu kolini getirince hemen kutuyu aç iade formunu almak istemediğin ürünü işaretle formla birlikte o ürünü kargocuya ver yalnız ufak avon kutusu yada ufak bir kargo cuların kullandığı poşete koymayı unutma bu ürün hemen 2 gün içinde hesabından düşer..

minereal ruju bende seviyorum ama fiyatları görmedinmi cnm çok yüksek yakında mineral serisinin ruju girer diye düşünüyorum şahsen ben o fiyata almam fiyatlar uçmuş

minereal ruju bende seviyorum ama fiyatları görmedinmi cnm çok yüksek yakında mineral serisinin ruju girer diye düşünüyorum şahsen ben o fiyata almam fiyatlar uçmuş

Ya evet fiyatlar katalog fiyatı gibi ama bu serinin ürünleri çok güzel zaten aırsam 1-2 tanecik alırım.
Ama bu ay giren moisture seduction serisi şahaneymiş kolay kolay çıkmıyormuş kullanan bir arkadaşım dedi.

Bu arada ungaro için pahalı diyorsunuz ama bence değil hele bi 5. kampanya kataloğu gelsin zaten ona göre ungaro'dan sipariş vereceğim yani kalırsa bi de k5'te indirim broşürüne falan girer eder dahada ucuz olur sonra görüpte morarmıyım.

Arkadaşlar size Avonun sitesinde yer alan ürünler özellikle mineralli rujlar ve planet spa el ve ayak kremi birkaç kampanya içerisinde indirim broşürüyle dahada ucuza satılır mı??
Bir müşterim daha geçen ay demişti planet spanın el ve ayak kremini bulur edersen istiyorum demişti şimdi fırsat köşesinde var ama fiyat yüksek yani normalde yarı fiyatına indiğinde 11 liraymış şimdi katalog fiyatından bile pahalıya geliyor.

kızlar panaromadaki ikili allıktan sipariş eden var mı acaba ? eden varsa geldiğinde resmini paylaşabilirmisiniz çok merak ediyorum...:26:

kızlar panaromadaki ikili allıktan sipariş eden var mı acaba ? eden varsa geldiğinde resmini paylaşabilirmisiniz çok merak ediyorum...:26:

ben sipariş ettim cnm renkleri tam istediğim gibi görünüyor gelince fikirlerimi paylaşırım

evet o rujun numunesini denedim gerçekten kalıcı..

ya arkadaşlar bu fırsat köşesindeki mineralli ruj var ya cranberry rengindeki o ruj katalogda yok mu ben bi türlü bulamadım. Varsa da hangi sayfadaki ruj bi bilgilendirebilir misiniz beni ? çok beğendim siparişimi eklicem de bi de ordan bakmak istiyorum ne kadarmış fiyatı.

canım genelde fırsat kösesi indirim bros den daha ucuz oluyor yani ben bi parfum almıstım fırsat köşesindeki müsteri fiyatıyla 25 tl di sonraki ay indirim brosurunde 30tl di :)

slm kızlar alakasız olacak ama salı günü elime kataloğ ulaşacak sizlerle paylaşmak istiyorum nerden ekleyeceğim bilen var mıı?

kızlar bi kaç sorum war panoramadanda sipariş almıştım stoklarla sınırlı die hemn sipariş wermm gerekiodu ama bnm modemimde sorun olduu için takım öncüm sipariş werdii
ilk sorum 20 tl lik alışweriş yapınca fondetn 12 liraydı ya nettn baktım şimdi 12 deil 29 tl yazıo listemde snra secret fantasy 2 adet 36 yazıo faturalandırılırken kaç lira olurr we panoramadaki seri sonu fırsatlarındn werdiim bütn siparişler nette yazıo yni stokta war bana gelicek anlamndamı bu bide cuma 5 ten sonra wrdim siparişleri ne zamn gelirr

yaarrdddım lütfeenn acill

Son düzenleme:
salı en geç perşembeye gelir canım benim genelde hep bu günlerde geliyor.

salı en geç perşembeye gelir canım benim genelde hep bu günlerde geliyor

evet canım benimde sorum olacak konu açmak istiyorum nerden ekleyebilirim salı günü kargom gelecek yeni kataloğu eklemek istiyorum danasıl yapacağımı bilmiyorum daha ilk benim için:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…