AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

220 yi ayarladm yeterlimi şimdi bunu ytırınca ürünlerm hemn gelirmi

Canım indirim broşürü var mı varsa broşürde neler var?

Sabırsızlıkla İlkşah'dan k5 resimlerini bekliyorum(z)

slm kızlar nabersiniz k5 heyecanı almış hepinizi bakıyorum ben daha k4 siparişlerini vermedim
hızlısınız bayaa.k5 ten konuşmuşken kampanyadan haberi olanlar yardımcı olurlarsa, ın bloom ne kadar indirim varmı acep k5te?:97:

67 tl canım indirimde değil ..

yarın sabah 11 gibi kargom gelir sırf sizler için erkenden kalkıp kargo bekleyeceğim geldiği gibi katalog fotoğrflarını çekerim 12:30 14:15 arası ancak bilgisayara girebiliyorum o süre içnde nekadr ekleyebilrsem ekleyeceğim ok kızlar önce broşürü ve panaromayı ekleyeceğim sonra zaman kalırsa kataloğa geçerim

merakla bekliyoruzz cnm..

sen sorularını sor herkes elinden geldince yardımcı olur sana

arkadaşlar birkaç kişiden sipariş aldım bunları temsilci girişiyle sipariş edileceğini biliyorum fakat ödeme konusunu anlayamadım :2:
akbank ta hesabım var bu hesapla nasıl ödeme yapacağım yani akbaka avon ödemeleri için bu hesabımı kullanmak istiyorum diye arayıp bildirsem yeterli mi
bir de elimdeki panaroma dergisinde son sayfada 4 adet slip ınto edt içeren paket alana 1 adet edt, 5 adet rolon deo, 5 adet parfümlü vücut sipreyi hediye yazıyor bunu bu siparişimde verebiliyor muyum
şimdiden teşekkür ederim

şahanesin ilksahcığım her ay bizler için uğraşıyosun teşekkür ederiz
bende bugün girdim 2 güne anca gelir kargom

Son düzenleme:

bankaya ödeme miktarını yatırdımızda avon çekiyor ordan günü geldiğinde ben hesap açtırmıştım hesabım olmadığı için bu konu seni yanlış yönlenirmek istemem bilen başka arkadaşlar cevaplar...
panaromadaki ürünler zaten satıcıya özel ve birer tane sipariş hakkımız var yani parfümü getirtebilirsin....

geldi kargom çekiyorum fotoları broşürde hep makyaj malzemesi ve yüzükler falan var kolye var öğle arası ekleyeceğim siteye

bu ayın indirim brosurunu nereden görebilirim internette sayfasına baktım yoktu bana yardımcı olur musunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…