şu an bitmiş ürünler cnm sipariş sırasına göre değl faturalama sırasına göre değişiyormuş stoklar faturanda geciktiğinden yetişemeyebilrsn siparişi azaltmazsn ancak iptal edip yeniden girmek gerek bence para bul yarın sabah ödeme yap hemen cnm belki yetişirsn
kızlar biraz anlatayım k5 i yükleyemedik usb kablom kayıp:)
paronama hediyeleri 350 ye baskül 600 e arzum epilatör
tavsiye hediyelerini çok begendim .. çanta ve cüzdan hediye çok şık ben begendim .. paronamada solitions serisinin ambalajları degişiyor ve bir erkek saati kol düğmesi birlikte çok şık begendim ..
katalogun içeriği aynı değişen hiç bişi yok parfümler indirimde edpler krem deolar göz kalemlei şampuanlar taraklar indirimde .. sormak istediğiniz bişi varsa sorun fıstıklar
Aaa pur blanca bekleyen vardııncandessence ne kadar canım ?
Canım indirim broşürü var mı varsa broşürde neler var?
Sabırsızlıkla İlkşah'dan k5 resimlerini bekliyorum(z)
slm kızlar nabersiniz k5 heyecanı almış hepinizi bakıyorum ben daha k4 siparişlerini vermedim
hızlısınız bayaa.k5 ten konuşmuşken kampanyadan haberi olanlar yardımcı olurlarsa, ın bloom ne kadar indirim varmı acep k5te?:97:
67 tl canım indirimde değil ..
yarın sabah 11 gibi kargom gelir sırf sizler için erkenden kalkıp kargo bekleyeceğim geldiği gibi katalog fotoğrflarını çekerim 12:30 14:15 arası ancak bilgisayara girebiliyorum o süre içnde nekadr ekleyebilrsem ekleyeceğim ok kızlar önce broşürü ve panaromayı ekleyeceğim sonra zaman kalırsa kataloğa geçerim
sen sorularını sor herkes elinden geldince yardımcı olur sana
yarın sabah 11 gibi kargom gelir sırf sizler için erkenden kalkıp kargo bekleyeceğim geldiği gibi katalog fotoğrflarını çekerim 12:30 14:15 arası ancak bilgisayara girebiliyorum o süre içnde nekadr ekleyebilrsem ekleyeceğim ok kızlar önce broşürü ve panaromayı ekleyeceğim sonra zaman kalırsa kataloğa geçerim
arkadaşlar birkaç kişiden sipariş aldım bunları temsilci girişiyle sipariş edileceğini biliyorum fakat ödeme konusunu anlayamadım :2:
akbank ta hesabım var bu hesapla nasıl ödeme yapacağım yani akbaka avon ödemeleri için bu hesabımı kullanmak istiyorum diye arayıp bildirsem yeterli mi
bir de elimdeki panaroma dergisinde son sayfada 4 adet slip ınto edt içeren paket alana 1 adet edt, 5 adet rolon deo, 5 adet parfümlü vücut sipreyi hediye yazıyor bunu bu siparişimde verebiliyor muyum
şimdiden teşekkür ederim
geldi kargom çekiyorum fotoları broşürde hep makyaj malzemesi ve yüzükler falan var kolye var öğle arası ekleyeceğim siteye
220 lira yatırdm ama hala kredi limiti yazıo aciil yardm
(0212) 473 11 11
Avon müşteri hizmetlerini ara canım istersen bi. Daha sağlıklı bilgi almış olursun. Onlar ne yapman gerektiğini söylerler sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?