AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aa ne güzel geliyosa yaa benimkiler sahipliydi o yüzdende sorun yaptım simdi gelmeyince müşteriler benden biliyo benle hiç alakası yok aslında ama gel de anlat

beni daha faturalanmamış yaaa
incandessence lerden 4 tane sipariş verdim ve sipariş listesinde var görünüyor faturalanınca birden yok olmsa bari :18:

Ben de ilk dk larda girenlerdenim ama benim de parfüm setim gelmiyo

ben 10 tane parfüm seti girdim geliyo inş satabilirim 10 tanede fransız leylağı girdim elimde patlamassa iyii

sen burda pek övünce 2 tanede ben aldım fıransız leylağı kokulu banyo köpüğünden ama satmak için deyil kendim içinürünlerim eksiksiz geliyormuş pek sevindim

canım zaten stoklarla sınırlı olarak belirtilmiş gelmez yani eklenmez diğer siparişlerine..

evet malesef indirim broşurundakiler kaçırdığın an birdaha gelmez sadece katologtaki ürünler daha sonra geliyor..

arkadaşlar bende bu siteyi yeni gördüm. yaklaşık dört aydır satmaya çalışıyorum ama pek bi başarılı olamıyorum.nasl şatış yapacam bana biraz yardımcı olun lütfen kimse almıyor.

285 liralık oldu siparisim henüz onaylamadım. son sayfadaki rujlardar 5 tane sattım bi arkasıda gelse süper olacak cumartesi gününe kadarda ürünleri istiyorlar yaf hemen olsun istiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…