- 9 Kasım 2010
- 79
- 10
- 88
- 32
kızlar k4 de acılıp kapanabilen göz kalemlerinden gri olanı indirmdemi nette baktım da pek fazla bellli olmuyor.. bi de nasıl güzel mi siyah olanını cok seviyorum ama gözlerim renkli gri si cok abartlı mı olurmu sizce??
ben aslını gönderiyorum acaba suret de gönderiliyormu merak ettim..ürünü ve kağıdı poşete koy siparişi getiren kargo görevlisine teslim et o sana fiş yazıyor fiş sende kalıyor bukadar..
aslınıda gönderebilirsin suretinide cnm ikiside oluyor..
cnm her ay çıkıyorda indirimler farklı oluyor herkesin beklediği sevdiği ürünler var onlarda ara ara indirim oluyor birde her ay yeni ürünler çıkıyor bizim sabırsızlığımız işte bundan ibaret
oluyor cnm evet ikiside ben ikisinide gönderiyorum ..
qalpsiz'cim zahara takı setinden almışsın ve resmini eklemişsin sağolasın bişey soracaktım kolyenin ucu altın rengi mi yoksa pirinç kaplama mı?
Yani takıda hem gümüş rengi hem altın rengi mi var??
kızlar bişey sorcam.anew in 25+ olan cilt canlandırıcıserumundan sipariş etmiştim.gönderilemiyomus peki bu öbür ay otomatikman gelir mi? ne olur akıbeti.bi yardım ediverin.müşterime de mahcup olcam ya.nasıl iş bu?
banada aynı msj geldi canım bari bi hediye felan koysalar gecikme içinn
kızlarr cevap yok mu lütfennn???
öğrendim durumu BSSden kızlar yarın akşam avında kutlama vamrış 125. yıl kutlaması çalışanlar üst düzeydekiler falan katılacakmış bu büyük kutlamaya davete diğer elemanlarda izinli olacakmış 12den sonra yani yarın tüm avon çalışanlarına tatil gecede üst düzeydekielre balo var :82:
Ya arkadaşlar 1 ay öncesinde takım öncüsü için bölge sorumlusuyla görüştüm bir kaç gün içinde arayacağım dedi 1 ay oldu ne arayan var ne soran ben aradığımda da ulaşamıyorum açmıyor telefonları mesaj atıyorum açmıyor. müşteri hizmetlerini 2 sefer aradım müşteri hizmetleri en son 25 inde kendisiyle görüşmüş arayacağım demiş aramadı
internetten doldur dedi müşteri hizmetleri doldursam ne olacak ki aynı bölge sorumlusu aramayacak mı beni iyice sinir oldum ona ya ....
arkadaşlar avona üye olmak istiyorum netten form doldurdum ne arayan var ne soran
Canım çiçek yeri pirinç kaplama üstünde gümüş taşlar var ortasındaki ve ucundaki inci gibi ama plastik
Avonda 15 ml'lik parfümler oluyor kalem şeklinde. Onların boyu nasıl arkadaşlar? kaç cm ? Merak ediyorum gerçekteki görüntüsünü, boyutunu falan...
kuzum ben sana bugn cwp yazdm die hatrlıodm yazmamşm demek otomatk gönderilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?