Arkadaşlar aranızda bu ay ki panaromada olan ve k5'te satışa sunulacak olan yeni hacim veren maskaradan alan ve kullanan var mı???
Bende çok merak ediyorum o maskarayı :79:
kızlar buqün kargom gelebilir
ve benim iadem var...
faturayı doldurdum. suretini mi göndericem aslını mı?
birde kağıdı ve göndermek istediğim ürünü bir poşetin içine mi koyucam?
poşetin üzerine avonun adresini ve temsilci numaramı da yazıyorum?
sagol ilksah cım.ayrıca uğrasıp ekledğin k5 için de tesekkürler..k5 te mi gönderilir benim serum ve aynı indirimli fiyattan gelir dimi? ayy cok sordum gene :)
evet canım bizim bss ve bi kaç lptö felan da gitti o kutlamaya bu sabah çıkıcaklardı sanırım onlar eğlencekkk biz beklicez burdaa :2::2:
goldenleydcim kargon geldi mi beğendin mi fransız leylağı kokulu duş köpüğünü merak ettim canım
Avonda 15 ml'lik parfümler oluyor kalem şeklinde. Onların boyu nasıl arkadaşlar? kaç cm ? Merak ediyorum gerçekteki görüntüsünü, boyutunu falan...
acaba o ürün perfect wear eyeliner black mı sanki ona benziyor:44:kızlar siparişlerm faturalnmış ama -01433 A P/W.LIQ.E/L.BLACK - die iki ürün war ama baktım baktım çözeedm ne bu yardım
we sevkiyata hazırlanıomuş ürünlerm yarn gelmezmi
we we katalogtaki gönderilemick ürünler bi sonraki aya geliomu
Anladım canım almaya değer mi sence ben pek fazla inci sevmem ama bunun tarzı hoşuma gittiydi eğer biraz basit gibiyse almasam mı
Ya bence bu ay Avon 125. yıldönümüne özel temsilcilerine hediye vermesi lazım ayrıyettende gün hediyesi olmalı diye düşünüyorum.
Üst düzey yöneticiler eğlensin geri kalan binlerce temsilciye limit tutturursan al sana baskül bi de epilasyon aleti olmaz yani yarım elma gönül alma durumu bence olmalı.
acaba o ürün perfect wear eyeliner black mı sanki ona benziyor:44:
acaba o ürün perfect wear eyeliner black mı sanki ona benziyor:44:
geçn ay gelmedi o bnde o die düşündm ama kodları farklı nese gelince görcez artk yarn gelirmi sewkiyata hazrlanıo
Aldım ama henüz kullanmadım. Ablam kullanmış bugün sordum nasıl diye güzel bence dedi. Kirpiklerimi güzel kaldırdı falan dedi.
Bende çok kararsız kaldım
kızlar bana avondan msj geldi cilt tipinize uygun ürün paketi k4 ilk siparişinizle gönderilecektir diye,iyi de ben artık temsilci değilim ki.bunu bildileri halde niye böyle bi msj gönderdiler ki anlamadım.
kızlar bana avondan msj geldi cilt tipinize uygun ürün paketi k4 ilk siparişinizle gönderilecektir diye,iyi de ben artık temsilci değilim ki.bunu bildileri halde niye böyle bi msj gönderdiler ki anlamadım.
temsilciliğe dönmen için hediye koymuşlar herhalde
K4 ILK SIPARIS PAKETI ne kızlar
cvp lütfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?