AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım dedgn gbi ölçtüm 3 parmak büyüklüğünde ben çok beğendim özellikler de taşları 3 renkli küpeleri de küçük dğl normal

rosy glow takı setide toz pembe zarif duruyor

canım dedgn gbi ölçtüm 3 parmak büyüklüğünde ben çok beğendim özellikler de taşları 3 renkli küpeleri de küçük dğl normal

rosy glow takı setide toz pembe zarif duruyor

Ee aferin bana iyi tutturdum.
Rosy'de hoşuma gitti asıl aklım saatinde ama güzel midir değil midir onun derdindeyim.
Yok mu yahu bu pembe saatten alan yada alacak olan varsa eline geçince resmini eklese şahane olur.

kızlar trend serisinin fondeteninde en açık ıvory beige peki bunun bir ton koyusu hangisi bilen varmı katologta pek anlaşılmıyor light beige mi acaba?

kızlar trend serisinin fondeteninde en açık ıvory beige peki bunun bir ton koyusu hangisi bilen varmı katologta pek anlaşılmıyor light beige mi acaba?

bisgue rengini aldım rengi çok koyu geldi müşterime uymaz o yüzden değiştirmek istiyorum renk konusunda bir fikriniz varmı:44:

ayyh iyiki ben zamanıma denk gelmemiş hiç çekemezdm valla

olur cnm yapabilirsin

sorma valla çok sıkıntılar çekmiştim ozamanlar avonu bırakmayı düşündüm kaç kez hep ikna ettiler bırakmamam için.

Son düzenleme:
kızlar buqün kargom gelebilir
ve benim iadem var...
faturayı doldurdum. suretini mi göndericem aslını mı?
birde kağıdı ve göndermek istediğim ürünü bir poşetin içine mi koyucam?
poşetin üzerine avonun adresini ve temsilci numaramı da yazıyorum?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben anlayamıyorumm k-4 k-3 k-5 diyosunuzya her ay çıkmıyormu kataloklar mart nisan mayısss niye k-3 k-4 diyosunuz bana açıklarmısınızzz

ptesi verdiğim siparişim faturalanmış ama kargoya verilmemiş şirketi aradım yoğunluktan dolayı bugün kargoya verilcekmişşşş

ben aslını gönderiyorum acaba suret de gönderiliyormu merak ettim..ürünü ve kağıdı poşete koy siparişi getiren kargo görevlisine teslim et o sana fiş yazıyor fiş sende kalıyor bukadar..

aslınıda gönderebilirsin suretinide cnm ikiside oluyor..
arkadaşlar ben anlayamıyorumm k-4 k-3 k-5 diyosunuzya her ay çıkmıyormu kataloklar mart nisan mayısss niye k-3 k-4 diyosunuz bana açıklarmısınızzz
cnm her ay çıkıyorda indirimler farklı oluyor herkesin beklediği sevdiği ürünler var onlarda ara ara indirim oluyor birde her ay yeni ürünler çıkıyor bizim sabırsızlığımız işte bundan ibaret
ben aslını gönderiyorum acaba suret de gönderiliyormu merak ettim..ürünü ve kağıdı poşete koy siparişi getiren kargo görevlisine teslim et o sana fiş yazıyor fiş sende kalıyor bukadar..
oluyor cnm evet ikiside ben ikisinide gönderiyorum ..

kızlar avon bana tam boy youth minerals krem serisinden hediye geldi ben 2 ay önce avon sitesinde cilt tipi ile ilgili bir ankete katılmıştım orada sürpriz hediyelerden bahsediyordu acaba ondanmı gönderdiler sizlerede geldimi merak ediyorum.

Son düzenleme:

çook teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…