AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar
bana kullanıcı adım mesaj olarak geldi..peki şifremi nasıl alıcam :26:

canım şimdi avonun sitesiene girdiğinde en yukarıda sağda temsilci girişine tıkladıktan sonra yine sağ tarafta henüz şifrem yok yazısının altında yeni şifre butonuna tıklıyosun karşına çıkan sayfanın alt kısmındaki kabul ediyoruma tıkla en son doğum tarihi ve temsilci numaranı isteyen sayfa çıkacak bilgilerini girdikten sonra aşağıdaki kutucuklarıda işaretleyerek devam tuşuna bas ve telefonuna gelecek şifrenin yazılı olduğu mesajı bekle :))

Avon sitesinden temsilci girişi tıkla,yeni şifre tıkla..

sağolun kızlar.. kullanıcı adım yeni geldiinde denemiştim vermemişti..teşekkür ederim birde önümüzdeki katalogda formen serileri yarı fiyatına..bu yaz nişanım olucak nişan bohçası için sizce alsam uygunmu :26:

alsan uygundurda canım bence henüz erken o 2 kampanyada bir yarı fiyatına zaten düşüyor bence biraz bekle ..

kızlar ayın 21 i kampanyanın son günümü,ay sonuna kadar geçerli değilmi k4.?Mesela ayın 23.24 ünde filan sipariş giremiyormuyuz.?

kızlar ayın 21 i kampanyanın son günümü,ay sonuna kadar geçerli değilmi k4.?mesela ayın 23.24 ünde filan sipariş giremiyormuyuz.?

kampanya 4den ayın 22si saat 4 e kadar sipariş girebilirsin SAAR 16.00 itibari ile kampanya 5 başlayacaktır ve kampanya 4den bir daha sipariş veremezsiniz..

Son düzenleme:
slm kızlar kampanya 6 da boya çıkacak ya onun fiyatı nedir bilen var mı ben 6 lira diye duymuşdum doğru mu?:18:

arkadaşlar merhaba ..ben avon temsilcisi olmak istiyorum.internet sitesinde bişeye aklım takıldı da sormak istedim.illa düzenli müşteri sayısını artırmak zorunda mıyım,olmazsa ne olur? yada sadece kendime alışveriş yapsam,fiyat hep aynı olsa? kafam karıştı biraz.genel olarak kapsamlı bilgilere ihtiyacım var.kargo ücreti,ürünler,hediyeler..yani beni çok zorlarmı?bu ay atıyorum 50 tl lik alışveriş yaptım,diğer ay 75.bi dahaki ay 50 ye düşürdüm bişey olurmu? açıpta ikaz falan oluyomu,arttırın diye? şimdiden teşekkür ederim..:)

kızlar ben kampanya dörtten 280 tllik sipariş verdim geldi şimdi yine kampanya dörten 85 tllik sipariş vermem mi gerekiyor kargo ücreti ödememem için örnegin 50 liralık versem ikici siparişi kargo ücreti bana yansır mı :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…