kızlar
bana kullanıcı adım mesaj olarak geldi..peki şifremi nasıl alıcam :26:
kızlar
bana kullanıcı adım mesaj olarak geldi..peki şifremi nasıl alıcam :26:
Avon sitesinden temsilci girişi tıkla,yeni şifre tıkla..
canım şimdi avonun sitesiene girdiğinde en yukarıda sağda temsilci girişine tıkladıktan sonra yine sağ tarafta henüz şifrem yok yazısının altında yeni şifre butonuna tıklıyosun karşına çıkan sayfanın alt kısmındaki kabul ediyoruma tıkla en son doğum tarihi ve temsilci numaranı isteyen sayfa çıkacak bilgilerini girdikten sonra aşağıdaki kutucuklarıda işaretleyerek devam tuşuna bas ve telefonuna gelecek şifrenin yazılı olduğu mesajı bekle :))
sağolun kızlar.. kullanıcı adım yeni geldiinde denemiştim vermemişti..teşekkür ederimbirde önümüzdeki katalogda formen serileri yarı fiyatına..bu yaz nişanım olucak nişan bohçası için sizce alsam uygunmu :26:
kızlar ayın 21 i kampanyanın son günümü,ay sonuna kadar geçerli değilmi k4.?mesela ayın 23.24 ünde filan sipariş giremiyormuyuz.?
kampanya 4den ayın 22si saat 4 e kadar sipariş girebilirsin SAAR 16.00 itibari ile kampanya 5 başlayacaktır ve kampanya 4den bir daha sipariş veremezsiniz..
alsan uygundurda canım bence henüz erken o 2 kampanyada bir yarı fiyatına zaten düşüyor bence biraz bekle ..
bir yarı fiyatına düşüyor derken tatlım :26:
canım yani 2 -3 kampanyada bir zaten indirime giriyor
her siparişte 85 ve üzeri kargo ücreti yok altındaki siparişlerin hepsinde 8,5 kargo ücret var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?