arkadaşlar merhaba ..ben avon temsilcisi olmak istiyorum.internet sitesinde bişeye aklım takıldı da sormak istedim.illa düzenli müşteri sayısını artırmak zorunda mıyım,olmazsa ne olur? yada sadece kendime alışveriş yapsam,fiyat hep aynı olsa? kafam karıştı biraz.genel olarak kapsamlı bilgilere ihtiyacım var.kargo ücreti,ürünler,hediyeler..yani beni çok zorlarmı?bu ay atıyorum 50 tl lik alışveriş yaptım,diğer ay 75.bi dahaki ay 50 ye düşürdüm bişey olurmu? açıpta ikaz falan oluyomu,arttırın diye? şimdiden teşekkür ederim..:)
kızlar avon katalog gönderiyormu yoksa bizmi alıyoruz,yeni olduğum için bilgim yok..
Hayrlı olsun canım. bol satışlar inş. sipariş verdiğinde bir adet herzaman gönderiyor şirket canım. ama sen daha fazla katalok istersen ücretli olrak siprş verirsn.
slm ben de bir avon temsilcisiyim incandessence hediyeseti vardı panorama dergimizde 18.20 fiyatı bu gün gireyim dedim verdi yetişemeyenler için belirtmek istedim sizde deneyin...
slm ben de bir avon temsilcisiyim incandessence hediyeseti vardı panorama dergimizde 18.20 fiyatı bu gün gireyim dedim verdi yetişemeyenler için belirtmek istedim sizde deneyin...
Canım genel bilgilere ihtiyacım var demişsin bnde avonla ilgili bildiğim her şeyi anlatmak istedim
Şimdi ilk olarak kayıt ücreti nisan ayının 22 sine kadar 1 tl ama bu tarihe kadr sipariş vermen lazım. Eğer 22 sine kadar sipariş vermez isen kayıt ücretin 8,5 tl olarak faturalandırılır. Her ay belirli bir satış limiti yok istersen bir ay 5 tl verirsin bir ay hiç vermezsin bir ay 100 tl lik verirsin bu sana kalmış bir şey . Ama 85 tl altı sipariş verirsen 8,5 tl kargo parası ödersin. 3 ay arka arkaya sipariş vemez isen sistemden çıkarsın yani üyeliğin biter. Birde her ay belirli bir limite ulaşırsan örneğin K4 te 350,00 tl lik sipariş verip , 10 adet katalog eklersen 6 kişilik çatal bıçak takımı hediye bunun gibi her ay hediyeler var. Siparişlerini vermeye başladıktan sonra ilk 4 ay YTGB hediyeleri var. Mesela ilk ay belirli bir limite ulaşırsan göz makyajı temizleme jeli yani bunun gibi ilk 4 ay hediyeler var. Yada avon tarafından o ay belirlenen bir ürünü belirlenen bir miktarda satarsan hediyeler var. Eğer altına üye toplarsan takım öncüsü olur ve rütbeni yükseltirsinşimdilik aklıma bunlar geldi eğer sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum canım
yanlışın var cnm yukarı sağ tarafa bak ürün çeşidi toplam ürün yazan kutuda 0 yazıyorsa eklenmedi ben şimdi denemek için baktım yok stokta..
teşekkür ederim kafamdaki bir çok soruyu açıklamışsınız zaten :) inşallah başarırım.internet sitesindeki formu doldurdum,bakalım ne zaman arayacaklar..
dudak için olan nemlendiriciyi hiç almadım ama clearskin maske yeni altım çok güzel yalnız siyah noktalar için olan tonik benim cildimde harikalar yarattı hala gözlerime inanamıyorum ama solutions ageless accolade gündüz ve gece birde haftada 2 kez niht gold emulsion simli gece kremini kullandım bunların hangisi yaptı bilmiyorum ama eşim bile diyor senin yüzünde bir berraklık ve beyazlık var şu yaptığın maskelerden banada yaparmısın diyeelim sürekli cildimde çok düzgün ve parlak oldu ama hergün bıkmadan usanmadan bunları kullandım ..
Süper o zaman kesinlikle alıyorumBu arada o harikalar siyah noktalarda da gerçekleşti di mi yani Dirilik berraklık solutions ve gol emulsion night cream den olmuştur muhtemelen zaten gold emulsion çok iyi bi krem solutions serisini de çok seviyorum ben
Dudak için nemlendirici olan biraz sürdükten sonra pembe renge dönüşüyor ruj sürmüşüz gibi oluyor yani ben kullanıyorum daha önce farklı bir ambalajdaydı şimdi ambalaj değiştirdi ben kendi kişisel fikrimce çok memnunum :)
avonun nemlendırıcı kremleri ve
sivilce siyah nokta maskelrını önerişrmisiniz arkaadaşlar
birde bronzinng pudra nasıl kullanan varmı
avonun nemlendırıcı kremleri ve
sivilce siyah nokta maskelrını önerişrmisiniz arkaadaşlar
birde bronzinng pudra nasıl kullanan varmı
yanlışın var cnm yukarı sağ tarafa bak ürün çeşidi toplam ürün yazan kutuda 0 yazıyorsa eklenmedi ben şimdi denemek için baktım yok stokta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?