AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

panoramanın fırsat köşesi yazmışım pardon temsilcilere özel seri sonu fırsatları dicektim :)

yok şekerim ben onu kastetmedim yani hep ruj parfüm krem... bunu burda sık sık konuşuyoruz aslında, farklı kategorilerde ürünleri söylemek istedim ama yanlış ifade etmişim sanırım, mesela şimdi ben saç boyasını merak ediyorum bilmiyorum talep ne kadar olacak ama yeni bir ürün yeni tarzda ürünleri daha sık görmek iştah kabartıyor bence:)
ben yeni parfümlerden hemen hiç satamıyorum mesela, bi selection ruj çok tuttu çevremde:) panorama yeni ürünlerin tanıtımı yapılıyor evet ben özellikle yeni hangi ürünler olacak merakından bakıyorum panoramaya bir de ne hediye verilecek diye karıştırıyorum heyecanla:) panoramadaki ürünler konusunda haklısınız ben orda hiç sipariş vermedim ben internetteki fırsat köşesinden bahsediyorum her kampanyada değişiyor ürünler dikkat ettiniz mi bilmem bazen ordan süper ürünler alıyorum hem kendime hem çevremdekilere... bi de o heyecanlandırıyor beni:))) ya ben seviyorum avonu :)

evet anladım canım fırsat köşesi derken internettekinden bahsettiğinizi biliyorum panorama dediğiniz için ordaki temsilcilere özel fırsat köşesi direk aklıma geldi belirttiğim gibi ve sizinde bildiğiniz gibi yeni ürünler panorama dergisine geldiği için yani :) evet avon güzel bir marka ben saç boyası için mesaj attım fakat bana herhangi bir cvp gelmedi tebrikler msjınız başarıyla ulaşmıştır falan diye neden acaba merak ettim

cnm bana da gelmedi katalog o tarihlerde sipariş verdiğim halde, msj da atmışlardı bana ben de avonun kendi sitesinden yazdım ama cvp gelmedi normalde mail gelir ama 2 günde bakıp cevaplıyorlar sanırım yarına gelir cvp diye düşünüyorum bir dhaki siparişimize eklerler diye tahmin ediyorum o msj gelme durumu her defasında olmayabiliyor bazen geliyor bazen gelmiyor mesela ben sipariş verdim mi mutlaka mailime geliyor ama bazen tel.e geliyor bazen gelmiyor onu çözemedim ama gitmiştir bence yazdıklarımız sadeece bugün ilk iş günü ya yarına cevaplarlar :)

bana renk kataloğu geldi fakat saç boyası için talepte bulunduğum msj'a tebrikler mesajınız başarıyla ulaşmıştır diye bir cvp gelmedi mesajım ulaştığı halde ama dediğin gibi bekleyelim bakalım canım

bende mesaj atmıştım ertesi gün evi aradılar ayrıca mail adresime posta göndermişler birdahaki siparişime hemen ekliyeceklerini söylemişlerdi ve bugün baktım eklemişler saç katoloğum geliyor bakalım nasılmış renkler

ben mail adresime bakmadım canım bi bakayım hemen

canım saç katoluğumu yoksa renk kataloğumu demek istedin bana renk kataloğu geldi ama ücresiz saç boyam gelmedi onun için mail adresime baktım yanlış anlamışım saç boyası gelen varmı arkadaşlar :)

bak bakalım mail adresinize cevap geliyor

bize gelen katalogtaki renklerden beğenip msj ile 21 nisana kadar gönderirsek, kampanya 5 teki ilk siparişimiz ile gelicekmiş ama msjımızı 21 nisandan sonra gönderirsek ilk 2 iş günü sonra vereceğimiz ilk siparişle gelcekmiş o zaman benim saç boyası kampanya 5 in ilk siparişiyle gelcek :)

bayanlar bir müşterim reklamlarda bal özlü kırmızı ruj görmüş onu soruyor hangisi katalokta diye. ben denk gelmedim o reklama acaba moisture seduction rujdan mı bahsediyor ? ben anlayamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…