AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben bahsetmiştim canım

arkadaşlar birisine avon boş kutu göndermiş bir yerde okudum yani kutunun içinde ürün yok peki bunun iadesi nasıl oluyor nasıl açıklıcaksın kutu boştu diye sanırım bu sorunun cevabını ilkşah arkadaşımız biliyordur

kızlar make me wonder siparişi olan varsa hemen versin panorama dergimizde şu an veriyor deneyin

dün bende sayende 1 tane daha kaptım yoksa sipariş girmeyi falan düşünmüyordum çantayı sonraki ayda alabilirdim make me wonder ra dayanamıyorum çok güzel kokuyor miss miss

Son düzenleme:

Biraz önce 227 liralık sipariş girdim çatal bıçak seti gelsin diyede fazladan ürün girdiydim şimdi siteden baktım gönderilemeyen ürün olarak sadece çatal bıçak seti gözüküyor.
Yani bir sonraki siparişte çatal bıçak seti gönderilecek mi yoksa ellerinde kalmadığı için göndermeyecekler mi?
Bu konuda bilgisi olanınız var mı? Yani hediye gelmeyecekse ben fazladan aldığım ürünleri iade ederim.
Banane ben hediyemi isterim o kadar zar zor satış yaptım geçen kampanyadaki tabaklarıma uysun diye uğraştım çatal bıçak seti göndermeyeceklerse başka hediye göndersinler yaa püff:84:

göndercekler ama bir sonraki siparişinde banada gelmedi ama sanırım şimdiki siparişimde gelir seninde diğer siparişinle beraber yollarlar çatal bıçak setin elinde olur

çatal bıçak setin şimdi gelmedi bir dahakine gelmedi mesela yani ama mutlaka gelir yani merak etme canım :)

göndercekler ama bir sonraki siparişinde banada gelmedi ama sanırım şimdiki siparişimde gelir seninde diğer siparişinle beraber yollarlar çatal bıçak setin elinde olur

çatal bıçak setin şimdi gelmedi bir dahakine gelmedi mesela yani ama mutlaka gelir yani merak etme canım :)

İnşallah gelir canım gelmezse yedim avon'u bakalım senin şimdiki siparişinde gelecek mi gelirse yaz belki banada kampanya 5 siparişimle gelir.

İnşallah gelir canım gelmezse yedim avon'u bakalım senin şimdiki siparişinde gelecek mi gelirse yaz belki banada kampanya 5 siparişimle gelir.

ben baktım siparişim sevkiyata hazırlanıyor şu an gönderilemeyen ürünler arasında gösteriliyor bundan bir önceki siparişimdede gelmemişti çatal bıçak seti ama kampanya 5 teki ilk siparişimizde yollarlar canım

Haydaa inşallah k5'te gelir yoksa açarım telefonu Avon'a hesap sorarım RW parfümün ikisindende sipariş verdiydim eğer çatal bıçak takımı hiç gelmeyecek olursa onları iade edebilirim yani satamazsam.

Haydaa inşallah k5'te gelir yoksa açarım telefonu Avon'a hesap sorarım RW parfümün ikisindende sipariş verdiydim eğer çatal bıçak takımı hiç gelmeyecek olursa onları iade edebilirim yani satamazsam.

gelir canım sipariş konusunda geç kaldığımız için ellerinde kalmamıştır çatal bıçak ama emin ol yollarlar benim çok başıma geldiği için biliyorum

selam hanımlar ben bu ayı kapattım cumayı bekliyorum gayrııı
yeni bi katalog yeni bir dönem yeni siparişler ama katalogtan ziyade panoramayı merak ediyorum sanırım :) kataloglar nerdeyse hep birbirinin aynı nerdeyse çok az değişiyor, panorama daha eğlenceli bence bi de fırsat köşesi....

nerdeyse her ay yeni bir parfüm çıkartıyor avon bu da güzelmiş bu da güzelmiş diyerek yeni yeni parfümlere bakıyoruz panorama dergisi evet cazip ama zaten panorama dergisinde olanlar gelecek ay kataloğa giriyor bu da demek oluyorki avon birbirinin aynı ürünler koymuyormuş kataloğa değilmi değişik ürünler ekleniyormuş ki panorama dergisi bizlere geliyor panoramanın fırsat köşesinden bahsediyorsanız ona yetişmek biraz zor olsada uğraşmak bile evet eğlenceli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…