herkese merhaba...
birşey sormak istiyorum sizlere. ben yeni üye oldum. sipariş vericem ama 85 tl olması gerekiyomuş kargo ücreti ödememek için. peki bu 85 lira kataloğa göremi toplanıcak bizim alışımıza göremi? benim alışıma göre 85 olmuyo ama katalog fiyatına göre geçiyo karar veremedimde
herkese merhaba...
birşey sormak istiyorum sizlere. ben yeni üye oldum. sipariş vericem ama 85 tl olması gerekiyomuş kargo ücreti ödememek için. peki bu 85 lira kataloğa göremi toplanıcak bizim alışımıza göremi? benim alışıma göre 85 olmuyo ama katalog fiyatına göre geçiyo karar veremedimde
serelim denedm ama sistemsel bir durum dikkat et kuzum sepete ekliyor faturalanınca eklemyecektir %100 ve kargo ücreti 8,5 tlyi hemen eklerler
ben risk alıyorum tatlım o terlikler çok güzel gözüm kalmıştıyolluycam geçende risk aldık verdiler sisteme girdiler bakalım :)
ben risk alıyorum tatlım o terlikler çok güzel gözüm kalmıştıyolluycam geçende risk aldık verdiler sisteme girdiler bakalım :)
birde tatlım bana daha öncede olmuştu böyle bir durum hani megan ev botları vardı stoklarla sınırlıydı yetişememiştim sonra bi gün öyle bi deneyim dedim stokta beklettim verdi ama daha öncede bekletmiştim vermemişti 2.kez stoğa girdiğinde veriyor eğer bunuda verirse ev incandessence ile dolacak :))
tamam tatlım :)gelirse haber ver alırım senden
8 tane terlik 5 tane tomorrow erkek deodarant 2 tane incandessence yazdım yolluyorummmm...
8 tane terlik 5 tane tomorrow erkek deodarant 2 tane incandessence yazdım yolluyorummmm...
1 tanede makeme wonder yazsaydın
cnm geliş fiyatı ile 85 ama biz onun cinliği uyduruoruz burdaki tecrübeli arkadşların hepsi bilio 85e tamamlamak içn 1-2 pahalı ürün girioruz kargo geldiğinde görevlinin eline tutuşturup iade eidoruz 1 gün sonra cari hesabımzdan düşüldüğünü görüoruz ve kargo ücreti ödemeden sipariş getrtmiş oluoruz
Korkulur sizden vallahipeki nasıl yapıyorsunuz,yani kargocuya yada faturaya iade sebebini belirtmiyormusunuz,tüyo verin accık
yazdım ama sonra sildim ben önceden stoklamıştım kendim için canım :) make me wonderde verince direk sen aklıma geldin zaten tatlım :)
1 tanede makeme wonder yazsaydın
Korkulur sizden vallahipeki nasıl yapıyorsunuz,yani kargocuya yada faturaya iade sebebini belirtmiyormusunuz,tüyo verin accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?