daha doğrusu indirim broşüründeki temizleyici tonik nemlendirici katalogtan kaldırılıp yerine kampanya 4 teki temizleyici tonik nemlendiriciyi sundular önceden indirim broşüründekini kullananlara kampanya 4 tekini önerebiliriz yani :)
hayır canım aynı ürün değil.biri zencefil özlü ve kokusu harika.indirim broşüründeki ise öyle değil..
değişen ürünler oluyor panoramada bir ürünün yerine şu ürün geldi diye mesela arkadaşın sormuş olduğu tüm cilt tipleri için 3 ü bir arada temizleyici ok işareti ile aloe zencefil özlü temizleyici yerine geliyor denilmişti yani kısaca avon care ürünlerinin hepsi ambalaj değişti
içerikleri biraz değişti tabi ama önceden indirim broşüründekini kullananlara bu yeni çıkanı tavsiye edebiliyoruz mesela elinizde 3ü bir arada temizleyici tonik vardı hani artık o satılmıyor nerden bulabilirim diyen müşterilerimize yeni çıkan temizleyiciyi tavsiye edebiliyoruz bunu belirtmek istemiştim ben
Bu ayın hediyelerini begendiniz mi kızlar??? baskül ve epilatör aleti?
bana niye eklenmedi hiçbirşey ne banyo ne köpüğü ne incandessence ne de terlikler
pazar günüydü sanırım burada serelim adlı bir arkadaş bazı ürünlerin girdiğini söyledi inanmadım tabi açtım baktım ncandessence yok eklenmedi wonderi denedim eklendi köpüğü ekledim oda oldu sonra sildim tekrar ekledim evet o ikisi hala vardı bende hemen 85 tl doldurup üstüne bunları yazıp gönderdim şansa artık dedim ve geldi ilkşah cım belki hemen bitmiştir hani iade edenler oluyorya onlar gelince belli bir sayıda tekrar girmiş ve bitmiştir ..
eklendiler sepete bunlarda cnm banyo köpüğü incandeesnce diğerleri eklendi ama faturaya eklenmemiş
Bu ayın hediyelerini begendiniz mi kızlar??? baskül ve epilatör aleti?
üye uçuruldu
üye uçuruldu
kim uçuruldu aaaa
kim uçuruldu aaaa
ben sanırım baskülü alabilirim onu çok istiyorum çünkü evet ben beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?