AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hayır canım aynı ürün değil.biri zencefil özlü ve kokusu harika.indirim broşüründeki ise öyle değil..

tamam canlarım ne demek istediğinizi anladım ben teşekkürler ikinizede4

merhaba bayanlar ozledım sızı ama ıslerım cok yogun gıremıyorum yenı sıparıs gırıcegım zaman gelırım artık gorusuruz

Bu ayın hediyelerini begendiniz mi kızlar??? baskül ve epilatör aleti?

kızlar yönetmenimden msj geldi serelimin dediği doğrumş dedi incandessence girmiş faturalanmış bende girseymişm denedm bakalım 5 tane girdim inş gelir artık :S

kIZLAR İNCANDESSENCE FALAN YOK GİRDİM BOŞU BOŞUNA KALMAMIŞ EKLENMEMİŞ İNCANDESSENCE YANINDA BİR SÜRÜ ŞEY GİRDM ONLARDA EKLENMEMİŞ

kızlar tirana çantam geldi sonunda çok beğendim çok kaliteli ve şık resimdeki kadar gri deyil rengi biraz beje kaçıyor fermuarı var ve çok uzun resimde görünmüyor ama çanta kenarlarında çıt çıt var uzun olan fermuar uçlarını buraya takıyorsunuz bir nevi aksesuar görünümü havası vermiş sapı kısaymış gibi görünsede çanta kısa deyil alt tarafı geniş ve salaş görünümünde olduğu için boy orantılı yani orta boyda burada arkadaşlar merak ediyordu bilgilendireyim dedim iade etmeyi hiç düşünmüyorum

birde indirim broşuruna giren ürünler doğru mesela bana banyo köpüğü ve wonder parfüm geldi ..

birde saç boyası renk katoloğum geldi mesajımı gönderdim bakalım boya gelecekmi ben 8.0 ve 7.0 belli bir oranla karıştırıp sadece dip boyası olarak kullanıyordum 8.0 numarayı yazdım gönderdim 7.0 kendim alırım ama deneyecek cesaretim olurmu bilmem belki saç aralarında ufak bir yerde denerim

bana niye eklenmedi hiçbirşey ne banyo ne köpüğü ne incandessence ne de terlikler

bana niye eklenmedi hiçbirşey ne banyo ne köpüğü ne incandessence ne de terlikler

pazar günüydü sanırım burada serelim adlı bir arkadaş bazı ürünlerin girdiğini söyledi inanmadım tabi açtım baktım ncandessence yok eklenmedi wonderi denedim eklendi köpüğü ekledim oda oldu sonra sildim tekrar ekledim evet o ikisi hala vardı bende hemen 85 tl doldurup üstüne bunları yazıp gönderdim şansa artık dedim ve geldi ilkşah cım belki hemen bitmiştir hani iade edenler oluyorya onlar gelince belli bir sayıda tekrar girmiş ve bitmiştir ..

eklendiler sepete bunlarda cnm banyo köpüğü incandeesnce diğerleri eklendi ama faturaya eklenmemiş

eklendiler sepete bunlarda cnm banyo köpüğü incandeesnce diğerleri eklendi ama faturaya eklenmemiş

ama oda sahtekarlıktan başka birşey deyil ozaman haklısın yerinde olsam onun yüzünden katologtan aldığın ürün varsa hepsini iade ederim evet ben olsam öyle yaparım al öyle olmaz böyle olur diye :88:

Son düzenleme:
kızlar ağlasammı gülsemmi ay bilemedim terliklerim listeye girmiş tomorrow parfümüm girmiş bi incandessence dünkü verdiğim siparişte gelmemiş uffffffff bir gün öncekindeki incandessence parfümüm geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…