kariba küpemi marina küpemi canım
slm kızlar k4 deki katalogda ki kariba küpe ve yüzük setinden alan var mı güzel duruyor mu bir de ella longline kolye nasıl acaba
şimdi hatırladım o çiçek gibi olan demi canım o kampanya 3 teydi sen yanlış kataloğa bakıyorsun kampanya 3 çoktan bitti
pardon k5 deki kariba küpe
evet kampanya 5 e tekrar eklemişler şimdi gördüm tatlım haklısın kariba küpe ve yüzük setini gördüm avoncu bir arkadaş almıştı güzel ama benim zevkimce ella kolye daha güzel pembeli falan rengi daha şirin geldi almadım ama görüntüsü öyle geldi :) ben kampanya 4 ten maddison kalpli kolyeden almıştım
pardon k5 deki kariba küpe
ella longlige kolye ve kariba küpe yüzük seti kampanya 3 tede vardı kampanya 3 e gitti aklım canım o yüzden pardon tatlım
bilyalı olan daha iyi diye duydum canım kimyası hakkında bilgim yok fakat bilyasızını kullanırken masaj aletiyle kullanırsan daha etkili ama masaj aletide kılcal damarlara zarar verdiği için bilyalı olanını öneririm ben şu an bilyalıyı kullanıyorum daha öncede masaj başlıklı olanı kullanmıştım bir önceki indirim broşüründe masaj başlıklı olanı vardı 4 tane almıştım ama bu olayı duyunca iade ettim ayrıca bilyalı olan çok çabuk emiyor yani ben bilyalı olandan memnunum
evet bilyalıdan şu an bende kullanıyorum gerçekten çok güzel hani diyorumki öbüründende alıp devam etsem
al canım fiyatı uygun bilya başlığını çıkartırsın kremi sürüp o bilya başlığını kullanırsın ben geçen gün çıkarttım bilyalı olan başlığını
başlığı çıkarmaya gerek yokki diğer kremden sür başlıklıyla devam et
kız kremi ne hale getirdim ay cılkını çıkarttım gerçi 3 tane aldım biri bitti bitçekte ağzı yüzü bir yere gitti kremin başlığıda zaten elimde kaldı bende takmadım tekrar uğraşmadım daha doğrusuama bilyasını atmıcam
indirim broşürü bi başlasa da girsek siparişleri boyalı saçlar için saç kreminden 20 tane yazcam anca yeter benim saça o yüzden eğer stokta kalmassa bilinki ben bitirdim
kız o saç kremi bu ay katologta daha ucuz napıyosun sen
yok tatlım boyalı saçlar için saç rengini canlandırıcı saç kreminden diyorum ucuz değil ayy yoksa benmi göremiyorum :97:
k4 den bahsediyorum yani bu ay ucuz
k4 den bahsediyorum yani bu ay ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?