AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

pardon k5 deki kariba küpe

evet kampanya 5 e tekrar eklemişler şimdi gördüm tatlım haklısın kariba küpe ve yüzük setini gördüm avoncu bir arkadaş almıştı güzel ama benim zevkimce ella kolye daha güzel pembeli falan rengi daha şirin geldi almadım ama görüntüsü öyle geldi :) ben kampanya 4 ten maddison kalpli kolyeden almıştım

anladım cnm ella longline kolye pembiş pembiş daha canlı duruyor haklısın tşk ederim

Arkadaşlar takım öncüsüyüm üyelerin verdiği siparişten pirim alıyoruz ya kampanyanın son günü verse prim alabiliyormuyuz

evet bilyalıdan şu an bende kullanıyorum gerçekten çok güzel hani diyorumki öbüründende alıp devam etsem

evet bilyalıdan şu an bende kullanıyorum gerçekten çok güzel hani diyorumki öbüründende alıp devam etsem

al canım fiyatı uygun bilya başlığını çıkartırsın kremi sürüp o bilya başlığını kullanırsın ben geçen gün çıkarttım bilyalı olan başlığını

al canım fiyatı uygun bilya başlığını çıkartırsın kremi sürüp o bilya başlığını kullanırsın ben geçen gün çıkarttım bilyalı olan başlığını

başlığı çıkarmaya gerek yokki diğer kremden sür başlıklıyla devam et

başlığı çıkarmaya gerek yokki diğer kremden sür başlıklıyla devam et

kız kremi ne hale getirdim ay cılkını çıkarttım gerçi 3 tane aldım biri bitti bitçekte ağzı yüzü bir yere gitti kremin başlığıda zaten elimde kaldı bende takmadım tekrar uğraşmadım daha doğrusu ama bilyasını atmıcam

indirim broşürü bi başlasa da girsek siparişleri boyalı saçlar için saç kreminden 20 tane yazcam anca yeter benim saça o yüzden eğer stokta kalmassa bilinki ben bitirdim

zaten kremi sürerken tüpün şekli şemali deyişiyo nevri dönüyo

indirim broşürü bi başlasa da girsek siparişleri boyalı saçlar için saç kreminden 20 tane yazcam anca yeter benim saça o yüzden eğer stokta kalmassa bilinki ben bitirdim

kız o saç kremi bu ay katologta daha ucuz napıyosun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…