AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

birgün ben ölürsem eğer bilinki kalpten ve cuma günü saat 16.00 gibi ölücem yarınki sitres sardı beni

Son düzenleme:
arkadaşlar şu 3 bilyalı selülit kremi ile bilyasız selülit kremi arasında kimyası bakımından hiç bir fark yok diye biliyorum öyle deyilmi sizcede ?

arkadaşlar şu 3 bilyalı selülit kremi ile bilyasız selülit kremi arasında kimyası bakımından hiç bir fark yok diye biliyorum öyle deyilmi sizcede ?

bilyalı olan daha iyi diye duydum canım kimyası hakkında bilgim yok fakat bilyasızını kullanırken masaj aletiyle kullanırsan daha etkili ama masaj aletide kılcal damarlara zarar verdiği için bilyalı olanını öneririm ben şu an bilyalıyı kullanıyorum daha öncede masaj başlıklı olanı kullanmıştım bir önceki indirim broşüründe masaj başlıklı olanı vardı 4 tane almıştım ama bu olayı duyunca iade ettim ayrıca bilyalı olan çok çabuk emiyor yani ben bilyalı olandan memnunum

bilyalı selülüt kreminin içersinde anti_oksidan özelliği bilinen zeytin yaprağı özleride var diğerinde varmı bilmiyorum canım ama bilyalı olması bile yater kullanımı çok rahat keşke daha önce çıkartsaymış avon bunu

ayyy yater nerden çıktı yeter yazcaktım

kızlar panaromadaki örnek ürünlerden alınan siparişlerdede iade yapabiliyomuyuz?bilgisi olan var mı?

Kızlar avonun Skin So Soft Ağda Bantını kullanan varmı? Varsa memnunmu nasıl?

Ben kullanmaktayım ve memnunum canım ama sana bir tavsiye hangi marka ağda bandını kullanırsan kullan elinle ısıtmak yerine azıcık saç kurutma makinesiyle ısıt ve sonra bantları açıp yapıştır o zaman daha etkili oluyor.:)

slm kızlar k4 deki katalogda ki kariba küpe ve yüzük setinden alan var mı güzel duruyor mu bir de ella longline kolye nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…