- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
Benimde 200 TLlik var hayatım inş alırız yaaaçok stres oldum bende kaç gundur
al benden de o kadar :) ilk 5 dk da verdik verdik veremedik gitti hediyeler
yok cnm okadarda çabuk bitmez merak etmeyin rahat olun
arkadaşlar şu 3 bilyalı selülit kremi ile bilyasız selülit kremi arasında kimyası bakımından hiç bir fark yok diye biliyorum öyle deyilmi sizcede ?
arkadaşlar şu 3 bilyalı selülit kremi ile bilyasız selülit kremi arasında kimyası bakımından hiç bir fark yok diye biliyorum öyle deyilmi sizcede ?
bilyalı selülüt kreminin içersinde anti_oksidan özelliği bilinen zeytin yaprağı özleride var diğerinde varmı bilmiyorum canım ama bilyalı olması bile yater kullanımı çok rahat keşke daha önce çıkartsaymış avon bunu
Kızlar avonun Skin So Soft Ağda Bantını kullanan varmı? Varsa memnunmu nasıl?
Kızlar avonun Skin So Soft Ağda Bantını kullanan varmı? Varsa memnunmu nasıl?
kızlar panaromadaki örnek ürünlerden alınan siparişlerdede iade yapabiliyomuyuz?bilgisi olan var mı?
Ben kullanmaktayım ve memnunum canım ama sana bir tavsiye hangi marka ağda bandını kullanırsan kullan elinle ısıtmak yerine azıcık saç kurutma makinesiyle ısıt ve sonra bantları açıp yapıştır o zaman daha etkili oluyor.:)
kızlar ben yarın hem k4 ten hem de k5 ten sipariş vercem ikisinide birlikte verebilirim dimi?
avonunn mavi kalemi süper
slm kızlar k4 deki katalogda ki kariba küpe ve yüzük setinden alan var mı güzel duruyor mu bir de ella longline kolye nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?