AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben indirim broşüründeki o eski seriyi daha çok sevdiğimden hiç dikkat etmemişim evet daha ucuzmuş ay bu ay baskülü alayım diye eklerim artık

ben oeski serinin onarıcı bakım maskesini 2 tlye almıştım indirim broşurundan 10 adet

kızlar iyi geceler,kampanya başlar başlamaz indirim broşüründeki siparişleri girmezsek kalmıyormu,ayy yarın misafirim gelebilir,misafiri bırakıpta pc başına geçmekte olmaz ki :26:

ben kaçıyorum kızlar size iyi geceler çıkmadan muhteşem yüzyıl izleyicileri başlık altındaki topiğe gidim biraz dedikodu yapiim

hmm sağol tatlım, napim artık nasipte varsa girerim siparişleri,serelim saç kremlerine kesin yetişemem,hepsini sen kaparsın

kız ben de vazmı geçsem diye düşündüm saç kremi için golden dedi bu ay katalogta daha indirimliymiş ben o eski seriyi görünce hemen atladığımdan kampanya 4 teki indirimi görmedim bile

kız ben de vazmı geçsem diye düşündüm saç kremi için golden dedi bu ay katalogta daha indirimliymiş ben o eski seriyi görünce hemen atladığımdan kampanya 4 teki indirimi görmedim bile

Sen bilirsin tatlım,senin için nasıl uygunsa öyle yap,ilgi alanıma girmediği için ayrıntılı bakmadım ben saç ürünlerine,hehe öyle yazdımda kel filan değilim hee Yıllardır kullandığım şampuanımı değiştiremiyorum ben,saç kremide tek kullanamıyorum saçlarımı döküyorkremli şampuan kullanıyorum sorun çıkmıyor..

kızlar benım kargo 2dir ablama gıdıo pan bulamıorum kaybetmıs
orda bı mavı deo bıde sarı deo varmıs
mavi yenı cıkcak parfumun
sarıda dus jelınınmıs
kodlarını yazabılırmısnız kızlar ya

planet spa nın saç bakım maskesinden hiç kullanmadım şimdi onu okuyordum kadınlar klübünde advantage saç bakım maskesini kullandımda zaten benim saça 3 yıkamada bitiyor planetten alayım şimdide birde onu deneyim sıcak uygulanan bakım yağından memnundum bundanda memnun kalırım diye düşünüyorum

inşallah canım.....

Canım mayıs panoramasındamı varmış,ben göremedimde :44:

eğer mavi deo dediğin hawaiian shores vücut spreyi ise kodu 41690, sarı dediğinde sensesin summer breeze duş sonrası uygulanan nemlendirici vücut spreyi ise kodu 41882

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…