AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar offf ben geç geldim eve ödemem falan vardı neyse dün sipariş gircektim kampanya 6 dan geç kaldım siparişlerimde yattı pufff

kızlar bu site çöküşü yüzünden aynı sipariş 2 kere girildi ne yapmam gerekiyo birini iptal etmem için nolur yardım edin......

yaa bişey sorcam kızlarr 500 tl lik sipariş girdimm şuan için bir sorun yok verdiğim siparişlerden stokta kalmayan olsaydı yazarmıydıı?? kusura bakmayın acemiyim yeni temsilci oldum

kızlarrrrr beni de duyun siparişlerimden ikişer ikişer gelcek yaa birini nasıl iptal edicem yada iptal ediliyormu

slm kızlar sipariş verdim onu iptal etmek istemiyorum yeniden sipariş girecem mesala 50 tl alışvewriş yaptık ondan 1 - 2 tane iade ettim 50 tl siparişten genede kargo ücreti ödermiyim

slm kızlar sipariş verdim onu iptal etmek istemiyorum yeniden sipariş girecem mesala 50 tl alışvewriş yaptık ondan 1 - 2 tane iade ettim 50 tl siparişten genede kargo ücreti ödermiyim

canım sipariş verdiğinde 50 ve üstü ise kargo ödemeszsin misal 50 tl sipariş verdin sonra içinden iade ettin kargo bedeli ödemezsin esas olan senin verdiğin sipariş tutarıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…