AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar benim saçım bu tondan çok az koyu dipten siyahlar çıkmaya başladı artık iyice belirginleşince boyamak istiyorum kendim resimdeki rengi elde etmem için avonun hangi renklerini karıştırmamı önerirsiniz :) tşk ederm şimdiden :34:
Eki Görüntüle 209229

parfümlerden de celebre,ice sheers,hawaiian shores,windscape indirimde panorama daha güzel geldi bana
panoramadakiler

perceive dew yine bir parfüm çıkmış
erkek parfümüde ındividual blue diye bir parfüm çıkmış
yeni çantalar var
bileklik şeklinde taşlı saat var çok hoşuma gtti
yeni takılar var serenala kolye mavi renkte
seri sonu fırsatlarında da çantalar yüzük bena küpe nancy bilezik indirimde

canım bu panaromadaki taşlı saat ve çantaların isimlerini yazabilir misin sana zahmet:71:

ilksahcım yarın mı yükleyeceksin kataloğu sağolsun selen nelerin indirimde olduğunu yazdı ama görmeden olmuyo:1:

yarın öğle arası cnmcım hediyeler tamda benm istediğim gibiymiş banyo paspaslarımı yıkayıp balkonda unutmuştum 3 gün önce rüzgardan uçmuşlar çöpçülerde alıp götürmüş :25::25::25::25:

avona borcum vardı yarın son günü yarın veya çarşamba günüde kargom gelecek iadelerim var acaba borcumu bekletsem iadelerin düşmesi için 8-10 gün gecikse çok artarmı borcum

hala ürün stoğu bekliyor diyor cuma günü 17:00 verdim siparişi ne zaman faturalanır ondan sonra verdiğim sipariş faturalandı

hala ürün stoğu bekliyor diyor cuma günü 17:00 verdim siparişi ne zaman faturalanır ondan sonra verdiğim sipariş faturalandı[/QUOT yaa benimde öyle oldu bende bekliyorum aynı şekilde yarın arıcam avonu bağırıp çağırıcam valla :2:

birçok siparişim var çarşamba günü elimde olması gerekiyordu bu durumda cuma ancak millet tatile çıkacak sipariş gelmicek ne iş anlamadımmmm

avona borcum vardı yarın son günü yarın veya çarşamba günüde kargom gelecek iadelerim var acaba borcumu bekletsem iadelerin düşmesi için 8-10 gün gecikse çok artarmı borcum

günlük borcunun tutarından 0,15 katı artıo cnm yani 100 tllik bir borç günlük 15 kuruş işliyor

Back
X