fiyat yazmak yasak dğl mi
geliş fiyatlarını yazmak yasak diye biliyordum ama yazma istersen belkide yasaktır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyat yazmak yasak dğl mi
seramik banyo seti (sabunluk,diş fırçalık vs)
bir de seramik banyo seti artı banyo paspası ve klozet paspası var
Ne kadarlık satışa canım bir de renkleri nasıl ??
selen86 teşekkürler bilgilendirdiğin için bizleri![]()
parfümlerden de celebre,ice sheers,hawaiian shores,windscape indirimde panorama daha güzel geldi bana
panoramadakiler
perceive dew yine bir parfüm çıkmış
erkek parfümüde ındividual blue diye bir parfüm çıkmış
yeni çantalar var
bileklik şeklinde taşlı saat var çok hoşuma gtti
yeni takılar var serenala kolye mavi renkte
seri sonu fırsatlarında da çantalar yüzük bena küpe nancy bilezik indirimde
hala ürün stoğu bekliyor diyor cuma günü 17:00 verdim siparişi ne zaman faturalanır ondan sonra verdiğim sipariş faturalandı[/QUOT yaa benimde öyle oldu bende bekliyorum aynı şekilde yarın arıcam avonu bağırıp çağırıcam valla :2:
hala ürün stoğu bekliyor diyor cuma günü 17:00 verdim siparişi ne zaman faturalanır ondan sonra verdiğim sipariş faturalandı[/QUOT yaa benimde öyle oldu bende bekliyorum aynı şekilde yarın arıcam avonu bağırıp çağırıcam valla :2:
birçok siparişim var çarşamba günü elimde olması gerekiyordu bu durumda cuma ancak millet tatile çıkacak sipariş gelmicek ne iş anlamadımmmm
avona borcum vardı yarın son günü yarın veya çarşamba günüde kargom gelecek iadelerim var acaba borcumu bekletsem iadelerin düşmesi için 8-10 gün gecikse çok artarmı borcum