AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım bu panaromadaki taşlı saat ve çantaların isimlerini yazabilir misin sana zahmet:71:

taşlı saatin ismi pearlesque stone bileklik şeklinde taşlı saat

çantalarda bir tanesi mavi tatum çanta zarf şeklinde el çantası

diğeri de brooklyn çapraz asılan çanta rengi de koyu kahverengi

kızlar benim kargo takiptede sevkiyata hazırlanıyor yazıyodu bugün sabah baktığımda yarın gelirmi kargom yarın elimde olması lazım ya inşallah gelir

kızlar benim kargo takiptede sevkiyata hazırlanıyor yazıyodu bugün sabah baktığımda yarın gelirmi kargom yarın elimde olması lazım ya inşallah gelir

Avonun kargo takibine güven olmuo bazen kargoya verseler de kargo bilgisini geç giriyolar,sevkiyata hazırlanıo diosa daha kargoya verilmemiştir ama dediğim gibi belli olmaz.

kızlar bide ben çikolata kahve saç boyası sparişi vermiştim faturada 2 tane boya var biri normal ücret diğeri 0 tl diyo bedava boyamı geliyo bana bide avon care paketi ve hc takvim var

kızlar bide ben çikolata kahve saç boyası sparişi vermiştim faturada 2 tane boya var biri normal ücret diğeri 0 tl diyo bedava boyamı geliyo bana bide avon care paketi ve hc takvim var

HC takvim bendede yazıyor canım ama anlamadım.

Degerli Bolge Satis Sorumlularimiz,

K7 suresince, Advance Techniques Sac Boyasi siparis veren Temsilcilerimize "AT. Sac Boyalari Mini Takvimi", siparis verilen sac boyasi adedi kadar hediye olarak gonderilecektir.

Temsilcilerimizden, bu takvimi sac boyasi siparis veren Musterileriyle paylasmalarini rica ediyoruz.Boylelikle Musterilerimiz sac boyama zamanlamalarini kolaylikla takip edebilecek, urunlerimiz ve kullanimlari hakkinda bilgi edinebilecekler.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla,

Saha Iletisimi

Son düzenleme:
Degerli Bolge Satis Sorumlularimiz,

K7 suresince, Advance Techniques Sac Boyasi siparis veren Temsilcilerimize "AT. Sac Boyalari Mini Takvimi", siparis verilen sac boyasi adedi kadar hediye olarak gonderilecektir.

Temsilcilerimizden, bu takvimi sac boyasi siparis veren Musterileriyle paylasmalarini rica ediyoruz.Boylelikle Musterilerimiz sac boyama zamanlamalarini kolaylikla takip edebilecek, urunlerimiz ve kullanimlari hakkinda bilgi edinebilecekler.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla,

Saha Iletisimi

Yardım meleğimizzz bizimm :))) ben senin hakkını nasıl ödicem bilmem hayrınım bilgilerine ilkşahcım. Çok teşekkürler canım benim... seviyorum senii :54:

selen_86 adlı arkadaşımızın çekimleri msnden gönderdi saolsun bende yükledim okiş yarın detaylı yüklerim

$katalog5.webp $katalog4.webp $katalog3.webp $katalog2.webp $katalog1.webp $katalog.webp $P1000300.webp

Son düzenleme:
çanta çok güzel gözüküyor bence :34:
zaman gelsin hemen alayım :12:
gerçi eşim çanta alırsam her aldığım bir çantayı atarım çöpe dedi ama olsun
attırmamm :1::1:

kızlar bana yurtiçi kargodan mesaj geldi yarım saat sonrada aras kargodan mesaj geldi 2 koli geliyor acaba aras kargo dan gelen koli şu avon sitesinden kazandığım kremmi kafam karıştı iade verecektim yine yurtiçi kargoya vericem deyilmi:44:

Son düzenleme:
kızlar bana yurtiçi kargodan mesaj geldi yarım saat sonrada aras kargodan mesaj geldi 2 koli geliyor acaba aras kargo dan gelen koli şu avon sitesinden kazandığım kremmi kafam karıştı iade verecektim yine yurtiçi kargoya vericem deyilmi:44:

canım arastan gelen katalog olabilir.. iadeleri yurt içi ile gönderiorsun evet

Günaydın arkadaşlar:)
ya bişey soracaktım ben bu ay şiparişleri iki kerede vermiştim sipariş takibindede iki fatura gözüküyor ama karko takibinde 3 kargo gözüküyor.neden acaba bileniniz varmı?
teşekkürler

Günaydın arkadaşlar:)
ya bişey soracaktım ben bu ay şiparişleri iki kerede vermiştim sipariş takibindede iki fatura gözüküyor ama karko takibinde 3 kargo gözüküyor.neden acaba bileniniz varmı?
teşekkürler

ürünler fazla ve kaba ise bir koliye sıgmamış ise iki ayrı koliye koymuşlardır canım .. yada kargo takibinde yazlış girmişlerdir sayıyı

Back
X