AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

İlkşah sabırsızlıkla bekliyoruz:54: canım ama çanta güzele benziyor ya annem kescek ama dayanamayıp alcam galiba çantacımı açcan diyor bana :1:

merhaba kızlarr :)
cuma günü sipariş verdim siparişim faturalanmış ancak hala kargoyla ilgili bir durum yok dünden beri faturalanmş ama kargo bilgisi yok. eskiden bir önceki siparişim kargo takibine tıkladığımda yeni kargomun durumunu görebiliyordum fakat bu ay öyle birşey göremiyorum neden hala kargom yolda değil perşembeye kadar elimde olması gerekiyor kargomun :(

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=196122&d=1305627241

Kızlar ya şimdi sipariş vericem o yüzden biri acil cevap verirse sevinirm.. K7'de sayfa 87'de de Rare Gold EDP parfümün fiyatı 32.50 yazıyor. Fakat ben siparişi girdiğimde avonun sayfasında 22.37 TL yazıyor. Katalog fiyatında da bu yazıyor geliş fiyatındada bu yazıyor. Anlamadım bi hatamı var ?

Son düzenleme:
ilkşah bugün kataloğu yüklemeyecek galiba saat kaç oldu bi sorun çıktı sanırım normalde şimdiye kadar yüklerdi:50:

Son düzenleme:
Arkadaşlar k7 sayfa 21 deki sıkılaştırılmış pudradan almayı düşünüyorum ama renk seçiminde kararsız kaldım light medium ve fair 2 rengi var hangisi açık ten için daha uygun? bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar k7 sayfa 21 deki sıkılaştırılmış pudradan almayı düşünüyorum ama renk seçiminde kararsız kaldım light medium ve fair 2 rengi var hangisi açık ten için daha uygun? bilgisi olan var mı?

Açık tenliysen light meduim tavsiye ederim canım ve gerçekten güzel bi pudra (:

canım light mediumun değişik bi rengi var ne bileyim tuaf duruyo fair daha ii ikiside açık tene olur bence.

tavsiyeleriniz için tşekkür ederim fair daha pembemsi diğeri sarı gibi sanki fair daha uygun bir sorum daha var kalıcı erkek kokusu isteyen bir müşterim var fullspeed mi true force mu?

tavsiyeleriniz için tşekkür ederim fair daha pembemsi diğeri sarı gibi sanki fair daha uygun bir sorum daha var kalıcı erkek kokusu isteyen bir müşterim var fullspeed mi true force mu?

ben erkek arkadaşıma fullspeed aldım çok beğendim:52: kendisini çok sevdi true forcenin kokusunu bilmiyorum canım:50:

Back
X