Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkşah sabırsızlıkla bekliyoruzcanım ama çanta güzele benziyor ya annem kescek ama dayanamayıp alcam galiba çantacımı açcan diyor bana
![]()
ilkşah bugün kataloğu yüklemeyecek galiba saat kaç oldu bi sorun çıktı sanırım normalde şimdiye kadar yüklerdi![]()
Yükler canım 1-2 saate kadar, bekliyelim...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=196122&d=1305627241
Kızlar ya şimdi sipariş vericem o yüzden biri acil cevap verirse sevinirm.. K7'de sayfa 87'de de Rare Gold EDP parfümün fiyatı 32.50 yazıyor. Fakat ben siparişi girdiğimde avonun sayfasında 22.37 TL yazıyor. Katalog fiyatında da bu yazıyor geliş fiyatındada bu yazıyor. Anlamadım bi hatamı var ?
Arkadaşlar k7 sayfa 21 deki sıkılaştırılmış pudradan almayı düşünüyorum ama renk seçiminde kararsız kaldım light medium ve fair 2 rengi var hangisi açık ten için daha uygun? bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar k7 sayfa 21 deki sıkılaştırılmış pudradan almayı düşünüyorum ama renk seçiminde kararsız kaldım light medium ve fair 2 rengi var hangisi açık ten için daha uygun? bilgisi olan var mı?
İlkşah nerde kaldı gerçekteenn :18: :18:![]()
tavsiyeleriniz için tşekkür ederim fair daha pembemsi diğeri sarı gibi sanki fair daha uygun bir sorum daha var kalıcı erkek kokusu isteyen bir müşterim var fullspeed mi true force mu?
kızlar galiba işleri var yada kargosu gelmedi çatlıycaz meraktan ama sabredelim biraz daha![]()
tavsiyeleriniz için tşekkür ederim fair daha pembemsi diğeri sarı gibi sanki fair daha uygun bir sorum daha var kalıcı erkek kokusu isteyen bir müşterim var fullspeed mi true force mu?