AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızzlaarrr k8'de panaromada sayfa 21'de uzun zamandır olmayıp geri dönen bi parfüm var: Individual Blue EDT Erkek Parfümü.

Kullanmış olan veya nasıl bir kokusu olduğuna dair fikri olan varmı? Çok çok çok iyi bir fırsat cünkü. Boyu 100 ml ve yanında deodorant + roll-on hediye. Veee fiyaaatttı= 16,50 TL :66: :8: :12:

Bunun gibi şekli falan böyle zaten ama biraz daha şişesi değişik önünde ismi yazıyor,

1012.jpg
140.jpg

Son düzenleme:
çekiyorum bütün katalog fotoğrflarını kızlar birçoğumuza geldi katalog ama gelmeyen arakadaşlar için detaylı çekiorum

Kızlar Individual Blue EDT Erkek Parfümünü bilen yokmu yaa? Bari biri numunesini falan istesede koklayıp buraya fikirlerini yazsa :1:

kızlar şu 42 tl ye kol dügmeleriyle set olan erkek saatinden almıstık babama basta begendi ama daha bi ay olmadı saatin halini görmeniz lazım o etrafındaki metal kısımlar korozyona ugramıs gibi soyuldu. ayrıca saat bozuldu calısmıyor yani. ilk fırsatta iade edicem onca paraya yazık oldu yani.5 tl lik saatler bile daha uzun ömürlü olur eminim..:27:

bu ararada biraz uzak kaldım buradan nasılsınz kızlar.. maviş, ilkay, dila,ebru,şekercik,goldenlady,,,,,,, ve daha bi çok arkadaslar nasılsınız nasıl gidiyo görüşmeyeli :) temsilci nasıl olunur diye soran bi arkadasa cevap yazdıgıım icin banlandıgımdan beri sogudum acıkcası arada bi takip ediyorum :):37:

Kızlar avonda güneş koruma ürünleri varya.. Ya ben şöyle bişey istiyorum, güneşlenirken vücuda sürülecek ve bronzlaşan, kızaran ten can yakar ya işte o acının olmamasını sağlayacak bir ürün istiyorum ?

avon temsilcisi arkadaşlar diyelim ki bu ay hiç satış yapamadınız ne olur? uyarı mı geliyo ne oluyo?:26:

Kızlar Individual Blue EDT Erkek Parfümünü bilen yokmu yaa? Bari biri numunesini falan istesede koklayıp buraya fikirlerini yazsa :1:

ben zamanında bu parfümden baya bi satmıştım kokusu güzel yani willdirness gibi true force gibi keskin değil alınabilinecek hatta satılması kolay olabilecek bir parfüm k8de bundan bende almayı düşünüyorum yani satamasam, eşim kullanmasa bile birine hediye edilir.:)

avon temsilcisi arkadaşlar diyelim ki bu ay hiç satış yapamadınız ne olur? uyarı mı geliyo ne oluyo?:26:

yoo hiç bir sey olmuyor canım... sadece takım öncün arar söyler iste yok siparis gir falan o da sırf kendi cıkarı icin prim almak aktif temsilci sayısı bilmem ne için.. ama 3 kampanya boyunca üst üste siparis girmez isen üyeligin iptal oluyor malesef.....:26:

Katre83 cok saol canım bende erkek arkadaşıma almayı düşünüyorum..

Kızlar avonda güneş koruma ürünleri varya.. Ya ben şöyle bişey istiyorum, güneşlenirken vücuda sürülecek ve bronzlaşan, kızaran ten can yakar ya işte o acının olmamasını sağlayacak bir ürün istiyorum ?

??????????????????

Back
X