Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncandessence
kızlar bu parfumu kullanan var mı kokusu nasıl sizce...
kızlar ben bişe soracam sizebende avona üye olmuştum ben sipariş vermediğim halde bana dün mesaj geldi siparişiniz geldisize teslim edilecek diye eşimde istemiyor almamı almasam sorun olur mu bileniniz varsa beni bilgilendirir mi?
İncandessence
kızlar bu parfumu kullanan var mı kokusu nasıl sizce...
Benimde kolim öğlenleyin geldi kendime fırsat köşesinden pro to go rujların pink sizzle renginden mineralli serinin rujlarından pink quartz renginden ultra color rich rujların spkarling nude renginden almıştım hepside hoşuma gitti sonracıma anew'in göz farını aldım hemen denedim primerı nasıl diye beğendim fena değil ama daha uzun süre far gözümde durduğu zaman asıl yorumumu yapacağım.
K8'i beğendim bu ay panaromadan almayı düşündüklerimi almayıp önümüzdeki ay alacağım nasılsa ne bu ay ki nede k8'deki hediyeleri beğenmedim en azından k8'te siparişim olur boş geçmemiş olurum bu ay bir kere daha sipariş girip k8'in başlamasını bekleyeceğim.
K8'de panaromada yer alan seri sonu fırsatlarından göz kalemi alacağım ayrıca k9'da satışa sunulacak olan likit göz kalemlerini merak ettim büyük ihtimal onlardan alacağım.
Arkadaşlar naturals'in ıhlamur ve mine çiçeği özlü saç spreyinden alan oldu mu nasıl güzel mi saçlarda yapış yapış bir his bırakmıyor dimi??
Çok ilginç ben sabah doldurmuştum öğleden sonra aradılar :/Bidaha mı doldursan acaba...kızlar ben 2-3 gun önce ınternetten sıtesınden temsilic basvurusu doldrmustum hale haber yokkk neden acaba?![]()
Kızlaaar kargom geldi kataloğada baktım benim hoşuma gitti güzel fırsatlar var.. Ürünlerle ilgili sorular sormak isteyen varsa sorabilir..
DİPNOT:
*Şampuanlar indirimde değil.
*Özellikle parfümlerde indirimler var..
*Fondöten, kapatıcı vs. bunlarda da indirimler var kızlar.
canım bu seri sonu fırsatlar sayfasını ekleyebilir misin acaba panaromadki ekleyemezsen nelerin olduğunu yazabilir misin foto olarak yüklersen daha makbule geçer şekerim![]()