Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biizm kolimiz geldi fikir ve yorumlarım:
color trend maskara almıştım henüz açmadım
soft musk paketinden almıştım iki sof musk bi signature diye signature mükemmel kokuyo
salata kasesi süper bi arkdş benden kaptı:) stokta da yok...
panoramadaki yunuslu kolye mavi taşlı olan mükemmel boyutu ne küçkü ne büyük o paraya çok bile heeee
ben bi de o puantiyeli cüzdanlardan istemiştim onu da beğendim bozuk para cüzdanı gayet kullanışlı içine takı koymayı düşünüyorum ama:=)
yeni katalog fazla hoşuma gitmedi bu ayki bence daha hoş.
merhaba kızlar ben sipariş verdim 11 haziranda 12haziranda kayıt yapmışlar siparişlerin ama hala kargoya verilmemiş avona nasıl ulaşabilirim
colortrend maskara çok hoşuma gtti fiyatına göre çok iyi bence. kirpikleri kıvırıyor kirpiklerde ıslak bir görünüm veriyor. çok hoş. puantiyeli çanta benım de hoşuma gtti bozuk paralarımı koyuyorumyunuslu kolyenın ucu var dimi cnm zinciri yok bir daha ki ay bende alabılırım
cnm ben de maskaram bitti alayım dedim sırf bozuk para çantası uğruna denicem:)
yunuslu kolyenin zinciri de var bence kaçırma flamingo da şeker görünüyo aslında
ama ben yunusa bayıldım bi de maviye bayılırım hastasıyım:)
kızlar biizm kolimiz geldi fikir ve yorumlarım:
color trend maskara almıştım henüz açmadım
soft musk paketinden almıştım iki sof musk bi signature diye signature mükemmel kokuyo
salata kasesi süper bi arkdş benden kaptı:) stokta da yok...
panoramadaki yunuslu kolye mavi taşlı olan mükemmel boyutu ne küçkü ne büyük o paraya çok bile heeee
ben bi de o puantiyeli cüzdanlardan istemiştim onu da beğendim bozuk para cüzdanı gayet kullanışlı içine takı koymayı düşünüyorum ama:=)
yeni katalog fazla hoşuma gitmedi bu ayki bence daha hoş.
güle güle kullan canım fotolarını çekip koyabilir misinbende şu yunuslu kolyeden almıştım merak ediyorum
![]()
Panaromanın arkasındaki turkuaz saatten almıştım ama beğenmedim bileğimede büyük geldi geri göndericem .
ay sahimii benm o saatlerde gözüm kalmıştı
selen ben aldığım takılardan hiç pişmanlık duymadım avonun takılarını beğeniyorum valla o beyaz çiçek şeklindeki yeni yüzüğü de aldım hani kolyesi de var geöen seferde vardı onu da çok beğendim:)))
kızlar ilk defa basıma bisiy geldi kargom geldi fatura ile içindekiler tutmuyor. bir tane ürünün kutusu var kendisi yok ici bos ne yapacağımı bilemedim
gelen kargoyu olduğu gibi iade mi etsem ki of napcam ben ya
hmm anladım cnm o zaman gönder gitsinBiraz adi gibi bende bakmak için almıştım 2. siparişte geri göndericem .
evet cnm avonun takılarını bende kullanyrm beğenerek. ben o kolyenın sadece ucu var zannedyrdm kaçırmıyım o zamanmavi bluzlarla falan güzel durur rengi tam olarak açık mavi mi turkuaz mı
kızlar ilk defa basıma bisiy geldi kargom geldi fatura ile içindekiler tutmuyor. bir tane ürünün kutusu var kendisi yok ici bos ne yapacağımı bilemedim
gelen kargoyu olduğu gibi iade mi etsem ki of napcam ben ya