AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Selam herkeslere
Eskiden avonun pembe tonlarında 'pale pink shine' ruju varmış bi arkadaşım söyledi.Sanırım o ürün kalkmış yakın rengi hangisidir yardımcı olabilirmisiniz?:44:

Ya benim anlamadığım şey bunların hepsi güneş koruyucu ? Güneş koruyucu demek güneşin zararlı etkenlerinde koruyup, tahrişi, iltihabı vs. önlemek değilmi. Ne biçim şey satıyolart yaa doğru düzgün bi açıklamalarınıda koymuyolar !

Cevap alamadığım için birden fazla yere yazıyorum kusura bakmayın, artık kim cevap verirse

Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Güneş Kremi SPF50

Beta Karoten İçeren Nemlendirici Güneş Öncesi Losyonu

Çabuk Kuruyan Şeffaf Sprey SPF30

Kızlar bu 3 üründen kullanan varsa tam olarak ne işe yaradıklarını ve ne sonuç aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim ona göre sipariş verecemde

ben incelmesini istemiyorum incelirse bacaklarım pişman olurum kullandığıma. zaten 52kilo 1.71boyunda bişeyim. bütün kilolarım bacaklarımda ve kalçamda toplanmış. onlarda giderse 30kilo kalırım heralde

Onu derken inceltmesini değil kremin işe yarayıp yaramadığını kastetmiştim :)

eğer çok çabuk yanıyor ve kızarıyorsan yüksek faktörlü olanlarını alıcaksın eğer bir türlü yanamıyorum diyorsan düşük faktörlü alacaksın seçim kendinin kızlarr bu arada avon sitesinden kazandığım krem geldi birde avon temsilcisi olduğum için gelmişti hediye 2 oldu

slm kızlar k8 de naturals şampuanlar indirim de değil mi acaba fotoların içerisinde yokta indirim de ise ne kadar olduğunu kataloğ elinde olan yazbilir mi

: kızlarr bu arada avon sitesinden kazandığım krem geldi birde avon temsilcisi olduğum için gelmişti hediye 2 oldu[/B][/QUOTE]

avon sitesinden nasıl krem kazanıyosnuz yaa bugünlerde bikaç kişiden duydum.söleyinde bende kazanayım

arkadaşlar ilk kez iade yapıcam yardımcı olursanız sevinirimm.
bugün yeni sipariş verdim. siparişim geldiğinde iadelerimi bir önceki siparişimde gelen avon kolisine koysam içine ürünleri ve faturanın aslını koysam kutunun üzerine ne yazmam gerekiyor avonun adresini yazmak gerekir mi
bir de kargo teslim fişi almak gerekli mi?
çok soru sordum galiba

: kızlarr bu arada avon sitesinden kazandığım krem geldi birde avon temsilcisi olduğum için gelmişti hediye 2 oldu[/B]

avon sitesinden nasıl krem kazanıyosnuz yaa bugünlerde bikaç kişiden duydum.söleyinde bende kazanayım [/QUOTE]

merhaba arkadaşlar,
uzun süredir siteyi takip ediyordum ancak aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 yıldır da avon a üyeyim önerileriniz çok işime yaradı.

arkadaşın yazdığı sorunun yanıtını bilen var mı :))

merhaba.avondan azranın tanıttığı mavi ambalajlı kremden aldım.yeni bi ürün kullanmaya çekiniyorum.şimdiye dek aranızda kullanan oldu mu?olumsuz bi etkisini gören var mı?cvplarınızı bekliorum

merhaba.avondan azranın tanıttığı mavi ambalajlı kremden aldım.yeni bi ürün kullanmaya çekiniyorum.şimdiye dek aranızda kullanan oldu mu?olumsuz bi etkisini gören var mı?cvplarınızı bekliorum

merhaba ,
sanırım yenilenen avon solutions yüz kremlerinden bahsediyorsun.ben turuncusunu aldım.memnunum bi yan etkisini görmedim.kardeşim için almıştım özellikle o da kullanıyor bir sorn yaşamadık canım.

merhaba ,
sanırım yenilenen avon solutions yüz kremlerinden bahsediyorsun.ben turuncusunu aldım.memnunum bi yan etkisini görmedim.kardeşim için almıştım özellikle o da kullanıyor bir sorn yaşamadık canım.

teşekkür ederim ilgilendiğin için.peki avonun son kataloğuna nerden ulaşabilirim?

: kızlarr bu arada avon sitesinden kazandığım krem geldi birde avon temsilcisi olduğum için gelmişti hediye 2 oldu

avon sitesinden nasıl krem kazanıyosnuz yaa bugünlerde bikaç kişiden duydum.söleyinde bende kazanayım [/QUOTE]
tatlım 2. kremi avonun facebook sitesinden kazandım girersen görürsün

evet bi önceki kutuya koyabilirsin faturanın en arkasındaki sayfayı yırt iade edceğin ürünleri işaretle imzala içine koy kutuyu bantla üzerine tel, temsil no yaz kargocuya ver onlar biliyo zaten direk avona gönderiyorlar
ben aldım kızım kullanıyor korkacak bişey yok çok güzel krem nemlendiriyor ama yağlı bir his bırakmıyor zaten bu kremin amacı yağlı,karma ciltleri dengelemek içinde zararlı korkacak bişey yoktur öyle olsa ben kızıma almam zaten bende kullandım çok beğendim ..

Son düzenleme:
kızlar benimde bir sorum olacak sizlere :)

avon ekstra lasting dudak parlatıcı kullanan var mı aranızda? renk veriyor mu infinite berry mi lingering plum mı daha güzel bir renk alan varsa? bir de o hediye makyaj temizleyicisini kullanan varsa güzel bir ürün mü?paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…