Kızlar kimse bilmiyomu yaa ?
canım açıklamasında yazıyo senin dediğin gibi yok sanırım ya güneşe çıkmadan 10_15 dk önce yada güneş sonrası için diğerleri bronzluğu korumak ve çocuklar için kataloğda da yazıyo zaten
ben incelmesini istemiyorum incelirse bacaklarım pişman olurum kullandığıma. zaten 52kilo 1.71boyunda bişeyim. bütün kilolarım bacaklarımda ve kalçamda toplanmış. onlarda giderse 30kilo kalırım heralde
eğer çok çabuk yanıyor ve kızarıyorsan yüksek faktörlü olanlarını alıcaksın eğer bir türlü yanamıyorum diyorsan düşük faktörlü alacaksın seçim kendininCevap alamadığım için birden fazla yere yazıyorum kusura bakmayın, artık kim cevap verirse
Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Güneş Kremi SPF50
Beta Karoten İçeren Nemlendirici Güneş Öncesi Losyonu
Çabuk Kuruyan Şeffaf Sprey SPF30
Kızlar bu 3 üründen kullanan varsa tam olarak ne işe yaradıklarını ve ne sonuç aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim ona göre sipariş verecemde
slm kızlar k8 de naturals şampuanlar indirim de değil mi acabafotoların içerisinde yokta indirim de ise ne kadar olduğunu kataloğ elinde olan yazbilir mi
Onu derken inceltmesini değil kremin işe yarayıp yaramadığını kastetmiştim :)
: kızlarr bu arada avon sitesinden kazandığım krem geldi birde avon temsilcisi olduğum için gelmişti hediye 2 oldu[/B]
merhaba.avondan azranın tanıttığı mavi ambalajlı kremden aldım.yeni bi ürün kullanmaya çekiniyorum.şimdiye dek aranızda kullanan oldu mu?olumsuz bi etkisini gören var mı?cvplarınızı bekliorum
merhaba ,
sanırım yenilenen avon solutions yüz kremlerinden bahsediyorsun.ben turuncusunu aldım.memnunum bi yan etkisini görmedim.kardeşim için almıştım özellikle o da kullanıyor bir sorn yaşamadık canım.
teşekkür ederim ilgilendiğin için.peki avonun son kataloğuna nerden ulaşabilirim?
k8 ağustos sayısı diye geçiyo canım
: kızlarr bu arada avon sitesinden kazandığım krem geldi birde avon temsilcisi olduğum için gelmişti hediye 2 oldu
arkadaşlar ilk kez iade yapıcam yardımcı olursanız sevinirimm.
bugün yeni sipariş verdim. siparişim geldiğinde iadelerimi bir önceki siparişimde gelen avon kolisine koysam içine ürünleri ve faturanın aslını koysam kutunun üzerine ne yazmam gerekiyor avonun adresini yazmak gerekir mi
bir de kargo teslim fişi almak gerekli mi?
çok soru sordum galiba
ben aldım kızım kullanıyor korkacak bişey yok çok güzel krem nemlendiriyor ama yağlı bir his bırakmıyor zaten bu kremin amacı yağlı,karma ciltleri dengelemek içinde zararlı korkacak bişey yoktur öyle olsa ben kızıma almam zaten bende kullandım çok beğendim ..merhaba.avondan azranın tanıttığı mavi ambalajlı kremden aldım.yeni bi ürün kullanmaya çekiniyorum.şimdiye dek aranızda kullanan oldu mu?olumsuz bi etkisini gören var mı?cvplarınızı bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?