AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bugün geldi kolim hana oembe saat istemiştim dev gibi bileğime çok büyük ayrıca plastik çin malı dandik yani
iade etmeyi düşünüyorum ama bir arkadaşım örnek ürünler iade edilemiyor dedi doğru mu? daha önce hiç iade yapmadım yardımcı olursanız sevinirim

Her katalog siparişinde siparişlerle birlikte bedava katalog geliyor ya eğer o ay sipariş vermezsek bu bedava katalog yine de geliyor mu?Geliyorsa kargo parasını kim ödüyor acaba?

Her katalog siparişinde siparişlerle birlikte bedava katalog geliyor ya eğer o ay sipariş vermezsek bu bedava katalog yine de geliyor mu?Geliyorsa kargo parasını kim ödüyor acaba?

geliyor kargo parası ödemiosun cnm

Kızlar cuma günü k7 den sipariş girdim bugün yurtiçi kargodan mesaj geldi gelicek diye ama hala gelmedi ne yapıcam?Çok sinirlendim ya nerdeyse 1 hafta olucak daha gelmedi (

teşekkür ederim cnm bizler iyiyiz idare ediyoruz
kızlar dün katoğu yükledikten sonra benim pc çöktü bugün format attırdım zaten itekleye itekleye gidiyordu resimleride çok ağır devir yükledim kusura bakmayın eksik sayfalar vardı neyse ilkşah yeniden yüklemiş yine sağolsun kızlar şu mine ıhlamur çiçeyi özlü sprey ne oluyor acaba saç spreyimi alan varmı?

Son düzenleme:
kızlar acil 5 tl ye gelen dudak parlatıcının rengi kahverengimi alan varsa söylerse sevinirimmm

ay ben çok özledim seniiiii

avon temsilcisi arkadaşlar diyelim ki bu ay hiç satış yapamadınız ne olur? uyarı mı geliyo ne oluyo?:26:
takom öncüsü sipariş girmediniz diye uyarıyor sen de girmicem diyosun:) olup bitiyo bu kaa yanii... bişi olduğu yok 3 ay girmessen temsilciliğin düşüyo.
cnm iade ediliyo neden edilmesin ki o da bi ürün değil mi
iade yapmak son derece kolay hiçbi zorluğu yok
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...k-8-katalogu-agustos-sayisi.html#post19720194

AÇTIM KIZLAR GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLERİM EŞİM BUGÜN BİLGİSYAR YASAĞI KOYDU
abov neden ki kız eline sağlık bu arada:)
kızlar acil 5 tl ye gelen dudak parlatıcının rengi kahverengimi alan varsa söylerse sevinirimmm

cnm tam koyu kahve filan deil ben daha önceden almıştım her gün bi onu sürüp çıkıyorum süper bi rengi var benlik yani ağır ve koyu değil her kıyafete uyuyor

kızlar ben aralıktan beri temsilciyim..bir arkadaşım üye olmak istiyor,onu nasıl üye yapabilirim? takım öncümle mi konuşmalıyım bölge sorumlumla mı?kendi alt grubumu mu oluşturmuş olurum arkadaşımı üye yaparsam?bunun bana karı ne olur yani arkdaşımı üye yaptıktan sonra ne gibi yarar sağlar bu bana?cevaplarınızı bekliyorum :)

kızlat bu clearskinin termal maskesi var giri seriden. öyle deenemk amaclı yazmıstım cildimde bi sorun yok cok skür o yüzden korktum acıkcası kullanmaya. ama gecenlerde bakım amaclı bi kulanayım dedim. ilk kullanmama ragmen cildim daha temiz berrak görünüyor :) htta kansızlıktan göz altlarım mor mor onlar bile o kadar dikkat cekmiyor artık.. 3.kez kulanıyrum bn begendim :) ama cildimde sorun yok sivilce vs onlara nasıl bi etkisi olur bilemem fakat sürer sürmez cildinde bi hareketlenme oluyor yakıyor falan hissediyosn yani etkisini tavsiye ederim canlarım :))[/B]

kızlar ben dün 3bilyalı masaj başlıklı selülit kremini kullanmaya başladım. bacaklarımda filan incelme olur mu

Temsilciysen senin bi karın olmaz takım öncünle konuşursun o temsilci yapar arkadaşını kendin yapamazsın.

Onu ben de merak ediyorum düzenli kullan bakalım işe yarayacak mı sonucu söylersin.

ben incelmesini istemiyorum incelirse bacaklarım pişman olurum kullandığıma. zaten 52kilo 1.71boyunda bişeyim. bütün kilolarım bacaklarımda ve kalçamda toplanmış. onlarda giderse 30kilo kalırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…