eternal magic parfum güzel mi kızlar acaba...
Kızlar avonda güneş koruma ürünleri varya.. Ya ben şöyle bişey istiyorum, güneşlenirken vücuda sürülecek ve bronzlaşan, kızaran ten can yakar ya işte o acının olmamasını sağlayacak bir ürün istiyorum ?
ice sheers ve hawaiian shores ne kadar merak ettim
Her katalog siparişinde siparişlerle birlikte bedava katalog geliyor ya eğer o ay sipariş vermezsek bu bedava katalog yine de geliyor mu?Geliyorsa kargo parasını kim ödüyor acaba?
bu ararada biraz uzak kaldım buradan nasılsınz kızlar.. maviş, ilkay, dila,ebru,şekercik,goldenlady,,,,,,, ve daha bi çok arkadaslar nasılsınız nasıl gidiyo görüşmeyeli :) temsilci nasıl olunur diye soran bi arkadasa cevap yazdıgıım icin banlandıgımdan beri sogudum acıkcası arada bi takip ediyorum :)
ay ben çok özledim seniiiiikızlar şu 42 tl ye kol dügmeleriyle set olan erkek saatinden almıstık babama basta begendi ama daha bi ay olmadı saatin halini görmeniz lazım o etrafındaki metal kısımlar korozyona ugramıs gibi soyuldu. ayrıca saat bozuldu calısmıyor yani. ilk fırsatta iade edicem onca paraya yazık oldu yani.5 tl lik saatler bile daha uzun ömürlü olur eminim..
takom öncüsü sipariş girmediniz diye uyarıyor sen de girmicem diyosun:) olup bitiyo bu kaa yanii... bişi olduğu yok 3 ay girmessen temsilciliğin düşüyo.avon temsilcisi arkadaşlar diyelim ki bu ay hiç satış yapamadınız ne olur? uyarı mı geliyo ne oluyo?:26:
cnm iade ediliyo neden edilmesin ki o da bi ürün değil miarkadaşlar bugün geldi kolim hana oembe saat istemiştim dev gibi bileğime çok büyük ayrıca plastik çin malı dandik yani
iade etmeyi düşünüyorum ama bir arkadaşım örnek ürünler iade edilemiyor dedi doğru mu? daha önce hiç iade yapmadım yardımcı olursanız sevinirim
abov neden ki kız eline sağlık bu arada:)http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...k-8-katalogu-agustos-sayisi.html#post19720194
AÇTIM KIZLAR GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLERİM EŞİM BUGÜN BİLGİSYAR YASAĞI KOYDU
kızlar acil 5 tl ye gelen dudak parlatıcının rengi kahverengimi alan varsa söylerse sevinirimmm
kızlar ben aralıktan beri temsilciyim..bir arkadaşım üye olmak istiyor,onu nasıl üye yapabilirim? takım öncümle mi konuşmalıyım bölge sorumlumla mı?kendi alt grubumu mu oluşturmuş olurum arkadaşımı üye yaparsam?bunun bana karı ne olur yani arkdaşımı üye yaptıktan sonra ne gibi yarar sağlar bu bana?cevaplarınızı bekliyorum :)
kızlar ben dün 3bilyalı masaj başlıklı selülit kremini kullanmaya başladım. bacaklarımda filan incelme olur mu
Onu ben de merak ediyorum düzenli kullan bakalım işe yarayacak mı sonucu söylersin.
Kızlar avonda güneş koruma ürünleri varya.. Ya ben şöyle bişey istiyorum, güneşlenirken vücuda sürülecek ve bronzlaşan, kızaran ten can yakar ya işte o acının olmamasını sağlayacak bir ürün istiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?